Spausdinti šį puslapį

LUKSURIA parduotuvėje negyvosios jūros kosmetika iš Izraelio GIAZZURO: ŠVEICARIŠKI MULTI VITAMINAI - JŪSŲ SVEIKAI ODAI

 LUKSURIA parduotuvėje negyvosios jūros kosmetika iš Izraelio GIAZZURO LUKSURIA parduotuvėje negyvosios jūros kosmetika iš Izraelio GIAZZURO

LUKSURIA, UAB

Vitaminai yra būtini jūsų sveikai odai: jie sumažina raukšles, spartina odos atsinaujinimo procesus, didina gebėjimą surišti vandenį, suteikia elastingumo, veikia kaip antioksidantai, apsaugo ir gydo UV spindulių pažeistą odą.

Vitaminai A, C, E ir kofermentas Q10 įdėti į mikrokapsules, kurios padeda išsaugoti jų funkcionalumą, stabilumą ir efektyvumą.

Mikrokapsulių technologija padeda atskirti vitaminus vieną nuo kito, neleisdama jiems susiliesti. Taip vitaminai ant jūsų odos patenka tik panaudojus priemones.

Mikrokapsulės yra skirtingų spalvų, todėl jūs aiškiai matote, kuris iš vitaminų maitina jūsų odą!

VITAMINAS E (tokoferolio acetatas): apsaugo odą nuo priešlaikinio senėjimo, atjaunina ir suteikia jai sveiką išvaizdą, apsaugo odą nuo priešlaikinio senėjimo, atjaunina ir suteikia jai sveiką išvaizdą, o taip pat pasižymi prieš-uždegiminėmis ir antioksidacinėmis savybėmis.

VITAMINAS A (retinolis palmitatas): mažina raukšles ir jaunina odą, padidindamas ląstelių gebėjimą surišti vandenį.

VITAMINAS C (askorbo palmitatas): antioksidantas, kuris skatina odos regeneraciją, saugo ją nuo žalingo saulės spindulių poveikio bei pagerina jos išvaizdą, mažindamas tiek smulkias, tiek gilias raukšles.

KOFERMENTAS Q10: stiprina natūralią apsauginę odos sistemą, mažina raukšles, skatina odos regeneraciją ir veikia kaip antioksidantas.

Mėlynos kapsulės - A ir E VITAMINAI

Žalios kapsulės - C ir E VITAMINAI

Geltonos kapsulės - VITAMINAS E IR KOFERMENTAS Q10

Raudonos kapsulės - VITAMINAS E

Kviečiame Jus atskleisti sau Izraelio kosmetikos pasaulį. Kokybė ir kaina Jus maloniai nustebins.

 LUKSURIA parduotuvėje negyvosios jūros kosmetika iš Izraelio GIAZZURO

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio