visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Biomasės katilai, malkiniai bei granuliniai katilai Pasqualicchio - daugiau nei 40 metų patirtis kieto kuro katilų gamyboje

Biomasės katilai, malkiniai bei granuliniai katilai Pasqualicchio - daugiau nei 40 metų patirtis kieto kuro katilų gamyboje Biomasės katilai, malkiniai bei granuliniai katilai Pasqualicchio - daugiau nei 40 metų patirtis kieto kuro katilų gamyboje

ARTAKIJA, UAB

www.artakija.lt

UAB "Artakija" pradėjo bendradarbiauti su Italijos kieto kuro katilų gamintoju Pasqualicchio, daugiau kaip 40 metų, siūlančiu ekologiškus ir novatoriškus šildymo biomase sprendimus. Pasqualicchio produktai – biomasės katilai, malkiniai bei granuliniai katilai ir kt. yra novatoriški, naudojantys atsinaujinantį kurą ir tausojantys aplinką.

Pasqualicchio sako: "Mūsų Vizija - atnešti efektyvumą į kiekvienus namus. Mūsų Misija - rasti sprendimus, tausojančius aplinką, sunaudojančius mažiau kuro, pasižyminčius aukštu efektyvumu ir mažesne aplinkos tarša".

Paolisi randasi pačioje Pietų Italijos širdyje Benevento Provincijoje. Maža savivaldybė Pietų Italijoje, kuri yra Pasqualicchio namai nuo 70-jų. Pasqualicchio siūlo 7 produktų linijas šildymui biomase: kompaktiniai katilai, pramoniniai katilai, Multi-Kuro katilai, oro generatoriai, oro šildymo krosnys, termo-židinių šildymo sistemos ir termo-krosnys.

Kompanija išsitenka pastate kurio plotas 18000 m2, ir kuris susideda iš specializuoto tyrimų ir vystymų centro, trijų gamybos cechų ir vieno modernaus dizaino padalinio. Metų eigoje brolių Francesco ir Ruggiero Pasqualicchio verslumas tvirtai įtvirtino įmonę nacionalinėje ir tarptautinėje rinkose, dėka dinamiškos kompanijos politikos, tipiškos rinkos traukai. Esant patenkintų klientų pareikalavimui kas paliko tinkamą pėdsaką sufokusuotą į aukštesnę produkto kokybę.

Pasqualicchio, novatoriškumas, kokybė ir knowhow eina ranka rankon: viskas nukreipta siūlant produktus vis arčiau užsakovo reikalavimų. Taip yra todėl, kad kompanija pastoviai ieško sinergijos ir bendradarbiavimo su modernaus dizaino ir mašinerijos komponentų tiekėjais.

Pasqualicchio kokybės sistema

Sertifikavimas

Pasqualicchio seka privalomas ir griežtas procedūras numatytas tarptautinių Standartų, kad pasiektų kompanijos valdymo kokybės ir aplinkos aukščiausius standartus, taip pat kad gamintų didelio iluminio efektyvumo produkciją, išskiriančią nedidelius anglies monoksido kiekius į atmosferą.

Kad pasiekti sertifikavimą, kiekvienas iš mūsų gaminių turi sekti šių tikslių procedūrų:

1) Visi modeliai bandomi laboratorijoje. Pastovi analizė ir griežta kontrolė yra atlikta novatoriškame Pasqualicchio Tyrinėjimų ir Išvystymo Centre. Nepertraukiamos studijos reiškia, kad mūsų gaminiai pagaminti laikantis aukščiausių saugumo standartų.

2) Kai laboratoriniai bandymai užbaigti, įrengimų modeliai išsiunčiami į svarbiausius Europos Sertifikavimo Institutus Čia gaminiai yra pateikti oficialiems bandymams sutinkamai su numatytaisiais griežtais tarptautiniais Standartais

3) Jei gaminys praėjo bandymą - Pažymėjimas yra išduodamas. Šis dokumentas oficialiai patvirtina, kad "gaminys buvo tikrintas ir  tipiškai-patvirtintas sutinkamai su numatytaisiais Tarptautiniais  Standartais".

4) Gaminys gali oficialiai didžiuotis Pažymėjimu - tai yra  garantijos, kokybės, saugumo ir patikimumo sinonimas.

Mūsų sertifikatai

ISO 9001 - Tarptautinis Standartas kuris apibrėžia kokybės valdymo sistemos reikalavimus organizavimui.

ISO 14001 - Tarptautinis aplinkosaugos valdymo Standartas kuris liudija, kad kompanija turi valdymo sistemą tinkamą išlaikyti savo nuosavos kompanijos poveikį aplinkai kontroliuojamu ir jie sistematiškai ieško nuoseklaus tobulinimosi, efektyvaus ir virš viso tvaraus būdo.

Produktų Sertifikavimai

EN 303-5* - Europos Standartas taikomas šildymo katilams - įskaitant pajungtus saugumo įrenginius – varomus kietaisiais kurais. Standartas nustato
reikalavimus ir bandymo metodus saugumui, degimo kokybei, darbiniams aspektams, žymėjimams ir priežiūrai.

EN 13229 - Europos Standartas kuris nurodo reikalavimus, susijusius su projektavimu, gamyba, montavimu, sauga ir darbu (išmetimai ir išeiga), instrukcijos ir žymėjimai taip pat kaip ir susiję tipinių bandymų metodai, įdėklams ir židinių šildymo sistemoms taip pat maitinamoms kietu kuru.

15a B-VG - Sertifikatai aplinkos tausojimo saugos priemonėms.

EN 14785 - Europinis Standartas, kuris specifikuoja reikalavimus susijusius su projektavimu, gaminimu, konstravimu, saugumu ir darbu (efektyvumas ir
išmetimai), instrukcijos ir žymėjimai, kaip ir susiję bandymo metodai ir kurai tipiniams bandymams, granulių deginimo šildymo technika, taip pat mechaniškai maitinami kuru.

CE - CE žymėjimas reiškia kad gaminys sutinkamai su visomis Europos Sajungos nuostatomis yra numatytas naudoti: nuo suprojektavimo iki pagaminimo, pristatymo rinkai, gaminio paleidimas ir atidavimas naudojimui. CE žymėjimas reglamentuoja visą gaminio gyvavimo ciklą.

BAFA - Pažymėjimas išduotas Vokietijos Federalinės Tarnybos ekonomikos ir eksporto kontrolės pagal Federalinės Ekonomikos ir Technologijos Ministerijos (BMWi) jurisdikciją.

Biomasės katilai, malkiniai bei granuliniai katilai Pasqualicchio

10 priežasčių pasirinkti Pasqualicchio, ekologišką šildymą

1. ENERGIJOS TAUPYMAS: Dėka novatoriškų medžiagų panaudojimo, mes galime pasiūlyti tinkamus pasiūlymus, leidžiančius sumažinti išmetimus. Mūsų produktai suderina darbą, aukštą kokybę ir energijos taupymą.

2. TYRINĖJIMAI: Mūsų produktai sukurti išlikti per laiką. Dėl šios priežasties, kad mes esame tyrinėjimų ir technikos studijavimo priešakyje. Galime
patenkinti klientų reikalavimus tausodami aplinką. Daugiametė patirtis mums leido pasiūlyti geriausią efektyvumą.

3. KOKYBĖS STANDARTAI: Pasqualicchio visada laikosi kokybės kaip vieno iš savo prioritetų. Kad kokybė būtų prieinama, mums reikia ieškoti stiprių ir ilgaamžių medžiagų, taip, kad produkto kaina atspindėtų tikrąją vertę.

4. SERTIFIKATAI: Pasqualicchio yra sertifikuota Europos Kokybės ISO 90001 ir ISO 14001 Sistemų. Visi produktai pagaminti su CE ženklu laikantis su Europos Standartų, išbandyti ir patvirtinti TUV laboratorijos sutinkamai su EN 303-05, EN 13229, EN 14785 Standartais.

5. IŠSKIRTINIS DIZAINAS: Didžioji dalis mūsų produktų yra savo išskirtinio dizaino. Efektyvumas, kartu su dizainu ir mūsų aistra, formuoja tris bazinius stulpus kurie laiko mūsų verslą 40 metų kaip nuoroda į mūsų nacionalinę ir tarptautinę rinkas. Prestižiškiausi interjero dizaineriai yra tarp mūsų klientų.

6. PAGAMINTA ITALIJOJE: Pasqualicchio yra Italijos kompanija, įkurta šeimos aistros ir magiškos vienybės tarp mūsų, kuri kuria ir žmonės, kurie pasirenka mus. Tradicijos, įsipareigojimai ir ambicijos visada buvo mūsų profesionalios ir žmogiškos patirties slaptažodžiai. Mūsų stipri pozicija yra Padaryta Italijoje ir siekimas įvykdyti mūsų klientų reikalavimus tuo pačiu tausojant aplinką

7. PAGALBA: Mūsų filosofija yra duoti klientui maksimum patikimumo. Mes siūlome savo popardavimų servisą su aukštos kvalifikacijos technikų tinklu, išmokytų tiesiai mūsų kompanijoje. Jie įsikiša nedelsiant ir efektyviai, kad išspręstų bet kokią problemą.

8. PLATUS GAMINIŲ SPEKTRAS: Šiuo metu mes turime 7 produktų linijas ir virš 100 modelių produktų pakete. Pasirinkite iš plataus Pasqualicchio produktų spektro pagal savo reikalavimus, pagal savo komfortą, pagal save.

9. TECHNOLOGIJA: Pasqualicchio produktai savo sektoriuje turi aukščiausias technologijas. Tai yra išsamių išvystytų tyrinėjimų rezultatas ir jie tobulinami prestižiniame Pasqualicchio Tyrinėjimų ir Vystymo Centre

10. 5 METŲ GARANTIJA: Mūsų produktai yra suprojektuoti, kad būtų ilgalaikiai. Taip pat kaip ir įstatymiška 2 metų garantija, Pasqualicchio siūlo katilo korpuso 5 metų garantiją, prasidedančia nuo katilo pardavimo datos.

Biomasės katilai, malkiniai bei granuliniai katilai Pasqualicchio Kuro lankstumas ir aukštas efektyvumas yra pagrindiniai Multi-Kuro Technologijos privalumai. Multi-KuroTechnologija siūlo galimybes naudoti skirtingus kurus suteikiant vartotojui pilną lankstumą pasirenkant kurus ir leidžiant jam pasirinkti pigiausią kurą. Tai leidžia vartotojams pasirinkti kada pasipildyti granulių kuru, malkomis, alyvuogių kauliukais, kukurūzais ir kitais biomasės kurais.

Sumani energija

Biomasės katilai, malkiniai bei granuliniai katilai Pasqualicchio

Biomasės katilai, malkiniai bei granuliniai katilai Pasqualicchio

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus