Spausdinti šį puslapį

Langai. Kaip pasirinkti langus? - DRŪTAS

Langai. Kaip pasirinkti langus? - DRŪTAS Langai. Kaip pasirinkti langus? - DRŪTAS

DRŪTAS, UAB

www.drutas.lt

Langai. Kaip pasirinkti langus? Norite atnaujinti savo namus, įsileisti į juos daugiau šviesos ir išsaugoti šilumą? Ar pagalvojote apie būsto langų keitimą? Juk langai neatpažįstamai pakeičia namų išorę ir vidų, interjerui suteikia naujo žavesio, o namams – jaukumo. Langų keitimo procesas gali tapti nemenka našta Jūsų piniginei ir tikru kantrybės išbandymu. Ar šis procesas vyks sklandžiai visų pirma priklauso nuo Jūsų pačių.

 

pasirinkimas

1. Pradėkite nuo informacijos rinkimo

Langų keitimo procesas prasideda nuo pradinės informacijos rinkimo: iš skrajučių, Interneto tinklapių, draugų ir t.t susirinkite kuo daugiau informacijos apie langus gaminančių įmonių produkciją, siūlomas pasirinkimo galimybes, kainas, teikiamas paslaugas ir t.t. Informacija padeda apsispręsti ir išsirinkti tinkamiausią gaminį.

2. Pasitarkite su specialistais

Pokalbis su langus gaminsiančios ir montuosiančios įmonės specialistais išties praverstų. Nuspręskite, kokių langų norite, tuomet detaliai aptarkite su pardavėjais visas ketinamo įsigyti gaminio charakteristikas, montavimo darbų detales. Pasikalbėję suprasite, ar Jūsų pasirinkta įmonė patikima ir atsakingai žiūri į pavestą užduotį.

3. Aptarkite pagrindines langų charakteristikas

Renkantis langus, pirmiausiai reikėtų apsispręsti iš kokių medžiagų pagamintų langų norėtumėte. Ar tai bus plastikas, medis, ar aliuminis, o galbūt šių medžiagų kombinacija? Prieš įsigyjant langus vertėtų pagalvoti apie langų kainą, priežiūrą. Jei langus traktuojate kaip namų įvaizdžio detalę, tuomet aktualūs tampa estetika, natūralumas, jaukumas. Su langų gamintojais išsamiai aptarkite ir įsigyjamų langų savybes: koks lango rėmo šilumos laidumo koeficientas, kokie maksimalūs matmenys, leidžiami varstomai daliai, kokie stiklo šilumos ir garso izoliacijos rodikliai? Jei langai mediniai – iš kokios medienos jie bus gaminami, ar mediena klijuota, kokiais dažais bus dažomi rėmai ir kt.?

4. Pasirinkite langų gamintoją

Šiuo metu Lietuvoje yra per tūkstantį langus gaminančių ir siūlančių bendrovių. Nenuostabu, kad sumanius įsigyti kokybiškus langus galima pasimesti nuo pasiūlymų gausos. Kaip išsirinkti patikimą langų gamintoją, kuris ne primygtinai pirštų savo gaminius ir paslaugas, bet nuoširdžiai patartų ir padėtų pasimetusiam vartotojui įsigyti kokybišką ir ne vieneriems metams skirtą prekę?

5. Susitarkite dėl montavimo darbų

Išsirinkę langus, nepamirškite aptarti montavimo darbų detalių. Nuo montavimo kokybės priklauso langų eksploatavimo trukmė. Nepamirškite, kad iš gerų, bet blogai įstatytų langų – jokios naudos. Netinkamas langų montažas didina būsto šilumos nuostolius, gadina sienas ir patį langą, bei mažina langų eksploatavimo trukmę. Norint išvengti nesusipratimų ir įsigyti kokybišką gaminį, patariama rinktis patikimą langus gaminančią įmonę, kuri gaminiams ir atliktiems darbams suteiks garantijas, o jų kokybę patvirtins dokumentais.

Apie UAB „DRŪTAS“

Bendrovės pavadinimas skamba kiek neįprastai ir turi ne vieną reikšmę: kietas, stiprus, tvirtas, sveikas, smarkus, tikras... Ir tai yra bene geriausiai įmonės veiklos būdą išreiškiantis lietuviškas žodis.

UAB „DRŪTAS“ – tai lietuviško kapitalo įmonė, veikianti nuo 2004m. Tai viena iš pirmųjų langų, durų ir stiklo konstrukcijų prekybos sistemų Utenos regione, kurios ištakos siekia ir 1995 metus.

Bendrovė siūlo patikimus ir laiko patikrintus plastikinius ir medinius langus bei duris, konstrukcijas iš berėmio stiklo ir aliuminio, vartus, šarvo duris, ritinines užuolaidas, žaliuzes, tinklelius ir kitus aksesuarus. Įmonės specialistų galimybės ir ilgametė patirtis leidžia klientui pasiūlyti ir nestandartinius gaminius bei jų sprendimus. Taip pat UAB „DRŪTAS“ gali  atlikti visą paslaugos paketą, t.y. langą ne tik pagaminti, bet ir kokybiškai sumontuoti, atlikti lauko ir vidaus angokraščių rekonstrukcijos darbus bei nemokamai išvežti senus langus ir šiukšles.

Nuo 2010m., įsigijus reikalingą įrangą, plastikiniai langai, durys ir kitos konstrukcijos yra gaminama bendrovės specialistų pagal Vokietijos koncerno „Schuco“ technologiją ir keliamus aukštus reikalavimus, kurie užtikrina gaminių kokybę.

Gaminiai atitinka ES saugumo reikalavimus ir yra žymimi CE ženklu. 2008 m. bendrovė buvo atestuota LR Aplinkos ministerijoje ir suteikta teisė atlikti statinio statybos darbus ypatinguose statiniuose. Daug dėmesio bendrovė skiria įmanomai geresnių paslaugų teikimui savo klientams, atsakingu darbdaviu savo darbuotojams bei visuomenei, skaidrios ir sąžiningos veiklos užtikrinimui.

Esame socialiai atsakinga įmonė, net sunkiausiais metais stengėmės išlaikyti darbo vietas ir darbo užmokestį. Tai leido tapti patikimu, sąžiningu ir patraukliu partneriu, kurio veikla patenkinti mūsų tiekėjai ir partneriai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio