Spausdinti šį puslapį

Apsauginiai akiniai dirbantiems kompiuteriu su nauja akinių lęšių danga – BLUE BALANCE

Apsauginiai akiniai dirbantiems kompiuteriu su nauja akinių lęšių danga – BLUE BALANCE Apsauginiai akiniai dirbantiems kompiuteriu su nauja akinių lęšių danga – BLUE BALANCE

Akių klinika ŽIŪRA, UAB

Žiemos sezono metu vis daugiau laiko praleidžiant namuose, akių klinika „Žiūra“ kviečia užsisakyti akinių lęšius su nauja, akis nuo žalingų mėlynos spalvos spindulių apsaugančia „Blue Balance“ danga. Naujausių technologijų pagrindu sukurta dvipusė danga apsaugo akis nuo skaitmeninių prietaisų skleidžiamos žalingos mėlynos šviesos.​ Ir vėlų vakarą galėsite dirbti kompiuteriu, jausitės komfortabiliai žiūrėdami į tolį ar vairuodami.

Išmaniuosius telefonus, kompiuterius, planšetinius kompiuterius bei kitus elektroninius prietaisus mes naudojame kiekvieną dieną tiek darbo metu, tiek ir laisvalaikiu. Mūsų skaitymo bei laisvalaikio įpročiai keičiasi ir vis labiau žengia į elektroninę versiją. Taigi, mūsų akys yra veikiamos mėlynos šviesos spinduliuotės, kurią skleidžia elektroniniai prietaisai. Todėl pristatoma nauja unikali „Blue Balance“ akinių lęšių danga apsaugo nuo žalingos skaitmeninių prietaisų skleidžiamos šviesos.

„Blue Balance“ dangos privalumai:

  • Apsaugo akis nuo kenksmingų mėlynos šviesos spindulių, kuriuos skleidžia skaitmeniniai prietaisai (išmanusis telefonas; kompiuteris; planšetinis kompiuteris; televizorius ar LED apšvietimas);
  • Panaikina atspindžius tiek iš išorės, tiek iš vidinės lęšio pusės;
  • Mažina akių nuovargį;
  • Danga net iki 12 kartų atsparesnė įbrėžimams;
  • Pasižymi lengva priežiūra;
  • Saugo akinių lęšį nuo rasojimo ir dulkių.

Mėlyna šviesa yra reikalinga mūsų organizmui, tačiau per didelis jos kiekis yra kenksmingas mums ir už to slepiasi pavojai:

  • Mėlyna šviesa sutrikdo žmogaus biologinį ritmą;​
  • Sukelia miego sutrikimus;
  • Gali skatinti akių ligų vystymąsi;
  • Akys patiria nuovargį bei būna paraudusios.

Moderniausia akinių lęšių danga „Blue Balance" suteikia apsaugą nuo skaitmeninių prietaisų skleidžiamos žalingos mėlynos šviesos.​ Viena lęšio pusė yra skirta apsaugoti akis nuo kenksmingos mėlynos šviesos, o kitą lęšio pusė pagerinta atsižvelgiant į klientų rekomendacijas. Tad su šia akinių lęšių danga galėsite vairuoti ir nematyti atspindžių iš vidinės lęšio pusės.

Optikoje „Žiūra“ rasite platų akinių rėmelių bei apsauginių akinių nuo saulės pasirinkimą: nuo paprastų iki prestižinių garsiausių firmų. Optika siūlo paprastus, fotochrominius, cilindrinius, asferinio dizaino, prizminius, progresyvinius, kabinetinius lęšius iš mineralinio arba organinio stiklo. Dirbantiems kompiuteriu „Žiūra“ siūlo lęšius su apsaugine antirefleksine danga, o vairuotojams skirtus specialius akinius vairavimui naktį.

Į patikusius rėmelius įdėsime jums reikalingus lęšius. Patyrę meistrai ne tik pagamins reikalingus akinius, bet ir atliks bet kokį akinių remontą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio