Spausdinti šį puslapį

Užuolaidos. Žymiausia tarptautinė Heimtextil paroda diktuoja pasaulio užuolaidinių audinių madas - Užuolaidų salonas AISVITA

Užuolaidos. Žymiausia tarptautinė Heimtextil paroda diktuoja pasaulio užuolaidinių audinių madas - Užuolaidų salonas AISVITA Užuolaidos. Žymiausia tarptautinė Heimtextil paroda diktuoja pasaulio užuolaidinių audinių madas - Užuolaidų salonas AISVITA

Užuolaidų salonas AISVITA, UAB

Užuolaidos. Žymiausia tarptautinė Heimtextil paroda diktuoja pasaulio užuolaidinių audinių madas. Žymiausia ir didžiausia tarptautinė Heimtextil paroda diktuoja pasaulio užuolaidinių audinių madas. Ir jeigu paklausit kaip turi atrodyti gyvenamosios erdvės langai - atsakysime, kad viskas madinga, jei tai Jums gražu ir patogu. Kokį bepasirinktumėte interjero stilių, aišku viena, ka ne būsto savininkas turi jam vergauti, o interjeras turi vergauti savininkui.

uz7Kaip ir kiekvienais metais įvairių firmų stenduose buvo derinami tapetai, baldai, užuolaidos ir namų interjero detalės, kad visa tai padėtų atskirti pasirinktą stilių. Jeigu ankstesnėse parodose daugiau dominavo žemės atspalviai - smėlio, pieniško šokolado, samanos, ruda, tai šioje - ryškios - ciklameno, turkio, sodri mėlyna, violetinė su tamsiai pilka. Vis dar labai madingos juostuotos, didelėmis gėlėmis, lapais dekoruotos užuolaidos.

Dauguma jų atrodo neįprastai, nes yra stilizuotos, originaliai pateiktos, o dar ir su žiupsneliu romantikos.

Į rinką vis labiau veržiasi šiuolaikinės technologijos - lazeriais karpyti audiniai, printu ant audinio atspausdinti jūros motyvai, įspūdingo dydžio gėlės ar rytietiški motyvai. Neįtikėtina, bet šiuolaikinėmis technologijomis tą patį audinį galima padaryti pasendintą ar itin modernų.

Klasika bus visada madinga, kad ir kokių naujovių pasiūlytų dizaineriai. Ir toliau madingas aksomas, prabangus prancūziškas tiulis su išskirtinėmis aksomo aplikacijomis ir šilko siūlo siuvinėjimu. Natūralus šilkas su šešėliniu siuvinėjimu, reljefinės žakardinės užuolaidos, organzos puoštos rankų darbo aplikacijomis. Madinga laisvai krintančios ar parištos užuolaidos su įspūdingais aksesuarais - dekoratyviniais kutais, kurie dekoruojami „Swarovski" kristalais, plunksnomis ar rankų darbo šilkinėmis gėlėmis.

Šiais metais ypač daug pristatyta ekologiškų užuolaidų iš lino, medvilnės, poliesterio, jos apdirbtos be sunkiųjų metalų turinčių dažų kurie gali sukelti žmonėms alergiją ar kvepavimo takų ligas, taip pat ir gaminamos kaip įmanoma labiau tausojant aplinką.

Išvada viena - kiekvienas dizaineris galėjo rasti audinių pagal savo ir klientų skonį ir iš jų sukurti nuostabius darbus, kurie džiugintų mūsų klientus! Visos naujausios Heimtextil parodos tendencijos pas mus salonuose!

UAB ,,Aisvita" Užuolaidų salonas Vilniuje siūlo sukurti vientisą interjerą ir jaukumą Jūsų namams... Nuo 1996 metų spalio mėnesio UAB "Aisvita" užsiima šiuo verslu. Specializuojamės dekoruodami privačius, ofisų, restoranų, kavinių, klubų, viešbučių, sodybų interjerus.

Dirbame tiesiogiai su užuolaidų gamintojais iš Vokietijos, Anglijos, Austrijos, Prancūzijos, Italijos, Turkijos ir Indijos. Prekiaujame Itališkais ir Lenkiškais karnizais bei jų priedais, taip pat prekiaujame romanečių, austrijiečių ir širmų mechanizmais, turime įvariausių kabinimo mechanizmų sudėtingiems langams. Galime pasiūlyti platų asortimentą Indų gamybos pagalvėlių ir staltiesėlių, pasiūtų lovatiesių ir pasiūtų užuolaidų. Jeigu nerasite tinkamų aksesuarų, karnizų, lovatiesių, ar užuolaidų užsakysime ir stengsimės kuo greičiau Jums viską pristatyti.

Norit namų harmonijos, o gal mėgstat šokiruoti, ar derinti tai kas atrodo nesuderinama - tai išspręsti padės mūsų dizaineriai. Nuo projekto duomenų iki galutinio užsakymo įgyvendinimo. Aukštos kokybės medžiagos ir neribotų idėjų visuma Jus nustebins. Jums suprojektuotos užuolaidos, romanetės, širmos - Jūsų namus pripildys dar daugiau jaukumo ir geros nuotaikos.

Užuolaidų salonuose prekiaujame virš 300 rūšių dieninių užuolaidų, virš 300 rūšių naktinių užuolaidų, taip pat turime pasiūlyti platų asortimentą tarpinių užuolaidų. Beveik visas užuolaidas turime vietoje, jeigu ne viename salone tai kitame. Jeigu nebus tinkamos užuolaidos mūsų salonuose, o patiks audinys iš pavyzdžių, pasiūsime Jums patikusias užuolaidas labai greitai.

uzuol

 

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio