Spausdinti šį puslapį

Tatuiruotės ir jų priežiūra: studijos MODUS patarimai

Tatuiruotės ir jų priežiūra: studijos MODUS patarimai Tatuiruotės ir jų priežiūra: studijos MODUS patarimai

UAB PENKTADIENIS, studija Modus

Studija „MODUS“ atlieka visas tatuiruočių rūšis. Tam, kad studijos meistrai sukurtų Jums individualią temą, pakaktų truputį papasakoti apie save, apie tai, ko norėtumėte, kokiu stiliumi turėtų būti atliekamas tatuiruotės piešinys. Jei nežinote, kas konkrečiai turi būti Jūsų asmeniniame tatuiruotės ženkle, kokiu stiliumi, studijos meistras parodys Jums galimus įdomius variantus, ir po sutikimo pradės kurti asmeninės tatuiruotės eskizą.

Studija „MODUS" visada siekia aukščiausių įvertinimų ir pripažinimo – kvalifikuoti meistrai kiekvienam svečiui padės atrasti save, įgauti naują įvaizdį, tapti išsiskiriančiu, būti mados viršūnėje ir realizuoti savo visas svajones.

Tatuiruotės ir jų priežiūra: studijos MODUS patarimai

Studija „MODUS“ atlieka visas tatuiruočių rūšis. Nuo pačių paprasčiausių iki medicininių-atstatomųjų: aureolės atkūrimą (po krūtų šalinimo operacijų), vitiligo maskavimą, randų kamufliažą, alopecia (atkuriant plaukuotos dalies iliuziją). Tam, kad studijos meistrai sukurtų Jums individualią temą, pakaktų truputį papasakoti apie save ir apie tai, ko Jūs norėtumėte, kokiu stiliumi turėtų būti atliekamas tatuiruotės piešinys. Prieš pasirenkant piešinį, reikėtų peržiūrėti kuo daugiau tatuiruočių nuotraukų, kad suformuotumėte savo nuomonę apie tai, kokie piešiniai Jums patinka. Jeigu konkrečiai nesate apsisprendęs dėl tatuiruotės, studijos meistras parodys Jums galimus įdomius variantus ir pradės kurti asmeninės tatuiruotės eskizą.

Mūsų studijos komanda kalba ne tik lietuviškai, bet ir rusiškai, angliškai.

Tatuiruotės ir jų priežiūra: studijos MODUS patarimai

Tatuiruočių priežiūra:

Norėdami pagreitinti žaizdos gijimą, išvengti bakterijų ir virusų patekimo, turėtumėte laikytis tatuiruočių priežiūros taisyklių:

  • Padarius tatuiruotę, oda paprastai yra paraudonavusi ir kiek sudirgusi. Šie požymiai turėtų išnykti per 2-3 dienas;
  • Po 3-4 dienų tatuiruotės vietoje atsiranda krešulys. Jokiu būdu jo nenuplėškite, nes tai gali sugadinti tatuiruotės spalvą ir formą;
  • 10 dienų venkite purvo, maudymosi atviruose vandens telkiniuose, lankymosi pirtyse, baseinuose, soliariumuose ir sporto salėse;
  • Galima maudytis po šiltu dušu naudojant vaikišką muilą, bet tatuiruotės negalima trinti kempine;
  • Kad žaizda greičiau užgytų, 2-3 kartus per dieną ją tepkite medetkų arba „Baneocin“ tepalu. Po mėnesio galima korekcija.

Tatuiruotės ir jų priežiūra: studijos MODUS patarimai

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio