Spausdinti šį puslapį

Reguliuojami terasos pjedestalai FEMOX VersiJack - šiuolaikiški terasų montavimo sprendimai

Reguliuojami terasos pjedestalai FEMOX VersiJack - šiuolaikiški terasų montavimo sprendimai Reguliuojami terasos pjedestalai FEMOX VersiJack - šiuolaikiški terasų montavimo sprendimai

FEMOX VersiJack - šiuolaikiškas, naujos kartos pjedestalas su aukščio ir nuolydžio sistema terasos pagrindo ir paviršiaus sujungimui. FEMOX VersiJack pagrindui nereikalingos jokios papildomos metalinės ar betoninės konstrukcijos.

"VersiJack" sistema atspari pagrindo deformacijai, pelėsio/grybo augimui. Tai geriausia drenažo ir ventiliacijos sistema, kurią galima montuoti ant betoninio, bitumu / hidroizoliacija dengto paviršiaus. Ši šiuolaikiška, paslėpianti pagrindą, terasų montavimo sistema pasižymi pagrindo apsauga nuo karščio ir gera garso izoliacija.

"VersiJack" naujos kartos pjedestalas su aukščio ir nuolydžio sistema, sukurtas pagrindo ir paviršiaus jungimuisi. Tai siūlo vartotojams komponentų diapazoną palaikant skirtingų aukščių reikalavimus sujungiant tris skirtingas pjedestalo viršūnes (43, 84 ir 164 mm) ir du pjedestalo pagrindus (74 ir 117 mm).

Bazinis pjedestalo aukštis gali būti daugiau negu 1000 mm panaudojant tik tris paaukštinimo elementus (Extenders), tuo pačiu mažindamas kaštus pjedestalo aukščiui esant daugiau negu 500 mm. Remdamasis novatoriškomis jo pirmtako ypatybėmis, „VersiJack" yra suprojektuotas dėl efektyvesnio kainos ir galimybių santykio, įrengiant terasas ar kitus statinius.

"VersiJack" yra labai patogiai naudojimas, nes galima naudoti su vienu ar daugiau komponentu, apimančiu aukščio ir nuolydžio koregavimą, kurių kiekvienas leidžia nuolydžių kompensaciją iki 5% (naudojant viena apačioje ir kita viršuje kompensacija net 10%).

Naudojant nuolydžio korektorių apačioje ir išlaikant ji statų ant nuožulnaus paviršiaus, išvengiama nuvirtimo nusitęsusiuose aukščiuose.

terasos-pjedestalai-siuolaikiski-terasu-montavimo-sprendimai-femox-versijack1

Privalumai:

  • Nepertraukiamas aukštis
  • Labai lengva konstrukcija, kuri lengvai montuojasi. Tai ekonomiškai efektyvus sprendimas
  • Papildomos apatinės arba viršutinės detalės nuolydžio koregavimui
  • Pagrindas neužlaiko vandens
  • Pagaminta iš 100% perdirbtų medžiagų, „žalias“ gaminys

Pritaikymo galimybės:

  • Baseinų terasos
  • Stogų terasos
  • Balkonų ir vidaus kiemų terasos
  • Pėsčiųjų takai
  • Visuomeniniai takai
  • Baseinų takai

terasos-pjedestalai-siuolaikiski-terasu-montavimo-sprendimai-femox-versijack2

terasos-pjedestalai-siuolaikiski-terasu-montavimo-sprendimai-femox-versijack3

 

Viršutinis nuolydžio korektorius

Femox pjedestalo apačioje ir viršuje galima montuoti papildomą nuolydžio korektorių, kuris bendrai gali kompensuoti iki 10% pagrindo pasvirimą/nuolydį.

 

 

 

terasos-pjedestalai-siuolaikiski-terasu-montavimo-sprendimai-femox-versijack4

Lagės laikiklis

Lagės laikiklis tai naudinga papildoma detalė, kurios pagalba lagės laikosi tvirtai ant pjedestalo viršaus. Atliekant montavimo darbus, kitos papildomos metalinės, betoninės konstrukcijos nereikalingos

 

 

 

terasos-pjedestalai-siuolaikiski-terasu-montavimo-sprendimai-femox-versijack5

Plytelių tarpų laikiklis

Atliekant montavimo darbus su "VersiJack" sistema naudojame specialią tarpų laikiklio detalę, kuri leidžia pasirinkti 2/3/4/6/10 mm storio tarpelius.

 

 

 

 

terasos-pjedestalai-siuolaikiski-terasu-montavimo-sprendimai-femox-versijack6

Užrakinimo žiedas

Lengvas montavimo būdas, tiesiog nustačius reikiamą aukštį užraktas užsukamas i priešingą pusę. Paprastas sprendimas keičiant užfiksuotą aukštį.

 

 

 

 

terasos-pjedestalai-siuolaikiski-terasu-montavimo-sprendimai-femox-versijack7

"VersiJack" sistemos dalis apsauganti nuo vandens užsistovėjimo

Kiekvienas pjedestalas apačioje turi įrengtą drenažo sistemą, kuri neleidžia užsistovėti vandeniui, taip išvengiant neigiamo drėgmės poveikio, sąlygų, susidaryti pelėsiui ar grybui, ypač kai sumontuota ant nuolydžio

 

 

 

terasos-pjedestalai-siuolaikiski-terasu-montavimo-sprendimai-femox-versijack8

Apatinis nuolydžio korektorius

Nuolydžio korektorius montuojamas pjedestalo viršuje ir kompensuoja paviršiaus pasvirimą 5%. Išskirtinai Femox pjedestalo apačioje galima montuoti papildomą nuolydžio korektorių, kuris bendrai gali kompensuoti iki 10% pagrindo pasvirimą ar nuolydį.

Montuojamas nuolydžio korektorius ant pagrindo išlaiko pjedestalą statų, taip kompensuoja gniuždymo jėgą ir leidžia paviršiui išlaikyti iki 1,5 t svorį!

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio