Spausdinti šį puslapį

Plieninės stogo dangos: Plieniniai stogai Ruukki sukurti gyvenimui be rūpesčių

Plieninės stogo dangos: Plieniniai stogai Ruukki sukurti gyvenimui be rūpesčių Plieninės stogo dangos: Plieniniai stogai Ruukki sukurti gyvenimui be rūpesčių

INFANTAS, UAB

www.infantas.lt

Plieninės stogo dangos: Plieniniai stogai Ruukki sukurti gyvenimui be rūpesčių. UAB "Infantas" specializuojasi plieninių stogų ir sienų dangų pardavimo, bei lankstinių lankstymu is skardos srityse. Ilgalaikė patirtis, nuo 1994 m., leidžia Jums pasiūlyti laiko išbandytas ir atšiauraus klimato patikrintas Ruukki plienines stogų dangas.

Kokybė, atlaikiusi laiko išbandymus.

Ruukki stogai - tai suomiška kokybė. Ar norėsite atnaujinti jau pastatytą namą, ar statote naują – didelis Ruukki stogo dangų pasirinkimas leis išsirinkti norimą, kuri gražiai atrodys, bus patvari ir lengvai prižiūrima. O jeigu pasirinksite ir siūlomas Ruuki lietaus vandens nutekėjimo sistemas, stogo priedus bei stogo saugos elementus, įsigysite stogo komplektą, kurio net smulkiausios detalės bus funkcionalios, derančios tarpusavyje ir stilingos.

Jūsų namai vertingi, todėl labai svarbu, kad stogas tinkamai juos apsaugotų. Ruukki plieniniai stogai saugo jūsų namus bet kokiomis oro sąlygomis. Jų išvaizda estetiška ir visuomet stilinga. Ruukki stogas padidina jūsų namo vertę.

stogo-dangos-ruukki1

Atsparūs saulei, vandeniui ir mechaniniam poveikiui.

Ruukki stogo dangos yra atsparios įvairioms oro sąlygoms: nuo vasaros karščio ir rudens lietaus iki šaltos kaip ledas žiemos. Pasirinkus
Ruukki, Jūsų namo stogas atrodys gražiai ir stilingai bei tarnaus jums daugelį metų.

Pagrindinis Ruukki pranašumas yra unikalus spalvotas paviršiaus padengimas. Ypatingų privalumų turi mūsų siūlomi Purex ir Pural spalvoti paviršiaus padengimai. Jie suteikia stogo dangai neprilygstamo patvarumo, veiksmingai saugo nuo įbrėžimų ir korozijos, taip pat užtikrina spalvos atsparumą ultravioletinių spindulių poveikiui. Ir tai dar ne viskas – funkcionaliam produktui ir estetinei jo išvaizdai suteikiama ilgalaikė garantija.

Purex ir Pural puikiai papildo Ruukki sukauptą patirtį ir paveldą gaminant plienines stogo dangas. Siūlomos geriausių techninių charakteristikų spalvotų paviršiaus padengimų rūšys.

Stogo komplektas, kuriame visos dalys puikiai dera tarpusavyje

Plienine danga dengtas stogas visuomet bus madingas. Plienas – tai nesenstantis pasirinkimas. Jo naudojimas turi gilias tradicijas, o išvaizda ir savybės padėjo tapti šiuolaikiškiausia stogų dangos medžiaga.

Ruukki plieninės stogo dangos garsėja spalvų ir funkcijų vientisumu, kuris būdingas skandinaviškam dizainui. Tai daro jas praktiškas ir gražias, be to, jas nesunku prižiūrėti. Ši stogo danga lengva, todėl idealiai tinka ir renovavimo darbams.

Plieniniai stogai – kraštovaizdžio dalis.

Ruukki stogo danga dera su daugeliu architektūros stilių. Įvairių spalvų ir modelių Ruukki plieninės stogo dangos puikiai tinka prie kraštovaizdžio ir gyvenamosios aplinkos. Galite rinktis iš daugybės produktų, todėl lengvai rasite Jums tinkamą sprendimą.

Siūlome stogui pasirinkti norimą spalvą iš gausios standartinių spalvų paletės. Spalvos puikiai dera prie įvairios aplinkos, o kartu išryškina gražiausius pastatų bruožus.

stogo-dangos-ruukki2

Greičiausias ir lengviausias būdas įsigyti naują stogą.

Lengviausias būdas uždengti naują arba atnaujinti esamą stogą – tai pasirinkti visą Ruukki siūlomą stogo dangos komplektą. Stogo dangos komplektą sudaro: stogo dangos lakštai, stogo priedai, įvairūs lankstiniai, vėdinimo kaminėliai, tvirtinimo elementai, lietaus vandens nuvedimo sistema, stogo saugos elementai.

Gyvenimas be rūpesčių

Ruukki plieninė stogo danga yra tvirta, atspari vandeniui, lengva ir ilgaamžė. Dangos konstrukcija ir pasirinktos medžiagos lemia tai, kad stogas nesukels rūpesčių ir jį nesunku bus prižiūrėti.

Ruukki - Jūsų paslaugoms

Ruukki - metalo ekspertas, kuriuo Jūs galite pasitikėti, kai Jums reikia įvairių metalo gaminių, komponentų, sistemų ar jų panaudojimo sprendimų. Ruukki nuolatos didina metalo gaminių pasirinkimą, ieškome naujų sprendimų, kurie atitiktų Jūsų poreikius.

stogo-dangos-ruukki3

Viskas pagaminta ypač tiksliai

Lietaus vandens nuvedimo sistema užbaigiami stogo dengimo darbai

Universali, naudojama įvairios paskirties ir skirtingom dangom dengtiems pastatų stogams. Dviejų diametrų, įvairių spalvų Ruukki lietaus vandens nuvedimo sistema leidžia ją priderinti prie įvairių architektūrinių sprendimų. Pagamintos sudedamosios dalys yra geometriškai tikslios, tvirtos ir lengvai įrengiamos. Lietaus vandens nuvedimo sistema gaminama iš 0,6 mm storio cinkuotos skardos iš abiejų pusių padengtos Pural padengimu.

Galimi dviejų diametrų lietaus vandens nuvedimo sistemų variantai - 125mm ir 150mm.

Stogo saugos elementai

Ruukki stogai patvarūs ir lengvai prižiūrimi. Vis dėlto ir jiems kartais prireikia rimtesnės priežiūros. Nors nedažnai reikės lipti ant stogo, tačiau tam turi būti pasirengta. Užlipti ant stogo ir dirbti turi būti saugu. Ruukki siūlomos stogo kopėčios, stogo tilteliai ir sniego užtvaros – tai saugūs aukštos kokybės gaminiai, tinkantys visiems stogams ir užtikrinantys Jūsų saugumą. Minėtus produktus galima pasirinkti su dažyta cinkuoto plieno apdaila arba tik cinkuotus.

Stogo priedai ir kiti papildomi stogo dangos elementai

Pasirinkę Ruukki siūlomus stogo dangos priedus užtikrinsite, kad visas stogas iki pačių smulkiausių detalių bus funkcionalus ir stilingas. Stogo priedai, įvairūs lankstiniai ir kiti papildomi stogo dangos elementai yra gaminami iš tų pačių medžiagų kaip ir stogo dangos lakštai. Technologijos leidžia visas detales pagaminti tikslių matmenų ir vienodai aukštos kokybės. Standartizuotas stogo dangos priedų ir papildomų elementų
asortimentas pagreitina jų pristatymą.

Stogų dangos lakštams tvirtinti yra naudojami savisriegiai sraigtai su specialiomis tarpinėmis. Sraigtai tiekiami su danga derančios spalvos, kad būtų mažiau pastebimi. Sraigtai lengvai įsukami į paviršių. Viskas pagaminta ypač tiksliai.

Plačiau apie Ruukki stogus, galite sužinoti, apsilankę interneto svetainėje www.ruukkistogas.lt

viskas-pagaminta-ypac-tiksliai

UAB "Infantas" klientams siūlo šią RUUKKI produkciją - plienines sienų ir stogų dangas, plienines lietaus nuvedimo sistemas, įvairaus padengimo ir plačios spalvų gamos lygią skardą, daugiasluoksnes izoliacines ploštes (sandwich), cinkuotus Z, C, U ir kt. ilginius, laikančius apkrovas stogo paklotus ir kt.

Be to, įmonė siekdama dar efektyviau aptarnauti savo klientus bei pasiūlyti jiems itin operatyvius sprendimus, pirmieji Lietuvoje pristatė „Ruukki Express“ paslaugą, kurios pagrindinis principas tai - kompleksiškas medžiagų tiekimas ir konsultacijų teikimas.

Klientui siūlomas ne tik vienas ar kitas jo poreikius atitinkantis gaminys, bet ir visas aptarnavimo bei sprendimų kompleksas. Pageidaujamas objektas – stogas, fasadas ar pan. – iš pradžių išmatuojamas, apskaičiuojamos galimos išlaidos, sudaroma sąmata, o tuomet per trumpiausią įmanomą laiką pristatomos reikalingos medžiagos, kurios, esant poreikiui, gali būti ir sumontuojamos. Naudojantis „Ruukki Express“ paslauga, kai kurie gaminiai klientui iš sandėlio pristatomi nedelsiant. Tokiu būdu užsakovas maksimaliai greitai gauna galutinį norimą rezultatą – kokybiškus bei tikslių matmenų skardos lankstinius.

Vienos iš pagrindinių „Ruukki Express“ veiklos sričių – įvairių skardos lankstinių gamyba: tiek standartinių (kraigai, vėjalentės, palangės ir t.t.), tiek užsakomų individualiai, taip pat lygios skardos bei lietaus vandens sistemų pardavimas. Dar vienas svarbus „Ruukki Express“ privalumas – klientų konsultacijos, kurias teikia profesionalūs, patyrę ir paslaugūs specialistai. Taip siekiama užtikrinti, kad užsakovas gautų labiausiai jo poreikius atitinkančius gaminius bei sprendimus efektyviai ir greitai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio