Spausdinti šį puslapį

Elektrinis pakabinamas katilas FERROLI LEB

Elektrinis pakabinamas katilas FERROLI LEB Elektrinis pakabinamas katilas FERROLI LEB

BERIL, UAB

Elektrinis pakabinamas katilas FERROLI LEB. Gamintojas Ferroli, šildymo katilų rinkos lyderis jau Lietuvoje, informuoja apie naują elektrinių pakabinamų buitinių katilų liniją. Modeliai 6-28 kW galingumo 1-faziai 230V ir 3-faziai 400V. Elektriniai katilai yra skirti naudoti šildymo sistemose su priverstine cirkuliacija.

Katile sumontuoti cirkuliacinis siurblys ir išsiplėtimo indas.
Skaitmeninė valdymo sistema ir savikontrolė, valdymo pultas su dideliu LCD ekranu, imontuotas savaitinis programatorius. Jūs galite prijungti išorinį boilerį karšto vandens ruošimui ir žemos temperatūros kontūrą (grindų šildymas).

LEB PRIVALUMAI:
- Imontuotas cirkuliacinis siurblys ir išsiplėtimo indas;
- Skaitmeninė valdymo sistema užtikrina stabilų darbą ir maksimalų efektyvumą;
- Sustiprinti elektriniai komponentai.

elektrinis-pakabinamas-katilas-ferroli-leb

Apie FERRLLI elektrinį pakabinamą katilą teiraukitėsė įmonės UAB "Beril" specialistų. UAB "Beril" - individualių šildymo sistemų sprendimų įmonė, klientams siūlanti individualius šildymo sprendimus ir tinkamiausią šildymo būdo parinkimą atsižvelgiant į patalpas ir kliento poreikius. UAB "Beril" - tai konsultacinė įmonė, kuri pasiūlys geriausią rezultatą už mažiausias investicijas. Beril - racionalus komfortas Jūsų namams. Mūsų veikla apima ekologiškas šildymo technologijas ir įrenginius, šildymo įrangos pardavimo, įrengimo, paleidimo, reguliavimo, priežiūros, remonto ir atsarginių dalių tiekimo paslaugas

NEMOKAMAI konsultuojame šildymo klausimais. Mūsų sprendimai tausoja gamtą ir jos resursus, suteikdamos pageidaujamą komfortą. Atliekame montavimo, paleidimo, priežiūros, garantinio remonto darbus Matuojame ir reguliuojame granulinių, dyzelinių ir kitų katilų darbą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio