Spausdinti šį puslapį

Seimo nario mandatą iškovojęs K.Smirnovas palieka graplingo federacijos prezidento postą

Seimo nario mandatą iškovojęs K.Smirnovas palieka graplingo federacijos prezidento postą Seimo nario mandatą iškovojęs K.Smirnovas palieka graplingo federacijos prezidento postą

Lietuvos graplingo federacija (Lithuanian Grappling federation)

www.grappling.lt

www.grapplingfederation.com

Vilkaviškio apygardoje vienmandatės rinkimus laimėjęs ir Seimo nariu tapęs Lietuvos graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas priverstas palikti postą. Prieš trejus metus federaciją įkūręs buvęs kovotojas, kaip pats sako, dėl to nė kiek neišgyvena, nes graplingo valdymas bus perduotas į patikimas rankas.

„Seimo nario mandatas verčia mane priimti šį sprendimą, tačiau per trejus metus federacijoje susiformavo tokia komanda, kuri puikiai gali tvarkytis ir be manęs. Graplingo federacija užaugo tiek, kad iš mozaikos išėmus vieną detalę, pati mozaika tikrai nesugrius. Kiekvienas žino, ką turi daryti, todėl galiu tik palinkėti, kad federacija augtų ir klestėtų“, - kalbėjo K.Smirnovas.

Sakykite, ar negaila  atiduoti tai, ką pats sukūrėte?

Toks gyvenimas, tad nejaučiu jokio liūdesio. Anaiptol. Labiau džiaugiuosi, kad per tuos trejus metus federacijos narių skaičius išaugo iki tokio skaičiaus, kokiu pasigirti negali daugelis žymiai senesnių federacijų. Ir tą skaičių užaugino ne Kęstutis Smirnovas, o žmonės, kurie supo Kęstutį Smirovą. Tie žmonės puikiausiai žino graplingo virtuvę, tad jie neprapuls.

O kaip bus su tais darbais, kurie buvo pradėti, tačiau kol kas dar neįgyvendinti?

Lygiai taip pat. Darbai jau perduoti (šypsosi).

Vadinasi, jau aišku, kas perims federacijos prezidento postą?

Konkretaus žmogaus nėra. Yra komanda, iš kurios tas žmogus ir bus atsirinktas. Bent aš taip galvoju. Nors tai ir nėra faktas.

O jūs pats kiek nors galvojate likti prie graplingo?

Gali būti, kad tapsiu federacijos garbės prezidentu. Nors šis klausimas labiau turėtų būti skirtas naujajai valdžiai.

Atvirai, graplingas Lietuvoje turi perspektyvų?

Neabejoju. Per trejus metus įdirbis padarytas yra didžiulis, tad dirbant ta pačiame kryptimi graplingo perspektyvos yra neišvengiamos.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio