Spausdinti šį puslapį

Naujo būsto Antakalnyje ieškančius pirkėjus labiausiai vilioja butai su terasomis

Naujo būsto Antakalnyje ieškančius pirkėjus labiausiai vilioja butai su terasomis Naujo būsto Antakalnyje ieškančius pirkėjus labiausiai vilioja butai su terasomis

Vilniuje, Antakalnio g.75A kylančiame gyvenamajame komplekse „ANTAKALNIO PARKAS“ baigti pastato montavimo darbai. Aštuonių aukštų pastatas, kuriame bus įrengti 120 butų, o pirmajame aukšte įsikurs maisto ir kasdienių prekių parduotuvė, statomas taikant inovatyvią technologiją -  specialios trijų sluoksnių gelžbetonio plokštės pagal architektų brėžinius gaminamos ir apšiltinamos „Betonikos“ gamykloje, o po to montuojamos statybos vietoje.

„Toks sprendimas leidžia ne tik užtikrinti kokybę ir pastato ilgaamžiškumą, bet ir ženkliai paspartinti statybos darbus“. – sako projektą įgyvendinančios bendrovės „ANTAKALNIO PARKAS“ direktorius Aurimas Martinkėnas. 2015 m. birželį pradėtas statyti „ANTAKALNIO PARKO“ kompleksas, planuojama, bus baigtas jau šių metų birželį.

Du trečdaliai „ANTAKALNIO PARKO“ butų jau turi šeimininkus – iš 120 1-3 kambarių butų, kurių plotas nuo 33 iki 74 kv.m., nupirkti jau 86, dar dalis jų yra rezervuoti.

„Antakalnis – išskirtinis Vilniaus rajonas, kuriame nėra daug naujos statybos namų, tad jaučiame didelį susidomėjimą mūsų projektu. Dauguma butus įsigijusių žmonių – jaunos šeimos, kurioms svarbus prioritetas yra rajono švietimo ir visuomeninių paslaugų infrastruktūra bei galimybė gyventi greta Šveicarijos miško parko“, - pasakoja A.Martinkėnas. Pasak jo, populiariausi yra 2 kambarių butai, tačiau pirkėjai noriai perka tiek mažesnio, tiek ir didesnio ploto butus.

Pirmiausiai pirkėjai skubėjo įsigyti butus antrajame ir aštuntajame pastato aukštuose, kur keturiolikai butų priklauso erdvios 25-51 kv.m. ploto terasos, taip pat butus viršutiniuose pastato aukštuose, iš kurių atsiveria vaizdai į Vilniaus senamiestį, Gedimino pilį, Karaliaus Mindaugo tiltą.

„Terasos, erdvūs iki 13 kv.m. ploto įstiklinti skandinaviško stiliaus balkonai leidžia geriausiai išnaudoti sąsają su gamta – vienu svarbiausiu Antakalnio privalumų, juo labiau, kad iš jų vienoje pastato pusėje matomas Neries slėnis, o kitoje – Šveicarijos miško parkas, kuris tampa tarsi namo vidaus kiemu“, - sako bendrovės „ANTAKALNIO PARKAS“ vadovas.

Bendrovė savo lėšomis iki gegužės mėnesio vidurio sutvarkys besiribojantį su namu parką, kur bus įrengti nauji suoliukai, pėsčiųjų takai, vaikų žaidimų aikštelės, stacionarūs treniruokliai. Atnaujintas parkas bus atviras visiems Antakalnio gyventojams.

„ANTAKALNIO PARKO“ projekto architektai – UAB „Eventus Pro“, statybos darbų vykdytojai – „UAB „Binkauskas ir Stašinskas“. Į projektą jį plėtojanti bendrovė „ANTAKALNIO PARKAS“ investuos apie 8,7 mln. eurų.

Naujo būsto Antakalnyje ieškančius pirkėjus labiausiai vilioja butai su terasomis

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio