Spausdinti šį puslapį

Žolė tarp grindinio trinkelių nebeaugs

Žolė tarp grindinio trinkelių nebeaugs Žolė tarp grindinio trinkelių nebeaugs

EISTIDA, UAB

www.eistida.lt

Trinkelių grindinys – estetiškas ir patogus sprendimas tiek tvarkant privataus namo kiemą, tiek viešosiose erdvėse. Tačiau dažnai džiaugsmą netrunka aptemdyti trinkelių tarpuose imanti želti žolė, samanos, vėjo suneštų medžių sėklos. Chemijos naudoti nesinori – ypač prie namų. O ravėti grindinį... Skamba gal ir juokingai, bet sunkaus ir kruopštaus darbo daug, o rezultatas trumpalaikis. Tačiau problemą galima išspręsti, naudojant ypatingą medžiagą - „Stones ECO FugenSand“.

Žolė tarp grindinio trinkelių nebeaugs

Specialiai grindinio trinkelėms skirtas birus mišinys „Stones ECO FugenSand“ yra visiškai natūrali, stabili jungiamoji medžiaga. Ji ypač stipri ir lanksti, ekologiška. Tačiau svarbiausia – ši medžiaga ne tik neleidžia tarp trinkelių augti žolei, bet ir sugeba pati atsinaujinti! „Stones ECO FugenSand“ pagrindas – granuliuotas skaldytas mineralinis smėlis, stabilizuotas patentuotu „Solid Green Binder“ rišikliu, kuris sukurtas augalinių ir mineralinių medžiagų pagrindu. Jokių polimerų, cemento, jokių aplinkai ar žmogui kenksmingų cheminių priedų! Medžiaga sertifikuota kaip „žalia“ ir gebanti atsinaujinti.

 

Žolė tarp grindinio trinkelių nebeaugs

Naudoti šią medžiagą itin paprasta – tereikia sušluoti sausą mišinį į grindinio plytelių tarpus, švariai nuvalyti jos likučius nuo plytelių paviršiaus,suvibruoti ir šiek tiek sudrėkinti vandeniu, po 5-10 min.viską švariai nuplauti. Darbus galima atlikti, esant sausam paviršiui, kai oro temperatūra ne mažesnė nei 2 laipsniai šilumos. Medžiaga yra paruošta naudojimui, todėl maišyti ar dėti kokių nors priedų nereikia. Ši priemonė tinka naudoti nuo 1mm iki 20 mm dydžio tarpams padengti. Atidarytą pakuotę nebūtina sunaudoti iš karto – tinkamai laikant, medžiagos tinkamumo naudoti laikas praktiškai neribotas.

Tačiau bene nuostabiausia „Stones ECO FugenSand“ savybė – gebėjimas atsinaujinti. Drėgmė (pvz., lietus) aktyvuoja rišiklį ir mikrotarpai ar įtrūkimai, atsiradę dėl mechaninio ar šiluminio poveikio, tiesiog „užsidaro“. Ši medžiaga tinka tiek naujam grindiniui, tiek atnaujinimo darbams, kai prieš tai buvo vandeniui pralaidi medžiaga. Prireikus mišinį be jokios papildomos technikos galima pašalinti – tereikia jį prieš tai sudrėkinti vandeniu.

Įdomu tai, jog „Stones ECO FugenSand“ apsaugo ne tik nuo nepageidaujamos „vejos“ ir „miško“ trinkelių tarpuose, bet ir nuo dar vienos sunkiai įveikiamos bėdos – skruzdžių.

Žolė tarp grindinio trinkelių nebeaugs

„Stones ECO FugenSand“ biriu mišiniu prekiauja UAB „Eistida“. Įmonės puslapyje www.eistida.lt rasite ir specialią skaičiuoklę, leidžiančią greitai ir paprastai išsiaiškinti, kiek mišinio reikėtų jūsų grindiniui. Juo labiau, kad naudoti šią medžiagą išties labai paprastai ir darbą gali atlikti tiek profesionalai, tiek visi, kas nori turėti gražią aplinką – be žolių, samanų ir skruzdėlynų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio