Spausdinti šį puslapį

GUARDIAN INDUSTRIES CORP. išplėtė savo mokslo ir technologijų centrą

GUARDIAN INDUSTRIES CORP. išplėtė savo mokslo ir technologijų centrą GUARDIAN INDUSTRIES CORP. išplėtė savo mokslo ir technologijų centrą

Vienas didžiausių pasaulyje architektūrinio stiklo gamintojų, „Guardian Industries“ išplėtė savo mokslo ir technologijų centrą, kurio pastatas tapo vienu iš keleto statinių pasaulyje, su moderniausiais integruotais fasadų sprendimais.

Mokslo ir technologijų centro statinys, kaip ir dera stiklo pramonės lyderiui, sukurtas panaudojant inovatyviausius stiklo sprendimus, kurie ne tik išsiskiria dizaino savybėmis, bet ir leidžia sumažinti pastato energijos poreikį iki nulio.

Mičigano valstijoje, JAV veikiantis „Guardian“ mokslo ir technologijų centras po rekonstrukcijos išplėtė savo valdas dar 2500 kv.m. Centre įrengtos naujos laboratorijos mokslininkams ir sukurtas elektra valdomas fasadas su naujausiomis saulės energijos kontrolės ir šilumą taupančiomis dangomis. Ši stiklo siena leidžia užsakovams gyvai pademonstruoti, kaip natūralaus dienos apšvietimo  sąlygomis atrodys pasirinktas architektūrinis stiklas.

Pagrindiniu mokslo centro pastato akcentu tapo unikali stiklo siena, sukurta iš naujausių kompanijos architektūrinio stiklo „SunGuard“ SNX serijos gaminių ir  saulės baterijų skydų. Šie modernūs sprendimai leidžia energijos poreikį pastatuose sumažinti iki nulio.

„Mūsų mokslo centro pastatas – tai gyvas pavyzdys, ką „Guardian“ kompanijai pavyko pasiekti stiklo pramonės technologijų srityje, - teigia Sheldon Davis, „Guardian Industries Corp.“ viceprezidentas tyrimams ir plėtrai. „Centro pastato sienos sukurtos iš naujausios kartos energiškai efektyvaus stiklo SNX 50/23, be to, pastate pritaikyta dar viena naujovė – fasaduose integruoti saulės baterijų skydai, generuojantys elektrą. Pasaulyje yra vos keletas pastatų, kuriuose yra pritaikyta ši technologija”.

Naujausi „Guardian“ sprendimai leidžia maksimaliai sumažinti pastato energijos poreikius apšvietimui, tiek šildymui bei oro kondicionavimui.

„Guardian“ mokslo ir technologijų centro pastato fasado šviesos pralaidumas dienos metu siekia 50 proc., o saulės energijos pralaidumas - vos 23 proc. Tokiomis savybėmis pasižyminčio architektūrinio stiklo, kuris į patalpas praleistų tiek daug šviesos ir tiek mažai saulės karščio, iki šiol Šiaurės Amerikos rinkoje  dar nebuvo.
 
„Investicija į šią mokslo bazę dar labiau sutvirtina kompanijos pasiryžimą kurti inovatyvias stiklo dangas ir suteikia galimybę greičiau įgyvendinti naujų produktų tobulinimo ciklą bei sparčiau patenkinti vis naujus rinkos poreikius. Džiaugiamės mokslo centro potencialu pasiūlyti vis naujų sprendimų klientams Europoje“, - teigia Lance Altizer, „Guardian Europe“ rinkodaros vadovas.  

Apie Guardian

„Guardian“ - tai tarptautinė kompanija, užimanti lyderio pozicijas architektūrinio stiklo rinkoje, taip pat gaminanti ir kitas statybines medžiagas komerciniams, gyvenamiesiems pastatams, interjerui bei automobiliams. Kompanijos centrinė būstinė yra JAV, Auburn Hilse, Mičigane.
Kompanijos sukurti „SunGuard“ serijos produktai yra skirti pastatams skirtingose klimato zonose. Pasaulyje pirmaujantis kompanijos Mokslo bei inovacijų centras kuria inovatyvias stiklo dangų technologijas,  suteikiančias „Guardian“ gaminiams išskirtines savybes. Kompanijos padaliniuose ir gamyklose Šiaurės Amerikoje, Europoje. Pietų Amerikoje, Azijoje, Afrikoje ir Vidurio Rytuose dirba apie 17 000 darbuotojų.

 GUARDIAN INDUSTRIES CORP. išplėtė savo mokslo ir technologijų centrą
Karletonas, Mičigano valstija, JAV. (Nuotr. Guardian Industries Corp., GRDPR001)

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio