Spausdinti šį puslapį

Kosmetika prieš senėjimą GIAZZURO: Izraelio kosmetika LUKSURIA klientams

Kosmetika prieš senėjimą GIAZZURO: Izraelio kosmetika LUKSURIA klientams Kosmetika prieš senėjimą GIAZZURO: Izraelio kosmetika LUKSURIA klientams

LUKSURIA, UAB

Revoliucinis kremas susideda iš inovatyvių aktyviųjų ingredientų, kurie didina odos stangrumą, skatina ląstelių atsinaujinimą ir mažina raukšles bei senėjimo požymius. Tai puikus sprendimas nuo odos senėjimo. Sudėtyje esantys ingredientai RENOVAGE visapusiškai kovoja su odos senėjimu bei SYN-COLL mažina raukšlių susidarymą.

Sudėtyje:

Renovage & Syn-col tinka visų tipų odai.

Mūsų odos amžių išduoda raukšlės, išsausėjusi oda, pigmentinės dėmės, išsiplėtusios poros, raudonis.

Kremo sudėtyje esantys aktyvieji ingredientai Renovage ir Syn-Coll:

-atkuria odos funkcijas

-mažina raukšles

-suteikia energijos pavargusioms odos ląstelėms

-stimuliuoja kolageno gamybą.

Renovage - tai kompleksinis ingredientas prieš senėjimą, kuris kovoja su visais senėjimo požymiais, prailgina ląstelių gyvavimo laiką ir pastebimai gerina odos išvaizdą.

Syn-Coll – tai bioaktyvus peptidas, gebantis giliai prasiskverbti į odą ir aktyviai veikti tiek jau esančias įvairaus gylio raukšles, tiek prevenciškai vizualinį senėjimo procesų ryškėjimą. Syn-Coll – stimuliuoja kolageno gamybą, žadindamas fibroblastų veiklą ląsteliniame dermos lygmenyje. Šis peptidas gali padidinti iki 119% reikiamo kolageno gamybą, nei įprastinėmis sąlygomis pagamintų oda.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio