Spausdinti šį puslapį

Cigun užsiėmimai Verkių parke: Cigunas ir sveikata

Cigun užsiėmimai Verkių parke: Cigunas ir sveikata Cigun užsiėmimai Verkių parke: Cigunas ir sveikata

Cigunas – tai praktika, skirta proto ir kūno vienybei pasiekti, naudojant koncentraciją ir atsipalaidavimą. Mūsų kūnas turi ypatingas savigydos savybes ir Cigunas jas pažadina.

Reguliarūs Cigun užsiėmimai padės Jums pajausti vidinę ramybę, energijos ir jėgų antplūdį. Kiniečių medicinos poveikis sveikatai skiriasi nuo vakarietiško tuo, kad jinai siūlo išvengti ligų negu jas gydyti. Aktyvi veikla pasireiškia, kad Jūs atliekate tai pats ir sau, kitaip sakant už savo sveikatą esate atsakingas Jūs ir tiktai Jūs.

Kiniečių medicinoje diagnozė nustatoma tiriant ne tiktai paciento nusiskundimus bet ir jo emocinį gyvenimą, santykius su kitais žmonėmis, gyvenimo būdą ir streso faktorius.

Tik ištyrus visa tai galima visapusiškai suprasti žmogaus problemų priežastis.

Įvairios būna susirgimų priežastys.

Emocijos turi didelę reikšmę žmogaus gyvenime. Septynios pagrindinės iš jų: liūdesys, sielvartas, baimė, siaubas, pyktis, susižavėjimas ir nerimas įvairiai veikia skirtingus organus.

Aplinkos terpė kaip vėjas, šaltis, drėgmė ir sausra taip pat gali paveikti žmogaus sveikatą, jeigu jis negali prisitaikyti, turi konstitucinių polinkių susirgimams. Svarbu suprasti savo organizmo poreikius ir atitinkamai organizuoti savo gyvenimą.

Dar vienas svarbus sveikatos raktas yra vengti per didelių apkrovimų dirbant, seksualiniam gyvenime, valgyje ir naudojant alkoholį nes visa tai gali atvesti prie ligų.

Pagrindinis kiniečių medicinos ir Cigun principas tai pusiausvyra visame, ką Jūs darote.

Cigun tikslas – būti stipresniu liekant atsipalaidavusiu, suvokti save ir prisitaikyti prie gamtos ritmo.

Geriausia atlikti Cigun praktikas rytais, grynam ore, prie medžių ir vandens, kur galima įsiklausyti į save.

Primename apie tai, kad greitai pradėsime Cigun užsiėmimus Verkių parke, kviečiame prisijungti ir sustiprinti savo sveikatą.

Registracija ir informacija tel: 8 685 77096 Liudmila Tamašauskienė

Cigun užsiėmimai Verkių parke: Cigunas ir sveikata

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio