Spausdinti šį puslapį

Grindinio šildymo sprendimas internetu

Grindinio šildymo sprendimas internetu Grindinio šildymo sprendimas internetu

UPONOR, UAB

Grindinio šildymo sprendimas internetu. Lengva, greita ir naudinga. UponorNamai.lt – internetinis portalas privataus būsto savininkams, kuriame galima sužinoti viską apie grindinį šildymą ir pasirinkti profesionalų montuotoją darbams atlikti. Svarbiausia tai, kad naudojantis šiuo portalu vartotojai galės sutaupyti laiko ir pinigų.

Dabartinės technologijos ir žmonių lūkesčiai nulėmė tai, kad interneto pagalba galima patenkinti įvairių gyvenimo sferų poreikius. Jau kasdienybe tapo bendravimas internetu, apsipirkinėjimas, maisto užsisakymas, registravimasis įvairioms paslaugoms. Tačiau vis dar atsiranda sričių, kurios tampa naujove interneto platybėse. Įmonė Uponor ėmėsi iniciatyvos ir sukūrė internetinį portalą skirtą visiems, kurie planuoja statyti ar renovuoti savo būstą ir ieško patikimos, ergonomiškos bei sveikatą saugančios šildymo sistemos.

uponornamai-lt-grindinio-sildymo-sprendimas-internetu

Laiko ir nervų taupymas tikrovėje

Namo statymas dažnai sukelia stresą ir reikalauja nemažai laiko ypač ieškant patikimų meistrų ir tinkamų sprendimų. Uponor norėdami būsto savininkams sumažinti rūpesčius, naujajame portale sukūrė skaičiuoklę, kurios dėka galima greitai sužinoti preliminarią grindinio šildymo kainą.

Bene pagrindinis internetinės svetainės privalumas – patikimų montuotojų kontaktai Lietuvos apskrityse. Turbūt kiekvienam statančiam ar renovuojančiam savo būstą teko susidurti su darbus galinčių atlikti specialistų paieška, kuri neretai sukelia stresą. Kyla klausimų ar meistras dirba mano regione, ar turi patirties montuojant tam tikras sistemas, kaip žinoti ar galima juo pasitikėti ir tikėtis garantijų? Visas šias problemas galima pamiršti, nes portalo duomenų bazėje yra tik kvalifikuoti ir partnerystės sąlygomis su Uponor dirbantys montuotojai. Tad klientai gali būti ramūs, kad neužkibs ant įvairiausių diletantų.

Tinklapiu naudotis paprasta ir greita

Dar vienas tinklapio pliusas – preliminarios grindinio šildymo kainos skaičiuoklė. Tereikia suvesti pagrindinius projekto parametrus – patalpų perimetrą bei plotą, pageidaujamą valdymo sistemos tipą.

UponorNamai.lt puslapyje grindinio šildymo įrengimą galima suplanuoti trimis paprastais žingsniais: užsiregistruoti svetainėje, sukurti užklausą ir ją išsiųsti montuotojams. Registruotiems vartotojams pasiekiama patikimų montuotojų duomenų bazė, tad savo užklausą klientai gali išsiųsti ne vienam, o keliems pasirinktiems meistrams, kurie savo ruožtu pateiks pasiūlymus. Portalo lankytojas susipažinęs su pasiūlymais gali išsirinkti priimtiniausią variantą.

Aktualiausios naujienos

Ieškant patikimos informacijos apie grindinio šildymo sistemą tenka nemažai laiko praleisti naršant įvairiausius tinklapius, skaitant rekomendacijas ir komentarus. Pastarieji gali galutinai supainioti vartotoją, kuriam svarbiausia aktuali ir patikima informacija. Dabar viskas apie grindinį šildymą, montuotojo patarimai ir srities aktualijos pasiekiamos viename portale.

UponorNamai.lt pastoviai pateikia naujienas ir diskusinius klausimus namų šildymo temomis, o montuotojai dalinasi patarimais, kaip teisingai pasirinkti sistemą, į ką atkreipti dėmesį, paaiškina sistemos montavimo, veikimo principus.

Taip pat, klientų patogumui, srities naujienos pateikiamos ne tik internetiniame portale, bet ir socialinio tinklo Facebook paskyroje UponorNamai.lt. Ten galima rasti atsakymus į tokius klausimus, kaip „kas yra patalpų šildymas grindimis?“, „kodėl teigiama, kad toks šildymo būdas sveikesnis?“, „kokios paskirties patalpose galime įrengti spindulinio šildymo sistemas?“, „kokias grindų dangas rinktis?“ ir daug kitų.

UponorNamai.lt – aiški informacija apie grindinį šildymą, preliminarios kainos skaičiuoklė, kvalifikuotų montuotojų kontaktai, energiją taupantys sprendimai ir komfortas būste. Šildymo sistemos pasirinkimo sprendimas iš patikimo šaltinio.

Uponor – tiesiog daugiau.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio