visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Husqvarna akumuliatoriniai gaminiai

Husqvarna akumuliatoriniai gaminiai Husqvarna akumuliatoriniai gaminiai

LEVANTINA, UAB

www.levantina.lt

UAB "Levantina" - oficialus "Husqvarna" atstovas Lietuvoje, siūlo aukštos kokybė akumuliatorinius gaminus: akumuliatorinius pjūklus, akumuliatorines gyvatvorių žirkles, akumuliatorines žoliapjoves, akumuliatorinius pūstuvus, akumuliatorines aukštapjoves, akumuliatorinius Rider traktoriukus, bei akumuliatorines vejapjoves.


Husqvarna akumuliatoriniai gaminiai
"Husqvarna" pjūklai – daugiau galios ir geresnės eksploatacinės savybės

"Husqvarna" kasmet tobulina grandininius pjūklus, ir gali pasiūlyti naudotojams geriausias eksploatacines savybes ir skirtingus lūkesčius pateisinančius modelius. Šįkart pristatomas grandininių pjūklų asortimentas atspindi pačius pažangiausius sprendimus. Tad jūsų dėmesiui – masyvūs ir kompaktiški modeliai, taip pat pjūklai, skirti kirsti, genėti ar supjauti malkas.

Husqvarna akumuliatoriniai gaminiai

"Husqvarna" Rider traktoriukai - puikūs pagalbininkai visais metų laikais

Su Rider traktoriukais, kurie turi lankstinį vairavimo mechanizmą ir priekyje montuojamą pjovimo agregatą bei siūlo valdymo, patogumo ir veiksmingumo derinį, vejos pjovimas ar kiti darbai taps maloniu pasivažinėjimu visais metų laikais. Dirbdami šiais traktoriukais, vargu ar rasite plotų, kurių jie nepasiektų.

Ypač ergonomiškos "Husqvarna" gyvatvorių žirklės

Husqvarna gyvatvorių žirklėse puikiai dera ergonomiška konstrukcija, aukšta kokybė ir neprilygstama karpymo galia. Dėl variklio ir starterio konstrukcijos žirklės užvedamos greitai ir mažiausiomis pastangomis. Puikus sprendimas darbui sode, kerpant aukštas ir žemas gyvatvores.

Patogios žoliapjovės ir krūmapjovės reikliems individualių namų savininkams

Galingos, tvirtos ir universalios žoliapjovės – tai puikus sprendimas sodo priežiūra besirūpinantiems individualių namų savininkams. Šių modelių universalumą lemia jų lengva konstrukcija; be to, žoliapjovės tyliai veikia, todėl jomis patogu darbuotis gyvenamuosiuose kvartaluose.

Husqvarna akumuliatoriniai gaminiai


"Husqvarna" pūstuvai - galingi ir patikimi pūstuvai įvairioms užduotims atlikti

Ergonomiški pūstuvai, kuriais patogu dirbti įvairiausius darbus. Tiek rankiniais, tiek ant nugaros nešiojamais modeliais akimirksniu nupūsite nešvarumus nuo grindinio, pašalinsite lapus, nupjautą žolę ar šiukšles nuo terasos, įvažiavimo ar iš latakų. Prie ant nugaros nešiojamų modelių pridedami laikymo diržai su diržu klubų srityje ir plačiomis juostomis pečių plote, kurie sumažina nugarai tenkančią apkrovą.

Vejapjovės - galingas individualus sprendimas, kad veją pjauti būtų paprasčiau

Kad nepriekaištingai nupjautumėte veją, jums reikalinga vejapjovė, susidorosianti su skirtingos formos plotais ir stačiais šlaitais. Dėl šios priežasties mes siūlome platų vejapjovių asortimentą ir kelis skirtingus pjovimo metodus, kad galėtumėte išsirinkti labiausiai jūsų poreikius atitinkantį modelį. Tad jūsų dėmesiui – ir vejapjovė su visų ratų pavara (AWD).

Tvirti, greitai ir veiksmingai pjaunantys miško valymo pjūklai

Galingi, puikiai subalansuoti miško valymo pjūklai yra pritaikyti sudėtingam ir intensyviam darbui ilgomis pamainomis. Variklio konstrukcija laiduoja didžiausią galią, silpnesnę vibraciją ir mažesnes kuro sąnaudas. Tvirti modeliai lengvai susidoroja su sunkiais darbais miške, šiais pjūklais patogu dirbti.

Husqvarna akumuliatoriniai gaminiai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus