Spausdinti šį puslapį

Naujasis GUARDIAN DECO HT™ dažytas stiklas: didesnis saugumas, estetinis vaizdas ir našumas

Naujasis GUARDIAN DECO HT™ dažytas stiklas: didesnis saugumas, estetinis vaizdas ir našumas Naujasis GUARDIAN DECO HT™ dažytas stiklas: didesnis saugumas, estetinis vaizdas ir našumas

„Guardian Glass“ pristatė naują dekoratyvinį termiškai apdorojamą dažytą stiklą, skirtą sritims, kuriose itin svarbus saugumas, arba kai stiklas yra veikiamas aukštos temperatūros. „Guardian Deco HT™“ yra bešvinis, blizgus dažytas stiklas, sukurtas taikant specialią padengimo sistemą, kuri suteikia šviesų ir tolygų estetinį vaizdą po grūdinimo. „Guardian Deco HT“ yra dviejų spalvų – juodos ir baltos.

„Guardian Deco HT“ puikiai pritaikysite įvairioms paskirtims namų ir darbo aplinkose – stiklo sienelėms virtuvėje ir vonioje, vidaus sienų apdailai, darbo paviršiams, rašymo lentoms ir ekranams, durims, taip pat turėklams ir baliustradoms. Šis stiklas taip pat tinkamas lauko fasaduose, pavyzdžiui, skliautams ar išorinių sienų apdailai – visur, kur „Deco HT“ grožio ir saugumo derinys būtų vertinamas.

„Deco HT“ taupo laiką, pastangas ir didina produktyvumą: stiklo apdirbimo įmonėms nebereikės sandėliuose laikyti dažų ir tirpiklių, ar laukti, kol dažai išdžius. Užteks išpjauti tinkamus dydžius ir užgrūdinti jau padengtą stiklą. Pristatydamas naują produktą, Andras Kovacs, „Guardian Glass in Europe“ produktų vadovas, teigia: „Guardian Deco HT“ yra puiki alternatyva voleliu dengtam dažytam stiklui, ne tik produktyvumo, bet ir estetinės kokybės atžvilgiu. Dėka „Guardian“ dengimo technologijos, kiekviena „Deco HT“ gaminių partija išlaiko vienodą bei pastovią gaminio spalvą.”

  • Termiškai apdorojamas (grūdinamas);
  • Galite rinktis baltos arba juodos spalvos;
  • Didesnis produktyvumas gamyboje.

Apie „Guardian Industries Corp.“

„Guardian Industries Corp.“ – privati įvairius produktus gaminanti pasaulinė kompanija, įsikūrusi Auburn Hills, Mičigane. „Guardian“ ir dukterinėse įmonės dirba 17 000 darbuotojų, o bendrovės padaliniai veikia visoje Šiaurės Amerikoje, Europoje, Pietų Amerikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose ir Azijoje. Kompanijos vizija – kurti pridėtinę vertę klientams ir visuomenei, nuolat diegiant naujoves ir naudojant kuo mažiau išteklių. „Guardian Glass“ – tarptautinis, lyderio pozicijas užimantis float stiklo gamintojas, tiekiantis pridėtinės vertės stiklo gaminius bei sprendimus komerciniams, gyvenamiesiems pastatams, transporto priemonėms, interjerui ir techniniam stiklo panaudojimui. „SRG Global“ – vienas didžiausių pasaulyje pažangių, aukštos kokybės plastiko gaminių su dangomis automobilių, komercinių sunkvežimių bei plataus vartojimo prekių pramonei, siūlantis sprendimus dangų atsparumui, funkcionalumui, automobilių efektyvumui bei dizaino lankstumui padidinti.

„Guardian Building Products“ – pirmaujanti specializuotų statybos produktų platintoja iš JAV.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio