Spausdinti šį puslapį

Sodo ir daržo technika - VIRDAINA parduotuvėje Tauragėje ir internetu visoje Lietuvoje

Sodo ir daržo technika - VIRDAINA parduotuvėje Tauragėje ir internetu visoje Lietuvoje Sodo ir daržo technika - VIRDAINA parduotuvėje Tauragėje ir internetu visoje Lietuvoje

VIRDAINA, UAB

Parduotuvėje „VIRDAINA“ galite rasite visą būtiniausią kokybišką sodo ir daržo techniką, kurią įsigiję, galėsite mėgautis jos nepriekaištingu veikimu ir sparčiai nudirbti pačius įvairiausius sodo darbus. Platus prekių asortimentas garantuoja, kad jūs tikrai rasite reikiamą gaminį.

Išsirinkite tai, kas geriausiai atitiks jūsų poreikius ir planuojamus sodo darbus. Visa siūloma technika atkeliauja iš žinomiausių gamintojų, kurių prekių kokybė kalba pati už save. Įsigiję bet kurią daržo ar sodo technikos prekę, ištisus metus galėsite nebegalvoti apie papildomas išlaidas ir kitus nepatogumus.

Mes visada kreipiame didelį dėmesį į aukščiausių teikiamų paslaugų kokybės standartų užtikrinimą, nes mes vertiname ir branginame kiekvieną savo klientą. Sodo darbams naudojama technika, kurią įsigysite mūsų parduotuvėje, jums taps nepakeičiamu pagalbininku, kuris jus džiugins kaskart, kai imsitės įvairių sodo darbų ir bet kurį jūsų darbą sode pavers maloniu užsiėmimu.

Puikiai suprantame, kad kiekvieno kliento poreikiai ir reikalavimai yra skirtingi, todėl, jei neradote jums reikiamos prekės, ar jūsų netenkina prekės kaina – visada galite susisiekti ir pasikonsultuoti su mūsų komanda. Mes visada pasirengę jums pagelbėti ir patenkinti jūsų poreikius.

 

Sodo ir daržo technika - VIRDAINA parduotuvėje

Sodo ir daržo technika - VIRDAINA parduotuvėje

Sodo ir daržo technika - VIRDAINA parduotuvėje

Įmonės UAB „VIRDAINA“ veikla: mažmeninė prekyba elektros instaliavimo medžiagomis, apšvietimo įranga, prekyba įrankiais, statybinių įrankių nuoma. Atstovaujame sodo-daržo technikos gamintojus STIGA, SOLO, EUROSYSTEMS, OREGON. Galime pasiūlyti plačią gamą elektrinių įrankių gamintojų BOSCH, MAKITA, DEWALT, NAREX, BLAUKRAFT, HILTI, DUSS, EIBENSTOCK produktus. Atsižvelgdami į klientų pageidavimus, pastoviai plečiame asortimentą bei ieškome galimybių užmegzti ilgalaikius santykius su firmomis, kurios vertina kokybiškas ir tausojančias gamtos išteklius elektros prekes, atitinkančias ES reikalavimus.
mažmeninė prekyba elektros prekėmis:

Mūsų tikslas – tiekti tik kokybiškas prekes ir profesionalias paslaugas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio