Spausdinti šį puslapį

Oro kondicionavimo ir oro vėdinimo sistemos, jų projektavimas, montavimas ir aptarnavimas. Kvėpuokite grynu oru!

Oro kondicionavimo ir oro vėdinimo sistemos, jų projektavimas, montavimas ir aptarnavimas. Kvėpuokite grynu oru! Oro kondicionavimo ir oro vėdinimo sistemos, jų projektavimas, montavimas ir aptarnavimas. Kvėpuokite grynu oru!

VENTSISTEMA, IĮ

"Pasirūpinkite savimi jau šiandien – kvėpuokite grynu oru!" - kviečia įmonė VENTSISTEMA, kurios pagrindinis tikslas nuo įkurimo 2005 m., iki šiol - yra atskleisti kokia yra vėdinimo svarba. „Vėdinimo objektas yra savotiškas — nematomas, neapčiuopiamas, bet visur esantis oras, kurio svarba, kaip ir sveikatos stoka, suvokiama tik tada, kai tyro oro ima trūkti.

Vėdinimą galima laikyti deramai sutvarkytu, kai jis atitinka du pagrindinius reikalavimus: pirma, žmogus turi dirbti ir ilsėtis švariame ir pakankamai šiltame ore ir, antra, oro tiekimui ir paruošimui turi pakakti minimalaus energijos kiekio.“

Įmonės VENTSISTEMA pagrindinės veiklos kryptys yra oro kondicionavimo ir vedinimo sistemų projektavimas, montavimas ir aptarnavimas. Padedame išsirinkti tinkamą oro kondicionierių ar vėdinimo sistemą. Komplektuojame ir prekiaujame oro vėdinimo ir kondicionavimo sistemos įrenginiais. Suteikiame garantiją sumontuotai įrangai ir atliktiems darbams. Bendrovės darbuotojai sukaupę didelę oro kondicionavimo, vėdinimo sistemų projektavimo, diegimo darbų patirtį teikiant paslaugas kaip privatiems, taip ir juridinėms asmenims tokiems, kaip „Siemens“ arena, „Vichy“ vandens parkas, UAB „Baltic master“, UAB „Actual city media“, UAB „ Alicante“ ir t.t.

VENTSISTEMA projektuoja ir konsultuoja individualių gyvenamųjų namų, komercinės, visuomeninės, viešbučių, administracinių pastatų, prekybos, pramogų ir sporto kompleksų, pramonės objektų ir kitų gamybinės paskirties pastatų vėdinimo sistemas.

VENTSISTEMA montuoja ir apmoko buitinius kondicionierius, kondicionavimo sistemas, natūralias ir priverstines vėdinimo sistemas, rekuperacines sistemas, tiekimo bei šalinimo sistemas. Taip pat atlieka paleidimo - derinimo darbus, apmoko kaip elgtis su sumontuota įranga.

VENTSISTEMA aptarnauja ir suteikia garantijas sumontuotas sistemas, atlieka garantinį ir po garantinį kondicionavimo ir vėdinimo sistemų remontą ir aptarnavimą, suteikia garantiją sumontuotai įrangai ir atliktiems darbams.

VENTSISTEMA komplektuoja ir prekiauja oro vėdinimo ir kondicionavimo sistemos įrenginiais. Klientams bendrovė gali pasiūlyti Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, McQuay, Alpic Air, Haier ir kitus oro kondicionierius.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio