Spausdinti šį puslapį

Automatinė vejapjovė - robotas Husqvarna Automower® - ideali veja be pastangų

Automatinė vejapjovė - robotas Husqvarna Automower® - ideali veja be pastangų Automatinė vejapjovė - robotas Husqvarna Automower® - ideali veja be pastangų

LEVANTINA, UAB

www.levantina.lt

UAB "LEVANTINA" pristato "Husqvarna Automower®" automatines vejapjoves - robotus, puikiai tinkančius tiek pusiau profesionaliems naudotojams tvarkantiems verslo ar viešųjų įstaigų aplinką, tiek reikliems namų aplinkos prižiūrėtojams. "Husqvarna Automower®" tolygiai nupjauna net stačias įkalnes, pjaudama ten, kur labiausiai reikia - "Husqvarna Automower®" pajunta, kad tam tikrose vietose žolė yra ilgesnė, todėl pjauna tiek, kad ji būtų tokio pat aukščio, kaip ir visur.

Keisdami aukštį rankiniu būdu arba automatiškai galite nustatyti, kad žolė būtų pjaunama nuo 20 iki 60 mm (320 ir 330 X). Husqvarna Automower® į skustuvus panašiais peiliukais nupjauna kiekvieną vejos žolės stiebelį. To neįmanoma pasiekti standartiniais peiliukais. Nuolat pjaunama žolė tręšia veją, todėl ji tampa žalesnė ir vešlesnė.

Tobulinant "Husqvarna Automower®" buvo siekiama sukurti patikimą vejapjovę, kuri pasirūpins jūsų veja, kai atostogaujate. Ji gali dirbti net tuomet kai Jūs išvykę. Dėl oro sąlygų laikmačio (320 / 330 X) vejapjovė prisitaiko prie vejos augimo greičio, todėl ji mažiau dirba saulėtu arba sausu oru, ir dažniau intensyvaus žolės augimo laikotarpiais. Jeigu Husqvarna Automower® pakeliama nuo žemės arba apsiverčia, pjovimo peiliai sustoja automatiškai.

"Husqvarna Automower®" yra lengvai įrengiama - darbo ir vengtinos zonos išskiriamos kontūro kabeliu. Lengvai pažymėti norimą pjovimo plotą galima naudojantis pridėta įranga. Peržiūrėkite diegimo filmą. Priklausomai nuo modelio, reikia pakloti vieną ar du gido kabelius, kurie padės vejapjovei rasti kelią pro siaurus koridorius ir grįžti į įkrovimo stotį, nepaliekant vėžių vejoje. Labai paprasta sugrąžinti paspaudus mygtuką „PARK“ (330 X).

Pasiekia vejos, panašios į kilimą, vaizdą - gali atrodyti, kad judant tiesiomis linijomis veją galima nupjauti greičiau, tačiau judant atsitiktine tvarka visomis kryptimis, veją galima nupjauti taip, kad būtų panaši į kilimą.

Jeigu darbą kas nors sutrikdo, vėjapjovė išsiųs tekstinę žinutę į Jūsų mobilųjį telefoną. Dėl didelio nupjaunamo žolės ploto, tylaus darbo ir automatinio veikimo "Husqvarna Automower®" ypač tinka naudoti ramiose vietose, pvz., tvarkant ligoninių, viešbučių, laisvalaikio centrų ar biurų aplinką. Ir dieną, ir naktį, lyjant ar šviečiant saulei vejapjovė pjauna žolę, o jūs galite netrukdomi užsiimti savo reikalais.

Taigi, privalumai akivaizdūs:

Patikimumas

"Husqvarna" tobulina robotus vejapjoves daugiau nei 20 metų. Turtinga patirtis bei mūsų inovatyvūs techniniai sprendimai užtikrina, jog su "Husqvarna Automower®" pasieksite puikiausius rezultatus, nepaisant visų iššūkių, su kuriais susidursite.

 Automatinė vejapjovė Husqvarna Automower® 265ACX - ir profesionalui ir reikliam namų aplinkos prižiūrėtojui

Puikūs pjovimo rezultatai

Kadangi "Husqvarna Automower®" juda atsitiktiniu būdu, veja nupjaunama puikiai ir įgauna puikią, panašią į kilimo išvaizdą. Aštrūs kaip skustuvai peiliai žolę švelniai pjauna visomis kryptimis ir padeda jai augti stipriai. Efektyviai apsaugoma nuo samanų.

Automatinė vejapjovė Husqvarna Automower® 265ACX - ir profesionalui ir reikliam namų aplinkos prižiūrėtojui

Unikali pjovimo sistema

"Husqvarna Automower®" pjauna po truputį, bet dažnai, tad veja bus graži ir sveika. Ji turi iš anglinio plieno pagamintus aštrius kaip skustuvai peilius, sumontuotus ant tvirtos pjovimo disko sistemos. Tai užtikrina našų darbą ir labai mažas energijos sąnaudas.

Automatinė vejapjovė Husqvarna Automower® 265ACX - ir profesionalui ir reikliam namų aplinkos prižiūrėtojui

Automatinis įkrovimas

Kai "Husqvarna Automower®" reikia daugiau energijos, jis pats randa kelią į įkrovimo stotį.

Automatinė vejapjovė Husqvarna Automower® 265ACX - ir profesionalui ir reikliam namų aplinkos prižiūrėtojui

PIN kodo užraktas

"Husqvarna Automower®" turi veiksmingą PIN kodo sistemą, kuri didžia dalimi padidina roboto vejapjovės apsaugą.

Automatinė vejapjovė Husqvarna Automower® 265ACX - ir profesionalui ir reikliam namų aplinkos prižiūrėtojui


"Husqvarna Automower® Connect" aplikacija

Automower® Connect (įdiegti galite naudodami "App Store" ir "Google play") programėlė jums suteikia visas galimybes kontroliuoti Husqvarna Automower® robotą vejapjovę bet kuriuo metu. Prekybos atstovui įdiegus šį priedą jūsų vejapjovėje, galėsite robotą paleisti, sustabdyti, pastatyti jį į parkavimo aikštelę, keisti nustatymus, taip pat gauti perspėjamuosius signalus ir sekti roboto maršrutą pasitelkiant GPS – visa tai atliksite su savo išmaniuoju telefonu, kur bebūtumėte. GPS sekimas ir klaidų perspėjimas SMS žinutėmis taip pat galimas ir neišmaniuosiuose telefonuose. Aksesuaras yra prieinamas tik Husqvarna Automower® 320 ir 330X.

Automatinė vejapjovė Husqvarna Automower® 265ACX - ir profesionalui ir reikliam namų aplinkos prižiūrėtojui

Jokių išmetamųjų teršalų

Varomas elektra, robotas vejapjovė "Husqvarna Automower®" neišmeta jokių pavojingų teršalų.

Žemas triukšmo lygis

Dėl unikalios pjovimo sistemos "Husqvarna Automower®" veikia tyliai, ramiai ir tada, kai patogu jums.

Automatinė vejapjovė Husqvarna Automower® 265ACX - ir profesionalui ir reikliam namų aplinkos prižiūrėtojui

Artėjant pavasario sezonui, vejų savininkams ir aplinkos prižiūrėtojams, bendrovė UAB "LEVANTINA"skuba pristatyti "Husqvarna Automower®" naujienas:

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315: Pažangus keturių ratų robotas vejapjovė tinkamiausias didesniems ir sudėtingesniems plotams iki 1500 m². Įveikia siaurus plotus ir stačias, iki 40% įkalnes. Parenkant atitinkamus parametrus ekranėlyje, robotą vejapjovę galima užprogramuoti pjauti tuomet, kai norite. Galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 420: Našus robotas vejapjovė, tinkantis pjauti vejos plotus iki 2200 m². Įveikia stačias siauras teritorijas ir įkalnes iki 45%. Išmanios technologijos dėka robotas apskaičiuoja pjovimo poreikį, atsižvelgdamas į žolės augimo greitį. Parenkant atitinkamus parametrus ekranėlyje, robotą vejapjovę galima užprogramuoti pjauti tuomet, kai norite. Galima pasirinkti ir poliarinės baltos spalvos modelį.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X: Modelis, tinkantis vejoms iki 3200 m² pjauti. Su GPS navigacijos sistema, pritaikytas nelygioms, siauroms ir sudėtingesnės formos vejoms pjauti. Įveikia net 45 % įkalnes. Be to didesnė pjovimo galia reiškia, kad tam tikras plotas nupjaunamas mažesnėmis laiko sąnaudomis. Galima pasirinkti poliarinės baltos spalvos modelį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio