Spausdinti šį puslapį

Įėjimo durys ThermoPro - patikrintos kokybės HÖRMANN plieninės namo durys

Įėjimo durys ThermoPro - patikrintos kokybės HÖRMANN plieninės namo durys Įėjimo durys ThermoPro - patikrintos kokybės HÖRMANN plieninės namo durys

HÖRMANN BALTIC, UAB

Įėjimo durys ThermoPro - patikrintos kokybės HÖRMANN plieninės namo durys. Bendrovės Hörmann plienines  ThermoPro namo ir šoninių įėjimų duris galėsite pasirinkti iš didelio motyvų skaičiaus. Šios durys yra nebrangios, turi keliagubą serijinį užraktą, todėl už jų jausitės saugūs, o puiki šiluminė izoliacija padės jums neeikvoti šilumos – tokios durys bus daili Jūsų namų vizitinė kortelė.

4 svarios priežąstys kodėl verta rinktis Hörmann ThermoPro namo ir įėjimo duris:

viduje-isoreje-lygi-duru-varcia

 

1. Viduje ir išorėje lygi durų varčia

ThermoPro namo ir įėjimo durys žavi moderniu dizainu: gražios formos, vidinėje ir išorinėje pusėje lygia durų varčia iš plieno su vidiniu sąramos rėmu atrodo puikiai.

Tolygus durų vaizdas derės prie Jūsų namo vidinių durų.

 

 

 

    

gera-silumos-izoliacija

 2. Gera šilumos izoliacija

Šiandien visuose namuose taupoma energija. ThermoPro durys padeda tai daryti. Durys su 46 mm arba 65 mm storio varčia, užpildyta kietosiomis putomis, puikiai izoliuoja šilumą.

Taip Jūs sutaupysite energijos, taigi sutaupysite ir pinigų!

ThermoPro - UD vertė iki 1,1 W/ (m²·K)

ThermoPro Plus - UD vertė iki 0,82 W/ (m²·K)
    

saugantis-nuos-iusilauzimo-raktas

 

3. Saugantis nuo įsilaužimo užraktas

Kadangi Jūs ir Jūsų šeima namie norite jaustis saugūs, visose ThermoPro duryse serijinės gamybos metu įmontuojami keliagubi užraktai. ThermoPro durų vyrių pusė užfiksuota trimis fiksavimo kaiščiais. ThermoPro Plus durys vyrių pusėje apsaugotos nuo išlaužimo ištisine apsaugine juosta. Tai suteiks Jums saugumo jausmą.

Nuo įsilaužimo sauganti saugos įranga RC 2

Visas ThermoPro Plus namo duris, taip pat su šoninėmis bei viršutinėmis dalimis bei daugelį ThermoPro namo durų motyvų galėsite įsigyti ir su RC 2 įranga – didesnei Jūsų ir Jūsų šeimos saugai. RC 2 apibrėžia durų saugos nuo įsilaužimo klasę ir atitinka ligšiolinę klasę WK 2.


    
neskilus-istiklinimas

 4. Neskilus įstiklinimas

ThermoPro durys standartiškai yra su dvigubu arba trigubu įstiklinimu.

Iš vidinės ir iš išorės pusės yra apsauginis stiklas, todėl: jei stiklas suskiltų, jis subyrės į mažus gabaliukus be aštrių briaunų – taip sumažinamas pavojus susižaloti Jums ir Jūsų šeimai.

 NAUJIENA - Decograin paviršiai Winchester Oak ir Titan Metallic CH 703 bei 5 naujos standartinės spalvos

iejimo-durys-hormann-thermopro1


Kokybiški produktai iš Vokietijos

Visus namo durų komponentus projektuoja ir gamina pati bendrovė Hörmann. Mūsų aukštos kvalifikacijos darbuotojai intensyviai dirba prie naujų gaminių, jų nuolatinių tobulinimų ir detalių gerinimų. Taip rinkoje atsiranda patentai ir unikalūs gaminiai. Ilgalaikiai bandymai realiomis sąlygomis užtikrina, kad serijiniai gaminiai bus gerai apgalvoti ir atitiks Hörmann kokybę.

CE ženklinimas pagal EN 14351-1

CE ženklinimu mes patvirtiname, kad visos mūsų namo durys atitinka gaminio standartą EN 14351-1 ir visus svarbiausius jame nustatytus reikalavimus.

Namo durys kartoms

Esame įsitikinę mūsų gaminių kokybe ir bekompromise kokybės valdymo sistema. Todėl suteikiame 5 metų garantiją* Hörmann namo durims.

Žvilgsnis į ateitį

Hörmann juda pirmyn su geru pavyzdžiu. Todėl nuo 2013 metų 40 % savo energijos poreikio įmonė dengia ekologine srove ir nuolat didina šį procentą. Tuo pačiu įdiegus išmaniąją ir sertifikuotą energijos vadybos sistemą kiekvienais metais bus sutaupoma daug tonų CO². Be to, Hörmann siūlo produktus nuolatinėms statyboms.

Įsitikinkite tikrąja Hörmann kokybe - pasirinkite iš plačios programos, skirtos naujoms statyboms, perstatymui ir modernizavimui. Keli ThermoPro durų motyvų pavyzdžiai:

Išskirtinis įstiklinimas - Su trigubu įstiklinimu ir aukštos kokybės įstiklinimo rėmu iš nerūdijančiojo plieno

isskirtinis-istiklinimas


Ilgaamžė prekės ženklo kokybė - Dėl karšto cinkavimo, apsaugos nuo korozijos ir aukštos kokybės poliesterio pagrindo dangos

ilgaamze-prekes-zenklo-kokybe

Klasikinis vaizdas - Kasečių motyvai stilingiems akcentams Jūsų namuose

klasikinis-vaizdas

*    Išsamias garantijos sąlygas rasite interneto tinklalapyje: hoermann.com

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio