Spausdinti šį puslapį

Maišų, didmaišių ir kitos pakuotės iš polipropileninio audinio gamyba

Maišų, didmaišių ir kitos pakuotės iš polipropileninio audinio gamyba Maišų, didmaišių ir kitos pakuotės iš polipropileninio audinio gamyba

4BIK, UAB

Visais laikais žmonija siekė produkciją supakuoti, kad būtų patogu saugoti, transportuoti, realizuoti. Viena pirmųjų pakavimo priemonių – maišas, iki šių dienų atkeliavusi nuo neatmenamų laikų...

Pagrindinė UAB "4BIK" veiklos specializacija – įvairių maišų (laminuotų, su polietilenine plėvele, su rankenėlėmis, su spaudu iki 4 spalvų, UV stabilizuoti) iš polipropileninio audinio gamyba. Mes gaminame tiek mažus maišus, tiek ir didžiuosius maišus (Big Bag'us), kurių tūris yra 0,5 - 2,0 tonos. Taip pat gaminame ir įvairius minkštuosius konteinerius.

UAB "4BIK" siūlo Jums:

  • Maišus, didžiuosius maišus ir minkštuosius konteinerius, kurie bus pagaminti pagal Jūsų nurodytus išmatavimus;
  • Jūsų įmonės firminį ženklą ant kiekvieno gaminio. Logotipas, ženklinimas, reklaminė informacija ir įmonės rekvizitai leidžia lengvai identifikuoti Jūsų produkciją rinkoje.
  • Nepriekaištingą kokybę pagal Europos standartus;
  • Sutartines kainas.

Bendrovės gaminami maišai, didieji maišai bei konteineriai yra skirti gabenti ir saugoti įvairias medžiagas: statybines, chemines, maisto ir žemės ūkio produkciją, dėvėtus drabužius, tekstilines atliekas ir pan. Mes ypač kreipiame dėmesį į žaliavų bei pasiūtų gaminių kokybę (turime pagrindinius kokybės sertifikatus) bei stengiamės vartotojui pasiūlyti prieinamą kainą.

PAB PP DIDIEJI MAIŠAI
SAUGI TALPA – 500 kg – 1500 kg
APSAUGOS FAKTORIUS 5:1, 6:1

PAB PP DIDIEJI MAIŠAI

PAL LAINERIAI

PAL LAINERIAI

PAD PP MAIŠAI IR KONTEINERIAI

PAD PP MAIŠAI IR KONTEINERIAI

PAK PP DIDIEJI KONTEINERIAI
SAUGI TALPA – 500 kg – 1500 kg
APSAUGOS FAKTORIUS 5:1, 6:1

PAK PP DIDIEJI KONTEINERIAI

UAB “4BIK” nuo 2002 m.  gamina polipropileninius maišus ir kitą polipropileninę pakuotę, kuri skirta saugoti ir gabenti statybines, buitines, tekstilines atliekas, chemines, maisto ir žemės ūkio produkciją, dėvėtus drabužius ir pan. Tai labai patogi tara tvarkant aplinką, t.y., sausų lapų, nugenėtų medžių šakoms, statybinių aikštelių ar pakelės šiukšlėms surinkti.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio