Spausdinti šį puslapį

Natūrali kosmetika kūno priežiūrai Tade pays du Levant – MUILAS IR VANDUO asortimente

Natūrali kosmetika kūno priežiūrai Tade pays du Levant – MUILAS IR VANDUO asortimente Natūrali kosmetika kūno priežiūrai Tade pays du Levant – MUILAS IR VANDUO asortimente

MUILAS IR VANDUO

Tadé pays du Levant® sukūrė modernią augalinės kilmės kosmetikos produktų asortimentą, pagamintą iš 100% natūralių žaliavų  (be jokių sintetinių ingredientų) pagal tradicinę Rytų kultūros gamybą. Šie „Muilas ir vanduo“ asortimente esantys 100%  ekologiški, augaliniai kūno ir veido priežiūros produktai su alyvuogių ir laurų aliejumi pasižymi įvairiomis gydomosiomis savybėmis: valo, ramina, švelnina ir atgaivina odą.

Tadé pays du Levant kosmetikos produktai pasižymi įvairiomis savybėmis: tokiomis, kaip odos valymas, nuraminimas, sušvelninimas ir atgaivinimas. Neeilinės gerovės ir  Rytų civilizacijų grožio paslaptis slypi gamtos siūlomoje įvairovėje: gėlių aromatas atsiskleidžia pakvėpintoje drobėje ir vonios vandenyje; raudonas molis valo ir atgaivina odą bei plaukus; mineralinis alūno akmuo yra nepamainomas kaip dezodorantas bei jo kraujavimo stabdomosios savybės ramina skustuvo nudegintą odą; cukrus ir citrina sudaro vario spalvos depiliavimo vašką; pemza lengvai pašalina šiurkščią odą ir nuospaudas.

Produktų linija įkvėpta saunos ar turkiškos pirties šilumos ir garo, vietos amatininkų, kurių įgūdžiai yra senojo amžiaus palikimas, kompetencijos ir naudojamų žaliavų kokybės ir prakilnumo.

Šebos karalienės Kleopatra ir Zenobia, garsėjusios savo grožiu, naudojo išskirtinių savybių turinčius alyvuogių ir lauro aliejų mišinius – autentiškas vertybes iš Viduržemio jūros regiono.

Atraskite Tadé pays du Levant® kosmetikos spektrą, kur gamta, tradicijos ir žmogus vaidina svarbiausią vaidmenį.

Įsigykite „Muilas ir Vanduo“ siūlomus muilus, raudonojo molio plaukų kaukę, ypatingąsias druskas voniai ir kitus kūno priežiūros produktus, pasiduokite paslaptingam saunų žavesiui ir patirkite legendinę šių produktų naudą savo namuose.

Parduotuvių tinklas „Muilas ir Vanduo“ vieninteliai Lietuvoje prekiauja vokiečių prestižinių firmų „JOOP“, „Möve“, „Cawö“ vonios ir namų tekstilės gaminiais; prancūzų natūralios kosmetikos kūno priežiūrai linijos „Lothantique“, „Amelie et Melanie“, „Belle de Provence“, amerikiečių firmos „Gianna Rose Atelier“ dekoratyviniais muilais, prancūzų „Gelco design“ kolekcijos vonios kambario aksesuarais.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio