Spausdinti šį puslapį

Termostatinis vonios/dušo maišytuvas GROHTHERM 1000 NEW

Termostatinis vonios/dušo maišytuvas GROHTHERM 1000 NEW Termostatinis vonios/dušo maišytuvas GROHTHERM 1000 NEW

VILPRA, UAB

UAB „Vilpra" pristato vokiečių gamintojo GROHE termostatinį vonios/dušo maišytuvą GROHTHERM 1000 NEW. Maišytuvas padengtas žvilgančia chromuota danga, o dėka „GROHE SilkMove“ technologijos, valdomas lengvai ir patogiai.

Termostatai, su GROHE CoolTouch® technologija užtikrina, kad paviršius niekuomet neįkais daugiau kaip 1 °C, nei nustatyta vandens temperatūra, todėl nėra pavojaus, kad Jūs ar Jūsų vaikas nusideginsite prisilietę prie karšto chromuoto paviršiaus.

Termostatai, kuriuose GROHE CoolTouch® technologija nenaudojama, gali įkaisti iki karšto vandens temperatūros, kuri gali būti net aukštesnė nei 70 °C! Ši technologija yra taikoma ir GROHE dušuose - juose įmontuotas papildomas vamzdis su oro tarpu, saugantis nuo perkaitimo.

GROHE TurboStat® technologija yra naudojama visuose Grohe termostatuose. Atlikti nepriklausomo instituto bandymai įrodė, jog su GROHE TurboStat® termostatai reaguoja maždaug per 0,3 sekundės. Tai reiškia, kad prausiantis Jums nebereikės patirti staigių temperatūros svyravimų.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio