Spausdinti šį puslapį

Kredito unija NAFTININKŲ INVESTICIJOS - Pavasarinėje miesto tvarkymo talkoje

Kredito unija „Naftininkų investicijos“ - Pavasarinėje miesto tvarkymo talkoje Kredito unija „Naftininkų investicijos“ - Pavasarinėje miesto tvarkymo talkoje

Kredito unija NAFTININKŲ INVESTICIJOS

Kredito unija „Naftininkų investicijos“ - Pavasarinėje miesto tvarkymo talkoje. 2013 m. gegužės 11 dieną (šeštadienį) visoje Lietuvoje vyko kasmetinė tvarkymo akcija „Darom 2013“. Klaipėdiečiai taip pat rinkosi į „Pavasarinę miesto tvarkymo talką“, kurios metu gyventojai tvarkė ne tik patį miestą, tačiau miesto parkus bei pajūrį.

„Pavasarinės miesto tvarkymo talkos“ metu Kredito unijos „Naftininkų investicijos“ nariai ir darbuotojai buvo kviečiami pasirūpinti Melnragės II paplūdimiu bei miškeliu. Ši vieta pasirinkta dėl to, kad kiekvienam klaipėdiečiui bei Klaipėdos miesto svečiui paplūdimys yra ypač svarbi vieta. Kredito unijos kolektyvo bei susirinkusių narių neišgąsdino apniukęs oras – visi drauge su gera nuotaika rinko šiukšles Melnragės II paplūdimyje bei miškelyje.

Kredito unija „Naftininkų investicijos“ dėkoja savo nariams už pagalbą. Džiaugiamės galėję prisidėti prie „Pavasarinės miesto tvarkymo talkos“.

darom

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio