Spausdinti šį puslapį

Kompozitinė stogo danga Gerard - STOGO DANGŲ PREKYBA asortimento naujienos

Kompozitinė stogo danga Gerard - STOGO DANGŲ PREKYBA asortimento naujienos Kompozitinė stogo danga Gerard - STOGO DANGŲ PREKYBA asortimento naujienos

NORD PROFIL, UAB Stogo dangų prekyba

www.stogodanguprekyba.lt

Daugiau nei prieš 50 metų AHI Roofing pristatė pirmąją pasaulyje kompozitinę stogo dangą. Šiandien aliuminiu - cinku padengtas plienas iki 9 kartų ilgiau atsparus korozijai nei kitos plieninės stogo dangos. Tai, kartu su specialiais Gerard padengimais, viršutiniu natūraliu akmens skaldos sluoksniu bei unikaliu akriliniu apsauginiu sluoksniu leidžia apsaugoti Jūsų stogą nuo audrų ir vėtrų.

Tad nieko nuostabaus, kad AHI Roofing gaminamos metalinės čerpės yra parduodamos daugiau nei 130 pasaulio šalių, o GERARD stogų dangoms suteikiama net 50 metų garantija.

Kompozitinė stogo danga Gerard Classic

Kompozitinė stogo danga Gerard

Kompozitinė stogo danga Gerard Diamant


Kompozitinė stogo danga Gerard


Kompozitinė stogo danga Gerard Heritage


Kompozitinė stogo danga Gerard
Kompozitinė stogo danga Gerard Milano

Kompozitinė stogo danga Gerard
Kompozitinė stogo danga Gerard Corona


Kompozitinė stogo danga Gerard
Kompozitinė stogo danga Gerard Senator

Kompozitinė stogo danga Gerard

Jau daug metų "Stogo dangų prekyba" savo klientams siūlo itin platų išskirtinių statybinių medžiagų asortimentą. Kadangi bendrovė prekiauja visomis stogų dangomis, gali įgyvendinti net ir pačius prabangiausius ir sudėtingiausius jūsų projektus. Įmonės specialistai turi ilgametę darbo su statybinėmis medžiagomis patirtį, todėl klientai, malonioje ir draugiškoje aplinkoje visuomet gaus visą reikiamą informaciją apie juos dominančias  statybines medžiagas. Bendradarbiaudami su "Stogo dangų prekyba" Jūs turėsite tokį stogą, apie kurį visuomet svajojote!

Stogas – rimta, ilgalaikė investicija, kuri padeda padidint namo vertę ir sudaryti prabangos įspūdį, todėl jo pasirinkimui turėtų būti skiriamas ypatingas dėmesys. Labai dažnai, rinkdamiesi stogo dangą, žmonės susiduria su įvairiais mitais apie jų kainas, parametrus ar tarnavimo laiką. Stogo dangos, jei jos sukomplektuotos ir įrengtos tinkamai, tarnavimo laikas yra labai ilgas, tačiau norint tiksliai žinoti koks tipas tinkamiausias konkrečiu atveju, kokia suteikiama garantija ar kokie priedai bus reikalingi, reikėtų kreiptis į specialistus, kurie remdamiesi savo patirtimi Jums patars, kaip įsirengti patikimą ir nepriekaištingos išvaizdos stogą.

"Stogo dangų prekyba" siūlomų statybinių medžiagų asortimentą sudaro visos šlaitinių stogo dangos: čerpės (keraminės, varinės, betoninės, bituminės), skalūninė, beasbestis šiferis, plieninės dangos, skaidrios dangos ir kt. Taip pat statybinės plėvelės, lietaus nuvedimo sistemos, stoglangiai, termoizoliacinės ir hidroizoliacinės medžiagos, kaminai, ventiliaciniai kaminėliai ir įlajos, įvairūs stogų priedai, skardos lankstiniai, statybiniai blokeliai, grindinio trinkelės bei fasado apšiltinimo ir apdailos medžiagos. Visos siūlomos statybinės medžiagos yra aukščiausios kokybės, atitinka ISO standartus ir turi CE deklaracijas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio