Spausdinti šį puslapį

Užuolaidos. Šiuolaikiniame interjere egzistuoja įvairūs užuolaidų kabinimo būdai - AISVITA

Užuolaidos. Šiuolaikiniame interjere egzistuoja įvairūs užuolaidų kabinimo būdai - AISVITA Užuolaidos. Šiuolaikiniame interjere egzistuoja įvairūs užuolaidų kabinimo būdai - AISVITA

Užuolaidų salonas AISVITA, UAB

Užuolaidos. Šiuolaikiniame interjere egzistuoja įvairūs užuolaidų kabinimo būdai. Užuolaidos - visavertė ir reikšminga interjero dalis, nenusileidžianti svarbumu grindims ir sienoms, bei filtras tarp namų ir gatvės. Labai svarbu ne tik tinkamai pasirinkti užuolaidų audinį, stilių, priderinti jas prie interjero, bet ir tinkamai pakabinti. Pateikiame pagrindinius užuolaidų kabinimo būdus.

uzuolaidos

1. Šiame pavyzdyje karnizas įvertas į užuolaidą. Puikus pavyzdys kaip galima subtiliai suderinti audinius iš dviejų spalvų vienam langui, užuolaidos gali būti derinamos kartu tiek iš skirtingų faktūrų tiek raštų.

 

 

2. Dar vienas pavyzdys, kaip užuolaidos lambrikenas taip pat pervertas karnizu. Matoma palikta karūnėle kuri nesugriežtina užuolaidos vaizdo ir taip pat pagal pageidavimą gali uždengti karnizą. Lambrikenas gali būti siuvamas ir iš skirtingo audinio spalvos, faktūros.

 

 

3. Šiuose pavyzdžiuose romanetės kurios puošia mažesnius langus. Jos pakeliamos virš lango gražiomis klostėmis, grandinėlės pagalba. Siuvamos iš įvairių audinių, gali būti ir parauktos, plotis pagal individualus išmatavus ir raštą.

 

 

 

4. Taip pat romanetės derinamos ir kabinamos viename lange kartu su dieninėmis ir naktinėmis užuolaidomis.

 

 

 

5. Dekoratyvūs laikikliai gali būti iš to paties audinio kaip ir užuolaidos, vėl darosi populiarūs kutai, laikikliai puošti dekoratyviomis detalėmis.

 

 

6. Šiame pavyzdyje užsiūta plati drapiravimo juostelė, kurios apačia užtvirtinta priešpriešine kloste, kuri sukuria naują ir įdomų pakabinimo variantą.

 

 

 

7. Čia matosi karniz0, kuris tvirtinamas į sieną, užuolaidų pakabinimo pranašumai - vienas iš jų, kai užuolaidos kabinamos ant paprastų arba klostuotų petnešėlių.

 

 

 

8. Šiame pavyzdyje, ne visai naujas, bet vis dar labai populiarus užuolaidų kabinimo būdas - įmušti į audinį įvairių atspalvių ir dydžių metaliniai žiedai, kuriuos suvėrus ant karnizo, išgaunamos gražios ir vienodos klostės.

 

 

9. Širmos - kurios daugiausia skirtos vitrininiams langams. Siuvant širmą audinys ištempiamas ant specialaus profilio ir įstatomas į bėgelių sistema lubose. Širmą galima stumdyti specialu valdymo mechanizmu arba užuolaidų stumdymo lazdelėmis. Širmų dėka, atsiskleidžia visas audinių grožis, nuo lango viršaus iki pat grindų.

 

10. Langą taip pat galite papuošti dekoratyviais lambrikenais iš įvairių audinių, pagal kiekvieno skonį.

 

 

 

 

UAB "Aisvita" užuolaidų salonai Alytuje ir Vilniuje siūlo sukurti vientisą interjerą ir jaukumą Jūsų namams. Nuo 1996 metų spalio mėnesio UAB „Aisvita” užsiima šiuo verslu. Specializuojamės dekoruodami privačius, įstaigų, restoranų, kavinių, klubų, viešbučių, sodybų interjerus.

Norit namų harmonijos, o gal mėgstat šokiruoti ar derinti tai, kas atrodo nesuderinama — tai išspręsti padės mūsų dizaineriai — nuo projekto duomenų iki galutinio užsakymo įgyvendinimo. Aukštos kokybės medžiagos ir neribotų idėjų visuma Jus nustebins. Jums suprojektuotos užuolaidos, romėniškos užuolaidos, širmos — Jūsų namus pripildys dar daugiau jaukumo ir geros nuotaikos.

Užuolaidų salonuose prekiaujame per 300 rūšių dieninių užuolaidų, daugiau kaip 300 rūšių naktinių užuolaidų, taip pat siūlome platų tarpinių užuolaidų asortimentą. Beveik visas užuolaidas turime vietoje, jeigu ne viename salone, tai kitame. Jeigu nebus tinkamos užuolaidos mūsų salonuose, o patiks audinys iš pavyzdžių, parsiųsime Jums patikusias užuolaidas labai greitai.

Pasitikėkite profesionalais!

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio