Spausdinti šį puslapį

Minkšti baldai iš MINKŠTŲ BALDŲ IDĖJA - Jūsų vizija realybėje

Minkšti baldai iš MINKŠTŲ BALDŲ IDĖJA - Jūsų vizija realybėje Minkšti baldai iš MINKŠTŲ BALDŲ IDĖJA - Jūsų vizija realybėje

MINKŠTŲ BALDŲ IDĖJA, UAB

Norite, kad baldas būtų kokybiškas, originalus ir derėtų Jūsų aplinkoje? Ieškote, ko neįmanoma rasti? Jūsų interjerui reikia neįprastų matmenų ir formų baldų, pagamintų iš konkrečių medžiagų? Jūsų paieškos baigtos - MBI gali pagaminti Jūsų išsvajotą baldą.

Įmonė UAB "Minkštų baldų idėja" gamina originalius išskirtinius minkštus baldus. Neįprastų formų ir matmenų venetiniai baldai Jūsų namams ir viešosioms įstaigoms - biurams, restoranams, barams, kavinėms, viešbučiams bei kitoms įstaigoms. Galime pasiūlyti nestandartinių dydžių čiužinius.

Baldus gaminame pagal individualius užsakymus. Projektuojame ir gaminame pagal pateiktą eskizą, nuotrauką, brėžinį ar Jūsų išsakytą viziją.

Vietoje turime apie 500 dirbtinės odos, apie 120 natūralios odos ir virš 1000 baldinių audinių pavyzdžių. Įsigyti baldus galima ir išsimokėtinai.

Įmonė gamina baldus viešosioms įstaigoms: Baldai restoranams, baldai barams, picerijoms, kavinėms ir naktiniams klubams, baldai viešbučiams ir svečių namams, baldai parduotuvėms ir kitoms viešosioms įstaigoms.

Ir vienetinius baldus Jūsų namams: Svetainės baldai (minkšti kampai, sofos), miegamojo baldai (lovos, naktiniai staliukai), minkšti baldai (foteliai, pufai, kėdės, minkštasuoliai, vaikiški baldai ir kt.).

baldai-restoranams-kavinems

svetaines-baldai

miegamojo-baldai

ekspozicija-klaipedoje

 

ekspozicija-vilnius

'MBI' paverčia Jūsų viziją realybe.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio