Spausdinti šį puslapį

Naujametinis siautulys DISCO NewYork

Naujametinis siautulys DISCO NewYork Naujametinis siautulys DISCO NewYork

Naujametinis siautulys DISCO NewYork

Disco šokių ritmu keliaukime į geresnius ir linksmesnius 2016 metus!

Žėrintį gruodžio 31 d. vakarą Muzikiniame teatre „New York“ vyks DISCO Naujametinė šventė! Naujuosius 2016 metus sutikime spindintys, spalvingi, žavingi ir su šypsena veide, pamirškime rūpesčius, darbus ir įtemtą gyvenimo ritmą. Ryškiausia, energingiausia Disco laikotarpio dvasia užburs ir įtrauks į naujametinį siautulį, energijos pliūpsnis ir puikios emocijos garantuotos!

Muzikinė programa

DISCO vakarėlio svečiai galės mėgautis country, blues, rock'n roll gyva muzika, kuri įtrauks į nevaržomą šokių laisvę, grojant grupei „Crazy Crow“. Linksmybes ir puikią nuotaiką kurs moterų trupė „Iko Iko“ bei vyrų ansamblis „Black or White“. Paruošta muzikinė programa tinkama įvairaus amžiaus žmonėms, neleis nuobodžiauti nei 18-mečiui, nei 60-mečiui. Disco vakarėlyje šokti išmoksta visi, o energija trykšta per kraštus. Tad linksminsimės iki ryto kartu su DJ Fidel.

Vakaro vedėjai

Profesionalūs ir smagūs naujamečio siautulio vedėjai „Dvyniai“, nuotaikingas ir šmaikštus vakaro duetas padės išsirinkti DISCO Karalių ir Karalienę, suorganizuos Talentų šou 2016 ir Super aukcioną pasitinkant Naujuosius, stebins improvizacijomis ir netikėtumais.

Vakarėlio apranga

Disko laikotarpio dvasia priklausys tik nuo Jūsų, mielieji svečiai! Nevaržykite savęs derindami aprangos – disco stilius tuo ir žavus! Blizgėkite, žėrėkite, stebinkite įvairiausiomis spalvomis ir aksesuarais. Kliošinės kelnės, blizgučiai, ryškios spalvos, masyvūs akiniai, perukai, pūstos ar „prilaižytos“ šukuosenos – svarbiausia čia yra jūsų kūrybiškumas. Įsijauskite į 80-uosius, pajuskite Disco laisvę, o kas svarbiausia – nepamirškite puikios nuotaikos!

Gėrimai ir vaišės

Pasitiksime Jus su spalvingais kokteiliais ir gausiu, kaip visada, vaišių stalu. Vakaro metu galėsite mėgautis „New York“ virtuvės šefų paruošta šventine vakariene.

Vakaro meniu:

• kokteilis „New York“;
• vieno kąsnio užkandžiai;
• šaltieji patiekalai;
• salotos;
• karštieji patiekalai iš kiaulienos, paukštienos, žuvies;
• įspūdingas šventinis tortas.

Vaišių stalas bus gardus, spalvingas ir sotus, kurio užtenks iki pačio ryto! O kas puikiausia, kad visos šventinės vaišės yra įskaičiuotos į bilieto kainą.

Naujametinės šventės programos pradžia 21 val., o svečius pasitiksime užburiančiais saksofono garsais ir kokteiliu nuo 20 val.

Iki susitikimo pašėlusiame Naujų 2016 metų sutikime!

Naujametinis siautulys DISCO NewYork

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio