Spausdinti šį puslapį

Parodos Lietuvoje 2017 m. SAUSIS

Parodos Lietuvoje 2017 m. SAUSIS Parodos Lietuvoje 2017 m. SAUSIS

Parodos Lietuvoje 2017 m. SAUSIS: „AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2017“  – 2017 m. sausio 18 d.; „ADVENTUR 2017“  – 2017 m. sausio 20-22 d.; „Lojalus klientas ir žinomas prekės ženklas: kaip to pasiekti blog’o pagalba?“  – 2017 m. sausio 27 d.; Vestuvių paroda „Išteku.lt“ – 2017 m. sausio 28-29 d.; „BRAND OUT“  – 2017 m. sausio 30 d.

Renginio pavadinimas / renginio data:   Renginio aprašymas: Renginio vieta: Daugiau informacijos:

„AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2017“ 

2017 m. sausio 18 d.

„AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2017“ 

Peržengti stojimo į aukštąsias mokyklas kartelę kasmet darosi vis sunkiau, rinktis būsimą profesiją abiturientai privalo itin atsakingai ir tikslingai. Todėl „Aukštųjų mokyklų mugės“ užduotis ne tik padėti išsirinkti studijų temą, bet ir suplanuoti papildomų kompetencijų įgijimą.

Renginio tikslas: Aukštesniųjų klasių moksleivius, mokytojus ir visus, kurie domisi aukštuoju mokslu, supažindinti su aukštųjų mokyklų siekiais ir tikslais, pirmosios ir antrosios pakopos studijų programomis, pasirinkimo galimybėmis ir priėmimo tvarka; Patarti ir konsultuoti, kokių žinių ir gebėjimų reikia norint studijuoti, kaip pasirengti studijoms.

„Žalgirio arena“,

Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt

„ADVENTUR 2017“

2017 m. sausio 20-22 d.

5-oji tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „ADVENTUR 2017“

„ADVENTUR“ – vienintelė tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda Lietuvoje, skatinanti turizmo paslaugų populiarinimą ir aktyvų gyvenimo būdą. Čia „po vienu stogu“ rasite visus sėkmingo turizmo verslo elementus: gausius atostogoms ir poilsiui neabejingų lankytojų srautus, galimybes užmegzti verslo kontaktus, susirasti verslo partnerių.

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“,

3, 4, 5 ekspozicijų salės,

Laisvės pr. 5, Vilnius

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt

„Lojalus klientas ir žinomas prekės ženklas: kaip to pasiekti blog’o pagalba?“

2017 m. sausio 27 d.

„Lojalus klientas ir žinomas prekės ženklas: kaip to pasiekti blog’o pagalba?“

Kviečiame į mokymus, kurie skirti: įmonių vadovams ar marketingo specialistams, smulkiesiems verslininkams, užsiimantiems individualia veikla ar tik pradedantiems vystyti veiklą bei norintiems mylimą užsiėmimą paversti sėkmingu verslu.

Po mokymų Jūs: Gebėsite parduoti prekę be piniginių investicijų į reklamą; Sukursite šiltus ir ilgalaikius ryšius vietoje šaltų pardavimų; Pasinaudosite prekės ženklo žinomumo ir patikimumo galimybėmis; Gebėsite sukurti blogą ir naudoti prekės žinomumui skatinti; Jūsų klientai taps atviresni Jūsų pasiūlymams; Padidinsite savo klientų ratą!

Viešbutis „Urbihop“,

Ąžuolyno g. 7, Vilnius

tiketa.lt

www.tiketa.lt

Vestuvių paroda „Išteku.lt“

2017 m. sausio 28-29 d.

Vestuvių paroda „Išteku.lt“

Vestuvių parodoje Išteku.lt galite lengvai susiplanuoti TOBULAS vestuves. Visą savaitgalį pačioje sostinės širdyje, Vilniaus Rotušėje, visose salėse įsikurs vestuvinių paslaugų ir prekių tiekėjai.

Paroda naudinga ir tiems, kurie visai neseniai nusprendė sukurti šeimą ir tik pradeda planavimo procesą, ir tiems, kurie jau žino ko konkrečiai nori, išsirinko datą ir vestuvių stilių.

Vilniaus Rotušė,

Didžioji g. 31, Vilnius

išteku.lt

www.isteku.cosmopolitan.lt/

„Brand Out“

2017 m. sausio 30 d.

Konferencija rinkodaros profesionalams „Brand Out“

Niekas negali suteikti tiek įžvalgų, žinių bei pasitikėjimo plėsti verslą kaip tikslinga  konferencija rinkodaros atstovams. Nesvarbu kaip sėkmingai jaučiatės, visada galima augti bei tobulėti, o galimybe susitikti su savo srities profesionalais – būtina pasinaudoti.

Susitikimas su konferencijos dalyviais ir pranešėjais suteikia įžvalgų, patarimų, tendencijų, kuriuos galbūt praleidote, o tai gali padėti jums nukreipti verslą tinkama linkme.

Konferencijos pranešimus skaitys įvairios patirties įgiję rinkodaros atstovai, nekartą nustebinę savo klientus išskirtiniais sprendimais. Pranešėjai konferencijos metu pasidalins savo patirtimi, sukauptomis žiniomis bei pasidalins itin naudingais patarimais!

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“,

Laisvės pr. 5, Vilnius

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio