Spausdinti šį puslapį

Bituminės čerpės IKO Cambridge HD (Kanada) - laiko patikrinta ilgaamžė stogo danga

Bituminės čerpės IKO Cambridge HD (Kanada) - laiko patikrinta ilgaamžė stogo danga Bituminės čerpės IKO Cambridge HD (Kanada) - laiko patikrinta ilgaamžė stogo danga

STOGŲ SISTEMOS, UAB

www.stogusistemos.lt

Stogo dangų pardavėja ir gamintoja UAB "Stogų sistemos", klientams iškantiems laiko patikrintos, ilgaamžės stogo dangos, siūlo bendrovės IKO bituminės čerpės.

Bendrovė „IKO" įkurta 1951 m. Kanadoje ir šiuo metu jos produkcija gaminama 20 gamyklų Kanadoje, JAV ir Europoje. Per visą šį laikotarpį „IKO“ tapo didžiausiu pasaulyje bituminių stogo dangų ir hidroizoliacinių medžiagų gamintoju. Visos žaliavos gaminamos „IKO" gamyklose ir tai leidžia itin kontroliuoti kokybę per visą gamybos procesą.

„IKO“ yra naujų technologijų diegimo savo srityje lyderė. Taip kažkada buvo sukurti architektoninio stiliaus lakštai, suteikiantys bet kuriam namui savito žavesio. „IKO“ sukurti vieno metro lakštai dengiant stogo dangą padeda sutaupyti iki 20 proc. medžiagos. 1980 m. buvo įdiegta nauja technologija, leidusi gaminti tolygaus storio lakštus. Vėliau tai perėmė ir savo gamyboje įdiegė kiti stogo dangų gamintojai.

Lakšto pagrindą sudaro modifikuotas bitumas, sutvirtinantis stiklo pluoštas ar celiuliozė ir smulkintas natūralus akmuo. Dėl ypatingos „IKO" smulkinto akmens dažymo technologijos garantuojamas pasirinktos stogo dangos spalvos ilgaamžiškumas. Dengiant stogą po kiekviena tolesne eile liekanti bitumo juostelė užtikrina papildomą dangos sukibimą.

Bituminės čerpės IKO Cambridge HD (Kanada)

bitumines-cerpes-iko-cambridge

Bituminių čerpių IKO Cambridge HD specifikacijos

bitumines-cerpes-iko-cambridge3

Stogai, dengti bituminėmis čerpėmis IKO Cambridge HD

bitumines-cerpes-iko-cambridge2

UAB "Stogų Sistemos" užsiima plataus naudojimo metalo, skardos gaminių, įvairių stogo dangų gamyba bei prekyba. Taip pat esame įgaliotieji prekinių ženklų “IKO”, “COROTOP”, CEMBRIT”, METALMASTER”, “S’lon”, ARCELOR bei SSAB atstovai Lietuvoje. Pagrindinė įmonės specializacija yra mažmeninė bei didmeninė prekyba įvairiausių tipų stogų dangomis ir jų priedais. UAB "Stogų Sistemos" vykdo įvairių statybose bei renovacijose naudojamų skardos lankstinių gamyba, tokių kaip: palangės, parapetai, vėjalentės, karnizai, profiliai (Z-profilis, Ω-profilis), pamatų, fasadų bei tvorų apdailinės detales.

Mes pasirūpinsime viskuo, kas reikalinga Jūsų namo stogui!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio