Spausdinti šį puslapį

Faneruotos vidaus durys, dažytos lygios arba dažytos filinginės vidaus durys - 3 skirtingi sprendimai Jūsų interjerui

Faneruotos vidaus durys, dažytos lygios arba dažytos filinginės vidaus durys - 3 skirtingi sprendimai Jūsų interjerui Faneruotos vidaus durys, dažytos lygios arba dažytos filinginės vidaus durys - 3 skirtingi sprendimai Jūsų interjerui

DORVILA, UAB Durų-vartų salonas

www.dorvila.lt

Viljandi faneruotos vidaus durys, dažytos lygios arba dažytos filinginės vidaus durys - tai 3-ys skirtingi bendrovės DORVILA siūlomi sprendimai Jūsų interjerui. Atsižvelgę į savo patalpų interjerą ir planuojamą durų paskirtį, išsirinkite tinkamiausias:

Faneruotos vidaus durys

Faneruotos vidaus durys - tai medžio lukštu dengiamos durys, kurios gali būti dažomos, lakuojamos ar beicuojamos, suteikiant durims ypatingo natūralumo bei išskirtinumo. Šioms durims siūlomas platus natūralios medienos bei dirbtinių raštų pasirinkimas. Prašome atkreipti dėmesį, kad visų rūšių medienos pluošto plokštėse dažnai pastebimos atspalvių variacijos, taškai ir kiti medienai būdingi požymiai, atsirandantys dėl kiekvieno
medžio rievių išskirtinumo bei gamtinių sąlygų įtakos.

faneruotos-vidaus-durys

Pušinės durys

Medžio masyvo pušinės durys - klasikinis durų pasirinkimas. Gaminame 3-jų arba 4 -ių dalių filingines duris, kurios gali būti lakuotos, be jokios apdailos ar įstiklintos. Durims be apdailos siūlomas aliejavimas, lakavimas arba dažymas natūralaus arba pasirinkto atspalvio dažais.Tinkamai prižiūrimos šios rūšies durys - ilgaamžiškos.

Stiklo ir faneros pavyzdžiai

faneruotos-vidaus-durys1

Dažytos lygios vidaus durys

Lygios durys - vienos dažniausiai naudojamų vidaus durų, puikiai derančios prie bet kokio interjero. Vidaus durys yra itin svarbi bet kurio kambario ar patalpos dalis, todėl ypatingas dėmesys yra skiriamas papildomiems reikalavimams - apsaugos nuo vandens, garso ar gaisro.

Lygios durys - populiariausias vidaus durų tipas. Tai paprastos, klasikinės durys su užlaida, lygiu dažomu, beicuojamu ar lakuojamu paviršiumi.

Savo klientams siūlome paprastas arba dvivėres duris, kurios gaminamos iš aukštos kokybės pušies medienos, užpildomos kartoniniu
koriu arba medžio drožlių plokšte. Standartinės lygios durys komplektuojamos su 2014 tipo spyna ir FT-65 tipo vyriais. Klientui pageidaujant, papildomai gali būti įrengti kietmedžio slenksčiai, siūlomos įvairios stiklinimo bei rėminimo galimybės.

Drėgmei atsparios durys - sprendimas vonios kambariams. Šios durys gali būti kelių tipų: lygios, filinginės ir įstiklintos.

Sustiprintos konstrukcijos durys - skirtos dažno naudojimo patalpoms. Šios durys yra sunkesnės bei tarnauja ilgesnį laiką. Sustiprintos konstrukcijos vidaus durys siūlomos viešo naudojimo patalpoms ir įstaigoms, pavyzdžiui, biurams, ligoninėms ar mokykloms.

Vandeniui atsparios vidaus durys - naudojamos lygios vidaus durys šildomose patalpose. Durų paviršius padengiamas aukšto slėgio laminatu (HPL), durų varčios briaunos gaminamos iš beržo, uosio ar ąžuolo. Durys pritaikytos atlaikyti trumpalaikius vandens srautus ir drėgmės pakilimus, po kurių patartina patalpas gerai išvėdinti, sureguliuojant buvusį drėgmės kiekį. Vandeniui atsparios durys rekomenduojamos dažno naudojimo vonios kambariuose, viešose skalbyklose, baseinuose.

Konstrukcija:

Durų su užlaida varčios storis - 40 mm. Durų varčia gaminama iš medinio karkaso, užpildoma kartoniniu koriu - lengvesnėms durims, arba, korėta medžio drožlių plokšte - sunkesnėms durims, iš abiejų pusių dengiama 3 mm storio kieta medienos plaušo plokšte. Vertikalios briaunos - dengiamos laminatu (PVC).

vidaus-durys

Dažytos filinginės vidaus durys

Konstrukcija:

Durų su užlaida varčios storis - 40 mm. Durų varčia gaminama iš medinio karkaso, užpildoma kartoniniu koriu - lengvesnėms
durims, arba, pilnavidure medžio drožlių plokšte - sunkesnėms durims, iš abiejų pusių dengiama 3 mm storio profiliuota kieta medienos plaušo plokšte. Vertikalios briaunos - dengiamo laminatu (PVC).

dazytos-filingines-durys

 

Įmonės UAB "Dorvila" nuo pat įkūrimo pradžios 1995 m. iki dabar pagrindinė veikla - didmeninė ir mažmeninė prekyba lauko, bei vidaus durimis. Augant ir įvairėjant klientų poreikiams, didėjo ir tebedidėja tiekiamos produkcijos asortimentas: šiandieną bendrovė be durų, taip pat siūlo ir garažo vartus, bei vartų automatiką.

Taip pat įmonė teikia ir visą eilę papildomų paslaugų: konsultacijas, matavimus ir durų montavimą, garantinį ir pogarantinį aptarnavimą, bei užtikrina šių paslaugų nepriekaištingą kokybę.

UAB "Dorvila" dirba su Lietuvos bei užsienio – Estijos, Latvijos, Vokietijos, Rusijos, Lenkijos, Baltarusijos, Suomijos ir kt. įmonėmis. Bendrovės klientai yra tiek Lietuvoje gerai žinomos statybinės firmos įmonės ir kitos kompanijos, tiek fiziniai asmenys, kurie yra vieni iš pagrindinių produkcijos vartotojų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio