Spausdinti šį puslapį

Lipnios etiketės nelygiems paviršiams - PAKMARKAS inovatyvūs etikečių gamybos sprendimai

Lipnios etiketės nelygiems paviršiams - PAKMARKAS inovatyvūs etikečių gamybos sprendimai Lipnios etiketės nelygiems paviršiams - PAKMARKAS inovatyvūs etikečių gamybos sprendimai

PakMarkas, UAB

Lipnios etiketės nelygiems paviršiams - PAKMARKAS inovatyvūs etikečių gamybos sprendimai. PakMarkas pristato inovatyvias lipnias etiketes, tinkamas klijuoti ant nelygių paviršių. Lipnios etiketės nelygiems paviršiams ypač tinka tiems gamintojams, kurie kelia pačius aukščiausius ženklinimo reikalavimus siekdami ilgalaikio ir kokybiško rezultato.

Mes dirbame su geriausiais didžiausią patirtį turinčiais medžiagų tiekėjais, todėl siūlome ir tokias lipnias etiketes, kurios atlaikys pačias ekstremaliausias sąlygas. Ar etiketė stipriai prilips prie grublėto paviršiaus, ar tarnaus ilgą laiką nepaisant nepalankių eksploatavimo sąlygų,
ar išsaugos spausdintą kokybišką tekstinę bei grafinę informaciją – visa tai priklausys nuo to, kokios žaliavos etikečių spausdinimui bus naudojamos.

Etikečių, skirtų nelygiems paviršiams, spausdinimui naudojame standžias medžiagas, kurios atsparios tempimui ir plyšimui. Jos nebijo drėgmės, saulės kaitros bei šalčio, yra atsparios mechaniniams pažeidimams, todėl produktai, ženklinti mūsų etiketėmis, drąsiai gali būti laikomi lauko ir vidaus sąlygomis.

Pagrindinis ir vienas svarbiausių komponentų, kuris užtikrina stiprų etiketės kontaktą su gruoblėtu paviršiumi, yra specialūs, tolygiai dengiantys klijai. Jie akimirksniu suklijuoja medžiagas ir tinka automatiniam bei rankiniam etikečių klijavimui.

Mes turime ką pasiūlyti dideliems maišams, kilimams, padangoms, mediniams padėklams, porolonui ir net plytoms bei betoniniams gaminiams ženklinti. Etiketės idealiai tinka skatinti prekės ženklo žinomumą, perteikti įspėjamąją žinutę, identifikuoti prekę ir daugeliui kitų tikslų pasiekti.

Svarbiausia – mūsų patirtis ir žinojimas, kaip reikia dirbti: kaip perteikti sodrias ir natūralias spalvas, gerą ryškumą, švelnius pustonių perėjimus,
net nuotaiką ir jausmus. Mes etiketėse atspausdiname viską: ir įvairiaspalvius vaizdus, ir tikslias prekės ženklų spalvas, ir smulkias detales, ir taisyklingus automatiniam identifikavimui naudojamus brūkšnininius kodus.

,,PakMarkas“ – Jūsų etikečių gamintojas!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio