Spausdinti šį puslapį

Sienų izoliacija: Garų izoliacijos plokštės Finnfoam

Sienų izoliacija: Garų izoliacijos plokštės Finnfoam Sienų izoliacija: Garų izoliacijos plokštės Finnfoam

Sienų izoliacija: Garų izoliacijos plokštės Finnfoam. Finnfoam pristato naują pilnai suneriamą garų izoliacinę plokštę (FK-300), kurios galimi storiai yra 30 mm ir 50 mm. 30 mm plokštės šilumos laidumo koeficientas yra 0,033,o 50 mm – 0,035. Plokštės su išdrožomis specialiai sukurtos kaip garų izoliacija sienose, stoge ir kitose vietose, kur reikia didelio sandarumo.

Frezuotos Finnfoam plokštės tradiciškai buvo naudojamos kaip garų izoliacija su įpurškiamomis putomis. Plokštės su išdrožomis leidžia sujungimų užsandarinimui naudoti ne tiktai sandarinimo putas, bet ir butilo mastiką. Dėl to sujungimai tampa labai sandarūs ir lankstūs. Įrengus sandarią ir garus sulaikančią konstrukciją padidėja konstrukcijos izoliacinės savybės ir tai padeda sutaupyti.

Su Finnfoam plokštėmis labai lengva dirbti, jos netrupa ir jas lengvai gali apdirbti naudojant paprastus staliau įrankius. Kanalai vamzdžiams gali lengvai būti užsandarinti naudojant sandarinimo putas, dėl to nelieka nesandarių vietų konstrukcijoje. Finnfoam plokštės taip pat naudojamos kaip medinio rėmo sutvirtinimo plokštės, kai jos yra įtvirtintos tarp rėmo ir medinių juostų. Finnfoam vidinėje pusėje esančios medinės juostos prie pagrindinio rėmo yra tvirtinamos ilgais varžtais.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio