Spausdinti šį puslapį

Tatuiruočių šalinimas: MODUS studija tai atlieka greitai ir neskausmingai

Tatuiruočių šalinimas: greita ir neskausminga Tatuiruočių šalinimas: greita ir neskausminga

UAB PENKTADIENIS, studija Modus

Tatuiruočių studijos „MODUS“ meistrai greitai, neskausmingai ir efektyviai šalina nepageidaujamas, nekorektiškas, nekokybiškas tatuiruotes.

Jei turite seną tatuiruotę ir norite ją panaikinti, ištaisyti, ar kitaip paveikti tai, kas Jums trukdo, galite ją neatpažįstamai pakeisti įvedant naujų spalvų, atspalvių, keisti dizainą ir pan. Tuomet galėsite džiaugtis nauju kūriniu ant savo kūno, patirsite naujų įspūdžių. Jeigu nusprendėte, kad tatuiruotė Jums nebemiela, galite ją šalinti, blukinti ir t.t. Kaip tai padaryti?

Tatuiruotę galima išblukinti, sumažinti jos ryškumą iki minimumo ją pakoreguojant pilkais, po to baltais arba kūno spalvos dažais. Procedūrą reikia kartoti tol, kol gausite maksimaliai geriausią rezultatą. Tatuiruotės ryškumas sumažės jau po pirmo karto — ji taps menkiau matoma. Tai pigu ir pakankamai efektyvu, atsižvelgiant i kokybės ir kainos santykį, be to, nelieka rando. Jeigu nusprendėte visiškai panaikinti savo tatuiruotę, tuomet naudojama ne tokia nauja, bet pakankamai veiksminga tatuiruočių pašalinimo sistema — „Rejuvi“. Tai yra unikalus tatuiruotės dažų ištraukimo metodas, skirtas visiškai pašalinti Jūsų tatuiruotės dažų pigmentus iš kūno. Procedūra buvo plačiai nagrinėjama, tobulinama ir testuojama daugiau kaip dešimt metų ir jau yra naudojama visame pasaulyje daugiau kaip penkerius metus.

Tatuiruočių šalinimas: greita ir neskausminga

Procedūroje naudojami tokie patys metodai, kaip ir atliekant originalią tatuiruotę: pašalinimo formulė pritaikoma dažams, naudojant tatuiruotės ar ilgalaikio makiažo mašiną. Todėl šią procedūrą gali atlikti tik apmokytas tatuiruočių ar ilgalaikio makiažo atlikimo specialistas. Dažniausiai pilnam tatuiruotės pašalinimui reikia nuo 2 iki 8 gydymo seansų. Jų skaičius priklauso nuo tatuiruotės spalvos ir dažų gylio odoje.

• Teikiame nepageidaujamų tatuiruočių šalinimo paslaugas;
• Galime garantuoti, jog profesionalios įrangos dėka pamiršite apie turėtą tatuiruotę.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio