Spausdinti šį puslapį

Šarvuotos durys. Lauko ir vidaus šarvo durų gamyba, prekyba ir montavimas

Šarvuotos durys. Lauko ir vidaus šarvo durų gamyba, prekyba ir montavimas Šarvuotos durys. Lauko ir vidaus šarvo durų gamyba, prekyba ir montavimas

Pagrindinė durų funkcija yra užtikrinti namų saugumą, ten gyvenančiųjų asmenų privatumą, ramybės jausmą. Be šio aspekto, lauko durys padeda sukurti norimą namų fasado dizaino stilių. Dažnai pagal įėjimo duris susidaromas pirmas įspūdis apie tų namų gyventojus. Be abejo, tai labai subjektyvus dalykas, tačiau pagal durų ir bendrą namų vaizdą dažnai sprendžiama, kokie žmonės gyvena tuose namuose: kuklesni ar mėgstantys kažkuo išsiskirti. Šiuo metu bene labiausiai žmonės vertina šarvuotas duris. Vieni iš veiksnių, sąlygojančių tokį populiarumą yra: aukštas jų saugumo lygis, geras kainos ir kokybės santykis, didelė skirtingų modelių gausa.

Šarvuotos durys gaminamos iš plieninių konstrukcijų, yra atsparios mechaniniams pažeidimams, todėl galite nesibaiminti smulkių įbrėžimų, apgadinimų, kurie ant kitų durų greitai pastebimi – taip durys ilgam išlaiko savo estetinę išvaizdą. Šarvuotų durų gamybai naudojamos puikiai šilumą izoliuojančios medžiagos. Dėl to jos itin naudingos ekonominiu požiūriu ir padeda sutaupyti sunaudojamos energijos kaštus. Šarvo durys taip pat pasižymi puikiomis garsą sulaikančiomis savybėmis, tad namuose Jūsų netrikdys pašalinis triukšmas.

Priklausomai nuo to, kur durys bus eksploatuojamos, kokios sąlygos jas veiks, svarbu pasirinkti reikalingą durų rūšį. Kai kurios šarvo durys pritaikytos ir gali būti naudojamos patalpų viduje, tačiau bene dažniausiai jos montuojamos laiptinėse, saugant butus ar įmones. Taip pat šarvo durys pasižymi atsparumu aplinkos sąlygoms (drėgmės ir įvairių kritulių daromai žalai, tiesioginiams saulės spinduliams, skirtingam oro temperatūrų poveikiui), todėl gali būti eksploatuojamos ir lauke, naudojant jas individualių namų, sandėliukų, garažų apsaugai.

Šarvuotos durys yra geriausias sprendimas vertinantiems ir pirmenybę teikiantiems saugumo poreikiui. Pasitelkus naujas gamybos technologijas, šioms durims pritaikomi patikimesni apsaugos metodai, sprendimai: šarvuotose duryse montuojami patvarūs vyriai, klientų pageidaujamos spynų sistemos, apsaugotos nuo pragręžimo. Šarvuotų durų metalinės konstrukcijos, papildomai metalu sustiprintos briaunos savo namuose leidžia jaustis daug saugiau nei gyvenant už medinių durų. Žinoma, dažnai ilgapirščiai sugeba į namų vidų patekti pro bet kurias duris ir jų spyną, tačiau labai svarbus laiko tarpas, per kurį jiems visa ta pavyksta. Pavyzdžiui, patekti į namų vidų pro medines duris tereikia vos keliolikos sekundžių, o štai prie šarvuotų durų užtrunkama bent kelias minutes.

Sudėtinga spynų sistema dažnai net atbaido vagių sumanymus įsigauti į patalpas, esančias už šarvuotų durų. Be to, kartais nusikaltėliai į namus įsilaužia net žmonėms esant namuose – dažniausiai tai nutinka per klaidą tikintis, jog tuo metu namuose nieko nėra. Tokiu atveju jų elgesys gali tapti neprognozuojamas: apimti baimės ir galimos baudžiamosios atsakomybės, ilgapirščiai gali pakenkti Jums ir artimiesiems. Bet jeigu Jus saugo šarvo durys, labiausiai tikėtina, kad nuo bandymo patekti į Jūsų namus, pabusite ir turėsite galimybę laiku išsikviesti pagalbą. Tai padės apsaugoti savo šeimos narių sveikatą ar net gyvybę. Todėl galvojant apie saugumą, taupymas neturėtų tapti Jūsų kelrodžiu ir pagrindine siekiamybe.

Šarvuotų durų kaina priklauso nuo pasirinktos spynų sistemos, metalo rėmų konstrukcijų. UAB "Metalika" specialistai yra sukaupę ilgalaikę patirtį, todėl vertina tik aukščiausios kokybės produkciją, o kadangi tiesiogiai bendraujama su patikimais tiekėjais, gaminius gali pasiūlyti už geriausią kainą. Produkcijos gausa ir plačios pasirinkimo galimybės tarp šarvuotų durų spalvų, faktūrų bei frezavimo raštų tenkina net ir išrankiausių klientų poreikius. Pasirinkta durų apdaila: chromas ar žalvaris, bei elegantiškos durų rankenos padeda įgyvendinti ir suderinti įvairius techninius bei estetinius užsakovų sprendimus.

Įmonės UAB "Metalika" veiklos sritis — šarvuotų durų, naudojamų vidaus patalpose, lauko durų, spec. durų, seifų gamyba, prekyba ir montavimas. Įmonės siūlomos šarvuotos lauko durys skirtos naudoti lauko sąlygomis, jų danga atspari atmosferos poveikiui. Durys padengtos VAF (vandeniui atsparia fanera), sutankinta medžio dulkių plokšte (MDF) padengta PVC plėvele.

UAB "Metalika" šarvo durų VAF plokštė, yra atspari drėgmei ir kitiems klimato poveikiams. Plokštės paviršius yra iš okoume (gabonmedis – Afrikoje augantis medis, naudojamas laivų gamyboje) lukšto, Vidurinis plokštės sluoksnis taip pat yra iš okoume medienos, tačiau, priklausomai nuo plokštės storio, vidurinė dalis gali būti iš vieno sluoksnio arba trijų. Plokštes gaminamos pagal kliento pasirinktus išmatavimus, bei pasirinktą frezavimo raštą iš siūlomos raštų įvairovės. Esant pageidavimams, galima sukurti individualų raštą plokštei arba atkurti raštą pagal tam tikrus parametrus.

Šarvo durų apdailinė plokštė yra impregnuojama, gruntuojama ir lakuojama naudojant profesionalią produkciją. Šios produkcijos dėka, plokštė apsaugoma optimaliausiai:

  •     veikia kaip apsaugos priemonė nuo drėgmės, grybelio, pelėsio;
  •     stabdo vandens patekimą į apskritimus, kurie atsiranda dėl medienos apdirbimo;
  •     užpildo porėtą medienos paviršių;
  •     suteikia stiprų apsauginį poveikį prieš nusidėvėjimą.

Siūloma durų spalvų paletė sudaryta iš keturių spalvų (šviesus ąžuolas, riešutas, raudonmedis, tikas):

sarvo-duru-spalvu-paleteBiurų, butų ir kitų patalpų apsaugai vidaus sąlygomis UAB "METALIKA" gamina šarvuotas vidaus duris, kurių apdailai naudojama melamino arba sutankintų medžio dulkių plokštė. Duryse montuojamos pagrindinės spynos "ASSA", "EVVA", "Abloy", "S – PRO", taip pat trijų rakinimo krypčių seifinio tipo spynos "CISA" ,"MOTTURA", "ISEO", "SECUREMME". Visos spynos gali būti papildomai apsaugomos grūdinto plieno plokštėmis. Durų varčios karkasai ir stakos gaminamos iš keturkampio plieno profilių. Durys yra pripildomos sunkiai degia akmens vata, o varčios sandarumui naudojama dviguba tarpinė. Lauko pusėje dedami 2  mm apsauginiai plieno lakštai. Šarvuotų durų apsaugai nuo vyrių nupjovimo naudojami Dy 16 stacionarūs apsauginiai kaiščiai.

Apdailines plokštės šarvo durims galima rinktis iš medžio dulkių plokštės (MDF) arba laminuotos medžio drožlių plokštės (MDP). Medžio dulkių plokštė (MDF), tai plokštė, užlaminuota drėgmei atsparia PVC plėvele, kuri neblunka ir užtikrina gaminio ilgaamžiškumą. Laminuotos MDF apdailinės plokštės pasižymi puikia kokybe ir ilgaamžiškumu, padidintu atsparumu mechaniniams pažeidimams ir durų apdailos stabilumu įvairiomis oro sąlygomis.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio