Spausdinti šį puslapį

Parodos Lietuvoje 2016 m. KOVAS

Parodos Lietuvoje 2016 m. KOVAS Parodos Lietuvoje 2016 m. KOVAS

Parodos Lietuvoje 2016 m. KOVAS: NAMŲ PASAULIS 2016 - 2016 m. kovo 17 - 20 d.; Sveikata 2016 - 2016 m. kovo 18 - kovo 20 d.; Ką pasėsi... 2016 - 2016 m. kovo 31 – balandžio 2 d.; AGROBALT 2016 - 2016 m. kovo 31 – balandžio 2 d.

Renginio pavadinimas / renginio data:   Renginio aprašymas: Renginio vieta: Daugiau informacijos:

NAMŲ PASAULIS 2016

2016 m. kovo 17 - 20 d.

Parodos metu vyks tiksliniai, specializuoti renginiai, kurie bus aktualūs statybos rinkos specialistams, lankytojams. PARODA „NAMŲ PASAULIS“:

dalyvaujančių įmonių naujienos, produktų bei paslaugų pristatymas; statybų verslo aktualijos ir rinkos naujienos; naudingi specialistų patarimai, konsultacijos; kontaktai, bendradarbiavimo galimybės; architektūros, interjero dizaino darbų ekspozicija; baldų ekspozicija (1 a. galerija, A zona); konferencijos, aktualūs seminarai, pranešimai (seminarų salė); idėjos, patarimai statantiems, projektuojantiems BŪSTĄ!

Žalgirio arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt

Sveikata 2016

2016 m. kovo 18 - kovo 20 d.

Tradicinės ir netradicinės medicinos bei sveikos gyvensenos paroda. Parodos vizija - sveikatos srities specialistų susitelkimo vieta, kurioje siekiama ugdyti žmogaus sąmoningumą, stiprinti jo fizinę, dvasinę ir socialinę sveikatą.

Tai renginys skatinantis plėsti ir stiprinti savo verslą, dalintis patirtimi, pristatyti prekinius ženklus ir jų naujoves, bei padėti vieni kitiems spręsti aktualiausias šių dienų problemas.

Parodos misija - skatinti visuomenę gyventi sveikai ir atsakingai

"Švyturio arena" Dubysos g. 10, Klaipėda

UAB “Expo - Vakarai”

www.expo-vakarai.lt

Ką pasėsi... 2016

2016 m. kovo 31 – balandžio 2 d.

21-oji tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi... 2016“. Parodos tematika: žemės ūkio technika; statybos technika ir įranga; vandentvarkos ir šilumos ūkio įranga; trąšos ir augalų apsaugos priemonės; daržininkystė, sodininkystė ir gėlininkystė; žemės ūkio mokslas ir konsultacinės paslaugos; kaimo verslai ir amatai; automobiliai; leidiniai žemės ūkiui. Aleksandro Stulginskio universitete (Akademija, Kauno r.)

ASU Žemės ūkio mokslo ir technologijų parko Parodų organizavimo centras

www.kapasesi.info

AGROBALT 2016

2016 m. kovo 31 – balandžio 2 d.

Tarptautinė žemės ūkio ir maisto pramonės paroda.

Paroda „AgroBalt“ yra reikšmingiausia ir didžiausia Baltijos regione tarptautinė žemės ūkio ir maisto pramonės paroda. Jos tikslas yra stiprinti žemės ir maisto ūkio sektoriaus konkurencingumą, skatinti smulkųjį ir vidutinį verslą kaimo vietovėse, užmegzti regioninių žemės ūkio ir maisto pramonės įmonių bei institucijų kontaktus su kitomis šalimis.

Nuo pat gyvavimo pradžios „AgroBalt“ – ne vien tarptautinė paroda, kurioje vyksta maisto produktų, naujausios įrangos, technikos ir technologijų demonstravimas, bet ir vieta, kurioje susitinka daugelio šalių vyriausybių, oficialių delegacijų atstovai, žemės ūkio specialistai, kur rengiami laikmečio keliamus poreikius atitinkantys politiniai forumai, diskutuojama ir dalijamasi patirtimi susitikimuose, seminaruose, konferencijose.


Žalgirio arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija, Aleksandro Stulginskio universitetas ir UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio