Spausdinti šį puslapį

Oro valymo technologija Sharp Plasmacluster - ŠALNOS PREKYBA

Oro valymo technologija Sharp Plasmacluster - ŠALNOS PREKYBA Oro valymo technologija Sharp Plasmacluster - ŠALNOS PREKYBA

ŠALNOS PREKYBA, UAB

Oro valymo technologija Sharp Plasmacluster. Plasmacluster technologija - tai unikali Sharp korporacijos patentuota oro valymo technologija, įdiegta daugelyje Sharp gaminamų produktų - oro kondicionieriuose, oro valytuvuose, šaldytuvuose. Ateityje planuojamas dar didesnis šios technologijos panaudojimas Sharp kompanijos gaminiuose.

tecnologija1

Kaip veikia Plasmacluster technologija?

Ši oro valymo technologija naudoja kintamąją plazminę iškrovą, suskaidančią patalpose esančias vandens molekules į teigiamus H+ ir neigiamus O2¯¯ jonus. Jie paleidžiami į orą dideliais kiekiais bei jungdamiesi su vandens molekulėmis suformuoja jonų klasterius. Jonų klasteriai aptinka ore esančias „blogasias“ daleles, mikroorganizmus, „prilimpa“ prie jų ir pavirsta į hidroksilo - chemiškai aktyvių vandens molekulės radikalų OH grupes.

techologija2

t5

Įvyksta cheminė reakcija, kurios pasekoje iš mikrodalelių molekulės branduolio “ištraukiamas” vandenilis H⁺ ir mikrodalelės kartu su ore esančiu grybeliu ar virusu tampa neaktyviais, o vandens molekulės radikalų grupės - klasteriai OH susijungusios su vandeniliu H⁺, virsta vandeniu H2O, kuris vandens rūko pavidalu nepastebimai išgaruoja patalpoje. Kvapą sukeliančios molekulės, pvz. dūmų greitai suyra, bet koks nemalonus kvapas išnyksta arba ypač sumažėja.

 

t6

Pasiekia kiekvieną kampelį

Įprastos valymo sistemos valo orą, cirkuliuojantį per patį valymo įrenginį. Tai ne tik užima daug laiko, bet ir palieka daugybę neišvalyto oro. Sharp Plasmacluster™ jonų technologijos pagalba oras visame visoje patalpoje yra išvalomas greitai ir efektyviai, pasiekiant neprieinamus virusus (pvz. už spintos ar po lova) ir pelėsių sporas, kurių neišvalo paprasti oro valytuvai.

Du kartus efektyviau

Daugiasluosksnė filtravimo sistema (priešfiltris, ilgalaikis anglies filtras, HEPA ir antibakterinis filtrai, Plasmacluster jonai)

Plasmacluster jonų technologija oro valymui gamina teigiamus ir neigiamus jonus. Daugiasluoksnė filtravimo sistema kartu su HEPA filtru sukuria dvigubą oro valymo sistemą.

Priešfiltris surenka dulkes, gyvūnų plaukus ir kitus teršalus, ilgalaikis anglies filtras apsaugo nuo blogų kvapų, dūmų ir azoto oksido (NO). HEPA filtras kartų su antibakteriniu filtru surenka 99,97% sveikatai žalingų dalelių, tokių kaip gripo, peršalimo virusai, grybelis, dulkės, pelėsių sporos, dulkių erkučių alergenai, naminių gyvūnų teršalai, kiti nerimą keliantys alergenai. Jums užtikrinamas švaresnis ir grynesnis oras!

Plasmacluster oro filtras efektyviai išvalo:

Išmetamąsias dujas, pelėsį, dulkes, žiedadulkes, cigarečių dūmus, mikrobus, bakterijas, naminių gyvūnų plaukus/kvapus, buitinių atliekų kvapus, išvietės kvapus

t7

t8

PLASMACLUSTERTM jonai moksliškai patvirtinti visame pasaulyje

Akredituoti moksliniai bendradarbiai kuriant Plasmacluster technologiją:

Medicininės Mikrobiologijos ir Higienos Liubeko Universitetas (Vokietija)

Šanhajaus (Kinija) Ligų Prevencijos ir Kontrolės Municipalinis Centras

Ishikawos (Japonija) Prefektūros Prevencinės Medicinos Asociacija

Hiroshimos (Japonija) Universiteto Molekulinės Biotechnologijos Doktorantūros Progresyvaus Mokslo Reikalų Departamentas

Kitasato (Japonija) Aplinkos Apsaugos Mokslų Tyrimų Centras

Didžiosios Britanijos Alergijos Fondas

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio