Spausdinti šį puslapį

Statybos, apdailos ir remonto darbų specialistai - UAB LIANDRA dirba Jums!

Statybos, apdailos ir remonto darbų specialistai - UAB LIANDRA dirba Jums! Statybos, apdailos ir remonto darbų specialistai - UAB LIANDRA dirba Jums!

LIANDRA, UAB

UAB „LIANDRA” profesionaliai atlieka statybos, apdailos ir remonto darbus, karkasinių namų statybą, terasų įrengimą ir kitus darbus. Be bendrųjų statybos ir apdailos darbų, įmonė gali pasirūpinti pastatų vandentiekio  ir nuotekų šalinimo, šildymu, vėdinimu, kondicionavimu, elektrotechnikos iki 1000 V įtampos darbais. Galite pasitikėti mūsų sukaupta patirtimi atliekant bet kurią namo statybos dalį.

statybos-remonto-ir-apdailos-specialistai-imone-liandra1

Esame sukaupę ilgalaikę patirtį statybų ir apdailos srityje, visada siūlome geriausią išeitį esamoms problemoms spręsti. Patariame kokių priemonių imtis statant, dekoruojant ar restrauruojant objektus. Konsultuojame statybų srityje dar neprasidėjus deryboms tarp mūsų ir potencialaus kliento. Bendrovės darbuotojai nuolat ieško novatoriškų sprendimų, diegiant šiuolaikiškas technologijas, įgyvendina sudėtingus projektus.

statybos-remonto-ir-apdailos-specialistai-imone-liandra3

UAB „LIANDRA” atlieka šiuos darbus:

Dažymas
Griovimo darbai
Konstrukcijų montavimas
Tinkavimas
Gipskartono montavimas
Plytelių klijavimas
Parketo/laminato klojimas, šlifavimas
Elektros darbai iki 0.4 kV
Santechnikos darbai
Stogų montavimas
Terasų įrengimas
Karkasinių namų statyba

statybos-remonto-ir-apdailos-specialistai-imone-liandra2

statybos-remonto-ir-apdailos-specialistai-imone-liandra5

Bendrovė šiuo metu kuria ekonomiška karkasinio namo projektą, kuris būtų prieinamas kuo didesniam žmonių ratui, taip pat leistų namą surinkti savo jėgomis, taip dar daugiau sumažinant jo savikainą, ir leistų išvengti klaidų ir netikslumų surenkant namą. Šiuolaikiškos technologijos pagalba tokios konstrukcijos namus galima statyti ir ten kur sudėtingos sąlygos pvz. blogas gruntas, kitas pliusas – karkasinių namų sienų šiluminė varža yra pagrindas, leidžiantis žymiai sutaupyti šildymo išlaidas.

Karkasinis namas yra statomas skydinio namo principu, konstrukcinės dalys yra sukomplektuotos ir pažymėtos, tad aiškios instrukcijos dėka, namas yra labai greitai pastatomas. Vos per keletą dienų išdygsta namo karkasas ir taip ženkliai sumažinamos darbo užmokesčio išlaidos.

Kilus bet kokiems statybos ar apdailos darbų iššūkiams, Jums padės mūsų patyrę specialistai. Pagal pageidavimą galime įvykdyti viso namo statybą nuo karkaso surinkimo, iki fasado ir vidaus apdailos.

Taip pat karkasinį namą galite pasistatyti patys! UAB „LIANDRA” Jums pateiks karkasinio namo projektą, kurio pagrindinis tikslas – kuo aiškesnė ir paprastesnė karkaso statyba. Sužymėtos ir sukomplektuotos medžiagos yra pristatomos klientui kartu su instrukcija, kaip karkasą surinkti ir sutvirtinti. Tai yra puikus sprendimas siekiantiems savarankiškos namo statybos, nes: statyba bus greita ir be paklaidų, surinkimo metu nereikės naudoti matavimo įrankių, surinkimo metu nereikės pjaustyti medienos, odarbų atlikimo kaina, dėl greitai atliekamos arba savarankiškos statybos, gali sumažėti net iki 15-40%

Pasyvaus namo, t. y. mažų energijos sąnaudų namo kaina yra 25% didesnė, nei įprastos statybos būstas. Naudojant mūsų projektą, sutaupyti pinigai gali būti protingai investuoti į pastato energetinį efektyvumą.

Jeigu patikėsite mums visą statybą nuo karkaso pastatymo iki išorės ir/arba vidaus apdailos, darbus atliks viena įmonė, todėl darbai bus labiau suderinti ir spartesni. Taip pat pasirenkant tam tikras papildomas paslaugas yra suteikiamos įvairios nuolaidos. Teisingai ir greitai pastatytas karkasinis namas yra puikus pasirinkimas šiltam, jaukiam ir mažų energijos sąnaudų būstui. 

UAB „LIANDRA” padės jums išsirinkti ir pasistatyti namus, apie kuriuos visada svajojote.

statybos-remonto-ir-apdailos-specialistai-imone-liandra4

statybos-remonto-ir-apdailos-specialistai-imone-liandra6

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio