Spausdinti šį puslapį

Granulinis katilas KAMEN PELLET KOMPAKT

Granulinis katilas KAMEN PELLET KOMPAKT Granulinis katilas KAMEN PELLET KOMPAKT

ABARA GROUP, UAB

UAB „Abara group“ pristato naujieną - itin didelio efektyvumo granulinį katilą, kuriame panaudoti naujausi technologiniai  katilų gamybos būdai - „KAMEN PELLET KOMPAKT“. Virš 90% efektyvumas  pasiekiamas dėl to, kad katile įrengta horizontalaus dūmų vertimo sistema ir pagal naujausias technologijas pagamintas nerūdijančio plieno degiklis "Comfort" galintis deginti medžio granules, grūdus.

Katilo korpusas pagamintas iš 6 mm storio 265 GH katilinio plieno. Visos durelės pagamintos iš plieno ir sandarintos ekologišku sandarikliu, atspariu aukštai temperatūrai. Viršutinės durelės skirtos katilo valymui. Siekiant sumažinti šilumos praradimą, katilas izoliuotas mineraline vata ir padengtas milteliniu būdu dažyta plienine skarda. Katile „KAMEN PELLET KOMPAKT“ kuro talpa gali būti dešinėje, kairėje arba iš katilo priekio. Katilo durelės taip pat gali būti atidaromos į dešinę arba kairę pusę.

Aukštos kokybės degiklis „Comfort“ leidžia naudoti katilą jo beveik neaptarnaujant. Visą katilo darbą valdo pagal naujausias technologijas  sukurtas elektroninis valdiklis. Degiklyje „Comfort“ sumontuotas automatinis užkūrimas ir katilas šildo patalpas pagal šilumos poreikį. Patalpoms sušilus katilas gesinasi automatiškai, o jei patalpose temperatūra nukrito žemiau nustatytos temperatūros degiklis užsikurs automatiškai (jei sumontuotas kambario termostatas).

Degiklis „Comfort“ išsiskiria platesniu funkcijų pasirinkimu elektroniniame valdiklyje. Be to su šiuo degikliu montuojamas PID algoritmas (dūmų temp. daviklis). Taip pat degiklyje sumontuota „Full clean"funkcija*“

*„Full clean“ funkcija: tai papildomas automatinis pelenų šalinimas mechaniniu būdu.

Katilo paduodamas ir grįžtamas atvamzdis gali būti sumontuotas kairėje arba dešinėje katilo pusėje (užsakoma papildomai).

UAB „Abara group“ - oficialus ir įgaliotas „Kamen“ atstovas Lietuvoje, vystantis didmeninę ir mažmeninę prekybą granuliniais, kieto kuro katilais ir atliekantis jų servisą ir teikiantis katilų montavimo ir projektavimo paslaugas. Taip pat įmonė prekiauja dūmtraukiais, atlieka santechnikos darbus.

Įmonė „Kamen“ įsteigta 1990 metais. Visi bendrovės gaminami katilai turi atitinkamus atestatus ir sertifikatus. Katilai ištirti Šildymo katilų ir įrenginių laboratorijoje Lodzėje bei Anglies cheminio perdirbimo institute Zabže, kur jiems buvo suteiktas ekologinio saugumo ženklo sertifikatas.

Dėka ilgametės veiklos ir bendradarbiavimo su pirmaujančiomis Lenkijos įmonėmis katilų srityje, t.y. „TECH“ ir daugeliu kitų, metu „Kamen“ pasiekė aukštą gaminamų gaminių kokybę ir įgijo daugelio klientų pripažinimą įvairiose šalyse. Puikus to įrodymas - nuolat besiplečiantis klientų būrys ir apdovanojimai, tokie kaip auksinis medalis Tarptautinėje statybų mugėje Žešove už funkcionalumą, patikimumą ir estetiką.

Modernia technologija paremtas „Kamen“ katilų gamybos procesas prasideda konstrukciniame biure, o baigiasi sandėlyje. Visų tipų katilai gaminami iš atestuotų 6 mm storio katilinių skardų. Visi katilo ir jo korpuso elementai konstruojami pasitelkiant CAD-CAM technologiją. Tai užtikrina didelį konstrukcinių elementų vienodumą ir to pasekoje pagerina katilų estetiką ir kokybę.

Katilo gamybą pradeda kompiuteriu valdomas plazminis pjovimo aparatas Zakmet ir lazeris Amada LC1212. Iš skardos lakštų išpjauti katilo sudedamieji elementai yra vėliau formuojami lenkimo procese, kuris vykdomas naudojant hidraulinius briaunų lenkimo presus. Lenkimo procesas žymiai sumažina suvirintų sujungimų, įtakojančių katilo patvarumą, skaičių. Išpjautų ir suformuotų elementų suvirinimas pavedamas kvalifikuotiems suvirintojams ir suvirinimo robotui.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio