Spausdinti šį puslapį

Automobilių stiklų keitimas, įtrūkimų stabdymas ir remontas

Automobilių stiklų keitimas, įtrūkimų stabdymas ir remontas Automobilių stiklų keitimas, įtrūkimų stabdymas ir remontas

AGN Stiklai, UAB

agnstiklai.lt

Nesvarbu kokią transporto priemonę vairuojate - automobilį, autobusą ar sunkvežimį, stiklas joje atlieka svarbų vaidmenį, kad vairuotojai ir keleiviai būtų saugūs ir komfortabiliai pasiektų kelionės tikslą. Stiklas apsaugo transporto priemonėje esančius žmones nuo skaldos, šiukšlių bei dulkių patekimo į salono vidų, nuo nepalankių klimato sąlygų, taip pat smūgio metu saugo keleivius nuo iškritimo bei aprūpina gerą matomumą ir triukšmo izoliaciją.

Daugelyje šiuolaikinių transporto priemonių nuo priekinio stiklo labai priklauso viso automobilio konstrukcijų tvirtumas. Ant stiklo atsiradę įtrūkimai, įdaužos ar kiti pažeidimai sukelia riziką jūsų saugumui. Tai ne tik blaško vairuotojų dėmesį, trukdo geram ir pilnaverčiam matomumui, tačiau smūgio atveju gali tapti ir stogo deformacijos priežastimi.

Tam, kad vairuotumėte saugiai, jūsų transporto priemonės stiklas būtų skaidrus ir kokybiškas, kad eksploatuotumėte jį ne vienerius metus, patikėkite šį darbą ir rūpestį kvalifikuotiems, didelę patirtį sukaupusiems stiklų keitimo įmonėje „AGN Stiklai” dirbantiems profesionalams.

Automobilių stiklų įtrūkimų stabdymas ir remontas

Jeigu ant savo transporto priemonės stiklo aptikote įdaužą ar net menkiausią įtrūkimą, nedelskite ir kuo skubiau kreipkitės į stiklų keitimo įmonės „AGN Stiklai” specialistus, kurie visuomet pirmiausiai įvertina stiklo remonto galimybę, o ne skuba atlikti stiklo keitimo procedūrą, taip siekdami apsaugoti savo klientus nuo didelių materialinių išlaidų.

„AGN Stiklai” prioritetas yra jūsų saugumas, todėl tik nustatę stiklo įtrūkimo tipą, jo užterštumo lygį bei kitus faktorius, specialistai pateiks išvadas apie stiklo remonto galimybę ar būtinybę stiklą keisti nauju. Daugeliu atveju, transporto priemonių stiklų remontas efektyviai sustabdo stiklo įtrūkimus ir jūs dar ne vienerius metus galėsite saugiai jį eksploatuoti.

Transporto priemonių stiklo remontas, tai procedūra, kurios negalima atidėti vėlesniam laikui ir į specialistus reikėtų kreiptis kuo skubiau dėl kelių priežasčių. Visų pirma, įvairios įdaužos ar atsiradę smulkūs įtrūkimai panaikina pirminį stiklo tvirtumą, o tai labai sumažina transporto priemonės saugumą ir tampa grėsme ne tik vairuotojui, bet ir keleiviams. Neretai stiklo įtrūkimas gali nukreipti vairuotojo dėmesį ir trukdyti pilnaverčiam matomumui. Antra, net ir menkiausias ir jūsų manymu nereikšmingas stiklo įtrūkimas ar įdauža, veikiama įvairių aplinkos fizikinių veiksnių, gali labai greitai išplisti ir tapti gana dideliu skilimu, kuomet stiklo remontas jau nebepadės. Trečia, kartu su drėgme į stiklo įtrūkimus patenka dulkės, purvas, vanduo, o to pasekoje stiklo remontas tampa daug sudėtingesnis ir stipriai sumažėja atliekamų darbų kokybė. Taigi, stiklo remontas turi būti atliekamas nedelsiant, jeigu jūs esate suinteresuoti saugia savo transporto priemonės eksploatacija bei geriausiais stiklo remonto rezultatais.

Automobilių stiklų keitimas

Jeigu jūsų automobilio stiklas buvo pažeistas ir negali būti remontuojamas, stiklų keitimo įmonė „AGN stiklai” yra pasiruošusi operatyviai ir kokybiškai atlikti stiklo keitimo paslaugą, nepriklausomai nuo jūsų vairuojamo automobilio modelio.

Profesionalūs ir patyrę „AGN stiklai” įmonės darbuotojai, oficialūs ir patikimi stiklų gamintojai, laikymąsis gamintojo nustatytų taisyklių bei stiklo keitimo proceso technologinių reikalavimų - tai garantija, kad stiklo keitimas jūsų transporto priemonei bus atliktas teisingai, kokybiškai ir jūs galėsite saugiai bei ilgą laiką stiklą eksploatuoti.

Automobilio priekinio stiklo keitimas susideda iš kelių etapų:

Prieš pažeisto stiklo išėmimą nuimami stiklo valytuvai ir apdailos elementai;

Išmontuojamas senas stiklas;

Kėbulas išvalomas nuo likusių klijų, purvo, dulkių ir jeigu yra būtinybė pašalinama korozija;

Kėbulas ir naujasis stiklas pagal gamintojo technologinius reikalavimus paruošiamas klijavimui;

Klijuojamas naujasis stiklas ir visi apdailos elementai bei stiklo valytuvai sudedami atgal.

Praėjus valandai po stiklo keitimo automobilį galėsite eksploatuoti lygiai taip pat, kaip ir iki stiklo keitimo.

Transporto priemonių stiklų remontas, bei keitimas labai priklauso nuo remonto darbus atliekančių darbuotojų profesionalumo, žinių bei patirties. Mes galime garantuoti, kad stiklų keitimo įmonėje „AGN stiklai” dirbantys profesionalai tinkamai ir sėkmingai pasirūpins jūsų transporto priemonės stiklais bei kokybiškai atliks visą spektrą paslaugų, į kurį įeina ne tik stiklų remontas ar keitimas, bet ir stiklų pardavimas, automobilio langų tamsinimas plėvelėmis, stiklų poliravimas, veidrodėlių klijavimas, stiklų paketų restauravimas, bei kt. Mes vadovaujamės ilgalaikiais tikslais ir siekiame, kad mūsų įmonės vardas būtų neatsiejamas nuo aukščiausių stiklų keitimo bei remonto kokybės standartų, profesionalumo, operatyvumo bei klientų saugumo garantijų. Todėl, didelę patirtį sukaupę bei nuolatos tobulėjantys stiklų specialistai darbus atlieka operatyviai, profesionaliai ir laikydamiesi visų gamintojo nustatytų taisyklių bei stiklo keitimo proceso technologinių reikalavimų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio