Spausdinti šį puslapį

Parodos Lietuvoje 2015 m. SAUSIS

Parodos Lietuvoje 2015 m. SAUSIS Parodos Lietuvoje 2015 m. SAUSIS

Parodos Lietuvoje 2015 m. SAUSIS: ŠEIMADIENIS - sausio 10d.; ADVENTUR 2015 - sausio 23-25 d.; AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2015 - sausio 30 d.

Renginio pavadinimas / renginio data:   Renginio aprašymas: Renginio vieta: Daugiau informacijos:

ŠEIMADIENIS

2015 m. sausio 10 d.

Praėjus švenčių šurmuliui, kviečiame skirti laiko sau, savo šeimai, tam, kas svarbu. Atvykite į pirmą kartą Vilniaus arkivyskupijoje organizuojamą ŠEIMADIENĮ, kuriame atrasite, ko nežinojote, ar prisiminsite tai, ką buvote pamiršę.

Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, Laisvės pr. 5, Vilnius

Vilniaus Arkivyskupija

www.litexpo.lt

www.seimadienis.lt

ADVENTUR 2015

2015 m. sausio 23 - sausio 25 d.

 3-oji tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda. ADVENTUR - vienintelė  tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio  paroda Lietuvoje, orientuota į turizmo paslaugų ir aktyvios gyvensenos skatinimą. Tai trijų dienų nuotaikingas mini turas po dar nepažintus Lietuvos kampelius, tolimas ir užburiančias pasaulio šalis, viliojantį ir magišką kelionių pasaulį. Vienoje vietoje bus galima susipažinti su Lietuvos ir užsienio turizmo ir poilsio galimybėmis, paragauti įvairių pasaulio šalių virtuvės patiekalų, patirti emociją "Noriu keliauti čia ir dabar!". Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, 3, 4, 5 ekspozicijų salės; Laisvės pr. 5, Vilnius

Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO; Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos; Lietuvos turizmo asociacija; Lietuvos Respubliko turizmo rūmai

www.litexpo.lt

AUKŠTŲJŲ MOKYKLŲ MUGĖ 2015

2015 m. sausio 30 d.

Tradicinė 14 – oji „Aukštųjų mokyklų mugė". Mugėje dalyvaus visos Lietuvos aukštosios mokyklos. Šiame renginyje Lietuvos aukštosios mokyklos supažindins su savo siekiais ir tikslais, studijų programomis, pasirinkimo galimybėmis ir priėmimo tvarka gimnazijų, vidurinių, aukštesniųjų ir profesinių mokyklų moksleivius bei mokytojus ir visus, kurie domisi aukštuoju mokslu.
Aukštaičių g. 51 (Kauno futbolo maniežas), Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio