Spausdinti šį puslapį

Originalių ir ne originalių atsarginių automobilio detalių pardavimas ir autoserviso paslaugos

Originalių ir ne originalių atsarginių automobilio detalių pardavimas ir autoserviso paslaugos Originalių ir ne originalių atsarginių automobilio detalių pardavimas ir autoserviso paslaugos

EDLER, UAB

www.edler.lt

Įmonė UAB „EDLER“ teikia greitą ir sklandų originalių ir neoriginalių atsarginių automobilio detalių, bei pagalbinių reikmenų pardavimo ir autoserviso paslaugas Vilniaus mieste. Bendrovė siekia klientams pasiūlyti plačiausią automobilių dalių ir aksesuarų asortimentą, bei pritaikyti palankias kainas ir nuolaidas. UAB „EDLER“ suderino sandėliavimo, logistikos, informacijos ir techninius išteklius, taip, kad galėtų laiku pristatyti visas būtinas dalis automobilių priežiūrai ir remontui. Profesionalus „EDLER“ kolektyvas visada suteiks kompetetingą aptarnavimą, greitą ir tikslų užsakymų vykdymą.

Įmonės tarpininkavimas su didžiausiais autodetalių gamintojais, garantuoja originalių automobilių detalių nepriekaištingą kokybę, mažą kainą, greitą pristatymą ir didelį originalių detalių, įvairių prekės ženklų spektrą: Toyota, Lexus, Mersedes Benz, BMW, Mini, BMW-MOTO, Volkswagen, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, VAG-zubehör VOTEX, Seat, Skoda, Kia, Porsche, Mitsubishi, Honda.

Modernus „EDLER“ automobilių servisas specializuojasi įvairių automobilinių markių remontu. Autoserviso specialistai atidžiai ištirs Jūsų automobilio būklę, atliks kompiuterinę diagnostiką ir pasiūlys palankiausius problemų sprendimus. Aukščiausios kvalifikacijos darbuotojai, turintys didelę patirtį įvairių automobilių remonte, bei techninėje priežiūroje, taip pat moderni įranga leidžia mūsų centrui kokybiškai atlikti bet kokio tipo darbo pagal gamintojų normas.

Artėjant padangų keitimo sezonui - nepamirškite laiku jas pasikeisti! „EDLER“ užtikrins geriausius padangų pasiūlymus visose kainų kategorijose: nuo ekonominės klasės taupantiems, iki naujausių šių metų žieminių ir vasarinių padangų modelių. O perkant padangas pas UAB „EDLER“ - autoserviso meistrai jas sumontuos nemokamai! Taip pat teikiama ir padangų sandėliavimo paslauga.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio