Spausdinti šį puslapį

Porolonas minkštiesiems baldams ir čiužiniams

Porolonas minkštiesiems baldams ir čiužiniams Porolonas minkštiesiems baldams ir čiužiniams

VITA BALTIC INTERNATIONAL, UAB

Porolonas minkštiesiems baldams ir čiužiniams. UAB “Vita Baltic International” - Baltijos šalių porolonų rinkos lyderis, pristato poroloną minkštų baldų ir čiužinių gamybai. Tai - reaguojantis į kūno temperatūrą VitaRest porolonas; 2013 m. rinkai pateikta unikalias elastingumo savybes bei spalvą turinti putų poliuretano rūšis – TIGER Touch; Plačiausiai naudojama minkštų baldų ir čiužinių gamybai porolono rūšis - Standartinis (VB) porolonas. Modernių, komfortiškų baldų, čiužinių gamybai naudojamas didelio elastingumo (HR) porolonas. Degimo nepalaikančios didelio elastingumo ir standartinio porolono rūšys turi specifinių savybių slopinančių degimą, baldų saugos reikalavimų užtikrinimui.

VitaRest porolonas

Išskirtinis ypatumas - reagavimas į žmogaus kūno temperatūrą ir atskirus kūno atramos taškus. Priklausomai nuo skirtingo atskirų žmogaus kūno dalių atramos poveikio ir temperatūros, šis viskoelastinis porolonas tampa minkštesnis labiau spaudžiamose ir šiltesnėse vietose. Tai atveria naujas unikalias galimybes specialiųjų medicinos čiužinių ir kitų priemonių gamybai.

Taip pat viskoelastinis porolonas naudojamas išskirtinėmis baldų ar čiužinių komforto savybėms pagerinti.  Dėl specifinės  savybės - lėto savaiminio  atsistatymo į pirminę formą,  dar yra vadinamas „tinginiu" arba porolonas su „atmintimi" (memory foam).

TIGER touch porolonas

2013-ais UAB „Vita Baltic International“ praplėtė gaminių asortimentą, pateikdama rinkai unikalias savybes bei spalvą turinčią putų poliuretano rūšį – TIGER touch. Itin elastingas, švelnus bei ilgaamžis porolonas naudojamas aukštos kokybės čiužinių ir baldų gamyboje. TIGER touch atitinka Oeko -Tex standarto reikalavimus (tinkamas net tiesioginiam kontaktui su vaikų oda).

Standartinis (VB) porolonas

Patikrinta, patikima ir plačiausiai naudojama minkštų baldų ir čiužinių gamybai porolono rūšis.

Didelio elastingumo (HR) porolonas

Naudojamas  modernių, komfortiškų baldų, čiužinių ir sėdynių transporto priemonėms gamyboje.
HR porolonai pasižymi šiomis  puikiomis savybėmis:
•    aukštas komfortiškumo koeficientas
•    ilgaamžiškumas
•    spyruoklinis efektas
 
Degimo nepalaikančios standartinio porolono rūšys (CME=CV)

Šios rūšys turi specifinių savybių slopinančių degimą. Tokios savybės labai svarbios baldų saugos reikalavimų užtikrinimui. Kiekvienai pagamintai šios rūšies porolono partijai  laikantis nustatytų  tarptautinių standartų yra atliekamas degumo testas.
Siekiant pageidaujamo komforto lygio  ir optimalaus ekonominio efekto, svarbu įvertinti visus baldo naudojimo faktorius ir tinkamai pasirinkti porolono rūšis, jas racionaliai išdėstyti baldo viduje.

Degimo nepalaikančios didelio elastingumo porolono rūšys (СMHR=СH)

Šios rūšys turi specifinių savybių slopinančių degimą. Tokios savybės labai svarbios baldų saugos reikalavimų užtikrinimui. Kiekvienai pagamintai šios rūšies porolono partijai  laikantis nustatytų  tarptautinių standartų yra atliekamas degumo testas.
Siekiant pageidaujamo komforto lygio  ir optimalaus ekonominio efekto,  svarbu įvertinti visus baldo naudojimo faktorius ir tinkamai pasirinkti porolono rūšis, jas racionaliai išdėstyti baldo viduje.

 porolonas-minkstiems-baldams-ir-ciuziniams-

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio