Spausdinti šį puslapį

Oro kondicionieriai – praktiškas pasirinkimas ir žiemą, ir vasarą

Oro kondicionieriai – praktiškas pasirinkimas ir žiemą, ir vasarą Oro kondicionieriai – praktiškas pasirinkimas ir žiemą, ir vasarą

KORBAS, UAB

www.kkorbas.lt

Oro kondicionieriai – tai šiuolaikiškas, ekonomiškas ir vis populiarėjantis būdas vėsinti, šildyti patalpas bei palaikyti drėgnumą. Šie įrenginiai pasižymi paprastu veikimo principu – į lauko patalpą patenkantis šiltas oras yra sušaldomas, o jo šilumą perduodama į lauką išleidžiamam orui. Įmonės „Korbas“ specialistai padės išsirinkti ir įrengti geriausiai Jūsų lūkesčius atitinkančius oro kondicionierius.

„Korbas“ savo asortimente turi aukščiausius reikalavimus atitinkančius patikimus oro kondicionierius, kurie leidžia mėgautis sveiku ir švariu oru be jokio triukšmo ar skersvėjų. Šie įrenginiai dėl savo praktiškumo yra populiarūs tiek tarp verslo įmonių, tiek privačių asmenų ar namų ūkių.

Oro kondicionieriai – praktiškas pasirinkimas ir žiemą, ir vasarą

„Korbas“ savo klientams teikia kondicionierių, šilumos siurblių, vėdinimo sistemų montavimo paslaugas. Taip pat visiems įrenginiams atliekamas garantinis ir pogarantinis aptarnavimas.

Įmonė „Korbas“ bendradarbiauja su keletu patikimų gamintojų, todėl savo klientams gali pasiūlyti optimaliausią kondicionierių.

Oro kondicionieriai – praktiškas pasirinkimas ir žiemą, ir vasarą

„Korbo“ tikslas – užtikrinti oro vėdinimo – kondicionavimo sistemų visapusišką funkcionalumą ir efektyvų darbą tiek garantiniu, tiek ir pogarantiniu laikotarpiu.

Daugiau informacijos:

Karolis Vilkas

+37067085989

vilkas.karlis[eta]gmail.com

www.kkorbas.lt

www.minirekuperatoriai.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio