Spausdinti šį puslapį

Kortagai – knygos internetu vaikams

KORTAGAI - Lietuviškos nuotykių knygos vaikams, lavinančios mąstymą, skatinančios savarankiškumą ir padedančios tėvams ugdyti vaikus KORTAGAI - Lietuviškos nuotykių knygos vaikams, lavinančios mąstymą, skatinančios savarankiškumą ir padedančios tėvams ugdyti vaikus

Vertinga dovana, paliksianti neišdildomą įspūdį Jūsų vaikams

Jei jau esi čia, tikriausiai nesi abejingas (a) vaikams. Juk mes juos mylime, rūpinamės jais, kad užaugtų dori, protingi ir siektų kuo aukštesnių tikslų. Ir kai mūsų atžala padaro ką nors gero, ko nors pasiekia, išmoksta, ar ką nors sugalvoja – kartu džiaugiesi ir tu. Jis auga, pradeda logiškai mąstyti, dėlioti mintis, reikšti savo jausmus, tobulėja kaip asmenybė. Knygos vaikams – gali taip pat tapti pagalbininke šiame procese.

Kortagų tinklaraštis skirtas tiems kam įdomu knygos, žaidimai vaikams, vaiko tobulėjimas, vaikiškos knygos internetu ir panašiai. Čia pateikiamos autoriaus Lino Kėvelaičio mintys ne tik apie knygas, bet ir analizuojamos kitos aktualios vaikų temos, realūs nutikimai, bei naudingi patarimai. Juk yra apstu dalykų kurie padeda mūsų vaikams augti. Be abejo knygos vaikams yra svarbi šio proceso dalis.

Kortagai - tai knygos, kuriose vaikai patirs ne tik nepakartojamus nuotykius, žaidimus, sutiks neregėtus gyventojus ir nežinomus mechanizmus, bet ir išmoks naujų gyvenimo paslapčių, loginio mąstymo, būti savarankiškais. Jei vaikams patinka kompiuteriniai žaidimai, tai Kortagų knygos gali juos įtraukti lygiai taip pat, tik Kortaguose jie ras tokių istorijų kurios bus naudingos ir suaugusiųjų gyvenime. Tad nenustebkite, jei vaikas prašys tėvų nupirkti jam dar daugiau knygų.

Sėkmės skaitant ir mėgaujantis!

Linas Kėvelaitis

 

KORTAGAI - Lietuviškos nuotykių knygos vaikams, lavinančios mąstymą, skatinančios savarankiškumą ir padedančios tėvams ugdyti vaikus

KORTAGAI - Knygos vaikams
  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio