Spausdinti šį puslapį

Skysti tapetai Poldecor: Kurkite ir gyvenkite jaukioje ir sveikoje aplinkoje!

Skysti tapetai Poldecor: Kurkite ir gyvenkite jaukioje ir sveikoje aplinkoje! Skysti tapetai Poldecor: Kurkite ir gyvenkite jaukioje ir sveikoje aplinkoje!

Nei vienas žmogus nėra abejingas grožiui, o poreikis gyventi gražioje aplinkoje, puošti savo namus mus lydi visą gyvenimą. Šiandieną namų dekoro pasirinkimą riboja tik kiekvieno finansinės galimybės. Tačiau yra tokių sienų dekoravimo būdų, kuriuos galite įgyvendinti patys, be meistrų pagalbos ir gauti estetišką rezultatą neišleisdami didelės sumos. Didžiulis dekoravimo medžiagų pasirinkimas verčia atidžiai išstudijuoti jų specifikacijas, gamintojo patirtį ir įsitikinti, kad galutinis rezultatas bus toks, kokio trokštate.

POLDECOR – tai didžiausias sieninių dangų gamintojas Europoje, turintis 20 metų patirtį. Poldecor skysti tapetai – tai natūrali sienų ir lubų danga iš medvilnės, šilko, popieriaus ir įvairių mineralų. Pagrindinė jų vertė – tai estetika, garso ir šilumos izoliacija, drėgmės reguliacija patalpose, paruošimo ir padengimo paprastumas. Juos galima naudoti gyvenamųjų patalpų, ofisų, restoranų, salonų, vonių, laiptinių ir kitų patalpų, kurioms norime be didesnių pastangų suteikti elegantišką išvaizdą, dekoravimui. Tai ne tik puikus kokybės ir kainos santykis, malonus akiai vaizdas, bet ir papildoma šilumos ir garso izoliacija, drėgmės reguliavimas. Be viso to Jus sups ekologiška aplinka, nes POLDECOR skystų tapetų masė sudaryta iš natūralių pluoštų, daugiausiai iš medvilnės ir celiuliozės, o sutvirtinimui naudojamos ypač aukštos kokybės augalinės medžiagos gaminamos iš bambuko. Medvilnės plaušai turi lygią struktūrą ir eksploatuojant netraukia į save dulkių, turi antistatinių savybių .

Šie tapetai – tai vienalytė medžiaga. Ja padengus paviršių nėra sudūrimų, ją labai lengva atnaujinti, pataisyti mechaniškai pažeistas vietas. Dekoravimo paprastumas tiesiog neįtikėtinas. Užtenka medžiagą sumaišyti su vandeniu ir kieta plastikine mentele lengvai užtepti tapetų masę ant sienos ar lubų. Daugiau nereikia jokių įrankių.

Pagrindinė POLDECOR kietų paviršių dangos vertė – kainą atitinkanti kokybė, estetika, garso ir šilumos izoliacija, drėgmės reguliacija patalpose, paruošimo ir padengimo paprastumas.

Skysti tapetai Poldecor: Kurkite ir gyvenkite jaukioje ir sveikoje aplinkoje!

Kodėl verta pasirinkti skystus tapetus Poldecor

Skysti Poldecor tapetai – natūrali, patraukli medžiaga, skirta visiems kietiems vidaus paviršiams.

Privalumai:

Sudėtis: Poldecor skystų tapetų masė sudaryta iš natūralių pluoštų, daugiausiai iš medvilnės ir popieriaus. Sutvirtinimui naudojamos ypač aukštos kokybės augalinės medžiagos (pvz. klijai iš bambuko). Sumaišius su vandeniu, įvairūs pluoštai susijungia tarpusavyje ir prilimpa prie pagrindo. Dekoratyviniai elementai – tai įvairūs mineralai, Mika akmens dulkės, šilkas.

Spalvų įvairovė: Skystų Poldecor tapetų yra virš 260 atspalvių. Įvairius pavyzdžius galima maišyti tarpusavyje. Dėka kelių šimtų natūralių komponentų surinktų iš viso pasaulio, skysti Poldecor tapetai suteikia patalpai nepakartojamą ir ypatingą atmosferą.

Paviršius be sudūrimų: Poldecor tapetai – tai vienalytė medžiaga, padengus paviršių nėra sudūrimų.

Naudojimo galimybės: Poldecor tapetus galima naudoti tiek naujose, tiek senose patalpose, ant visų kietų paviršių ir net ant stiklo. Kadangi medžiaga yra elastinga, ją galima užtepti ir ant senų baldų, karnizų, užapvalintų paviršių, radiatorių, vamzdžių ir pan. Skystus Poldecor tapetus galima „užkloti" vienus ant kitų, o taip pat dažyti emulsiniais dažais.

Naudojimo paprastumas: Skystus Poldecor tapetus galima naudoti savarankiškai, nereikia jokių specifinių žinių norint su jais dirbti. Užtenka medžiagą sumaišyti su vandeniu ir kieta plastikine mentele lengai užtepti tapetų masę ant sienos ar lubų. Daugiau nereikia jokių įrankių. Tapetų masė išlyginama ant sienos lengvais rankos judesiais su mentele.

Drėgmės reguliavimas: Atsiradus drėgmei patalpoje, skysti Poldecor tapetai sugeria ją į save. Sumažėjus oro drėgnumui, susikaupusi drėgmė išgaruoja. Dėl šios skystų tapetų funkcijos jų struktūra nepakinta ir nuo sienų neatšoka.

Garso izoliacija: Skysti Poldecor tapetai – tai elastinė medžiaga, kuri nepraleidžia garso. Padengus ja sienas išnyksta aidas ir įvairūs šlamesiai.

Šilumos sulaikymas: Padengus sienas skystais Poldecor tapetais, patalpoje sulaikoma šiluma. Dėl struktūros ir ryšio su pagrindu, sumažėja temperatūros skirtumas tarp patalpos oro ir sienų.

Sienų paviršiaus išlyginimas: Skysti Poldecor tapetai išlygina įvairius sienų trūkumus - skyles, įtrūkimus ar nelygumus. Sienų nereikia glaistyti, todėl neužteršiame patalpų dulkėmis.

Apsauga nuo užteršimo: Poldecor skysti tapetai turi antistatinių savybių. Medvilnės plaušai turi lygią struktūrą ir eksploatuojant netraukia į save dulkių.

Lengva taisyti: Net ir po metų, dviejų ar dar vėliau, atsiradus mechaniniams skystų Poldecor tapetų pažeidimams, sugadintą tapetų vietą galima lengvai pataisyti. Tereikia vėl gerai sumirkyti pažeistą vietą vandeniu, leisti jai išbrinkti ir ranka arba plastikine mentele pataisyti. Išdžiuvus neliks jokios pažeidimo ir taisymo žymės. Jei tapetai pažeidimo metu prarado originalų spalvingumą, išbrinkus tai vietai, ją galima pakeisti švaria, atsargose turima tapetų mase. Išdžiūvus taisomam plotui, neliks jokios taisymo žymės.

Tapetų nuėmimas: Prieš nuimant Poldecor tapetus juos reikia gausiai sudrėkinti vandeniu ir leisti išbrinkti, po to nuimti nuo sienų plastikinės mentelės pagalba braukiant iš viršaus į apačią.

Skysti tapetai Poldecor: Kurkite ir gyvenkite jaukioje ir sveikoje aplinkoje!

Puoškite savo namus su POLDECOR ir gyvenkite apsupti jaukumu!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio