Spausdinti šį puslapį

K.Smirnovas: Reikia rasti laiko ir savo hobiui

K.Smirnovas: Reikia rasti laiko ir savo hobiui K.Smirnovas: Reikia rasti laiko ir savo hobiui

Lietuvos graplingo federacija (Lithuanian Grappling federation)

www.grappling.lt

www.grapplingfederation.com

Lietuvos graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas šiuo metu suka galvą ne tik dėl to, kaip geriau surengti vienas ar kitas varžybas, tačiau ir dėl Seimo rinkimų, kuriuose jis Vilkaviškyje iššūkį meta premjerui Algirdui Butkevičiui.

„Kalbant apie rinkimus, tai natūralu, kad turiu tikslą laimėti. Lygiai taip pat, kaip ir ringe ar ant tatamio. O kalbant apie mano prezidentinę veiklą – tai sukuosi. Para ilgesnė netaps – turiu viską spėti per 24 valandas. Tačiau graplingui, kitaip tariant savo hobiui, laiko turiu visada atrasti“, - pasakojo K.Smirnovas, kuris šiuo metu rinkiminę agitaciją derina su pirmąkart įvyksiančiu Lietuvos graplingo moksleivių čempionatu.

„Per trejus metus, kiek veikia federacija, mes esame išmokę pasiskirstyti vaidmenimis. Kai yra gera komanda – sunkumų nekyla. Švenčionys ne kartą yra rengę atvirąjį Švenčionių moksleivių čempionatą, tad neabejoju, kad turnyro organizacija bus paties aukščiausio lygio“, - pasakojo K.Smirnovas.

Šiais metais pirmąkart į varžybas bus įtraukta ir dešimtmečių grupė. Šie jaunuoliai taip pat varžysis dėl Lietuvos čempiono vardo.

„Subrendome tokiam čempionatui. Vaikų daugėja, jų lygis gerėja, tad normalu, kad reikia išsiaiškinti, kas šalyje yra geriausi. Kalbant apie dešimtmečius, tai juos įtraukėme ne atsitiktinai – tiesiog tam atsirado poreikis. Jei atsiras poreikis dar jaunesniems – tai įtrauksime ir dar jaunesnius.

Švenčionyse per trejus metus atsirado savotiška tradicija rengti graplingo moksleivių turnyrus. Tai tą tradiciją ir tęsiame – tik jau peraugę į kitą lygį“, - sakė pagrindinis organizatorius Dainius Burokas.

Lietuvos graplingo federacija planuoja, kad čempionate dalyvaus per šimtą jaunųjų graplingo imtynininkų. Čempionatas įvyks spalio 16 dieną (sekmadienį).

K.Smirnovas: Reikia rasti laiko ir savo hobiui

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio