Spausdinti šį puslapį

Sieninis šildymas UPONOR SICCUS: Modernizuota universiteto tyrimų laboratorija

Sieninis šildymas UPONOR SICCUS Sieninis šildymas UPONOR SICCUS

UPONOR, UAB

Įmonė „Uponor“ padėjo modernizuoti Kauno technologijos universiteto, Statybos ir architektūros fakulteto, Pastatų energinių sistemų katedros laboratoriją. Įrengta speciali 10m2 siena demonstruojanti sieninio vėsinimo sprendimą. Modernizuotoje laboratorijoje studentai galės atlikti minėto sprendimo fizikinių savybių tyrimus, energetinio efektyvumo matavimus ir kt.

Sieninis šildymas ar vėsinimas tai patalpų mikroklimato sprendimas, kuris gali būti pasirenkamas, kai paviršių spindulinės sistemos dėl tam tikrų priežasčių negali būti įrengiamos grindyse bei lubose, ar jų plotas per mažas užtikrinti tinkamą šiluminį komfortą patalpose.

Įdiegta „Siccus“ sistema sudaryta iš 3-jų sisteminių elementų: montavimo plokštės, šilumos perdavimo plokštės, PE-Xa vamzdžių d14mm. Ši nedidelio storio konstrukcija užtikrina greitą reakciją reguliuojant temperatūrą. Sieninio šildymo (su galimybe vėsinti) sistema yra universali, nes gali būti taikoma ir naujai statomiems, ir renovuojamiems pastatams. Sistema montuojama sausuoju būdu – minėtus elementus uždengiant gipso plokšte, todėl darbai vyksta greitai ir švariai, o pačią sistemą galima pradėti naudoti iš karto baigus darbus. Taip pat šis sprendimas yra suderinamas su atsinaujinančiais energijos šaltiniais, todėl sutaupomi dideli energijos kaštai.

Uponor Siccus

„Uponor“ tarptautinė kompanija kurianti inovatyvias vandentiekio ir patalpų mikroklimato sistemas gyvenamiesiems ir komercinės paskirties pastatams nuolat bendradarbiauja su KTU, VGTU universitetais, Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija, Kauno statybininkų rengimo centru ir kitomis specialistų rengimo įstaigomis. Kompanijos ekspertai skaito paskaitas, konsultuoja studentus, dalyvauja baigiamųjų darbų gynimo komisijose, siūlo galimybę atlikti profesinę praktikąSiccus-SFH

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio